Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Από Αγίους Θεοδώρους έως Μαύρα Λιθάρια

Να στηρίξουν την «Μπάρτσα»

Δύσκολο έργο αναλαμβάνει πλέον ο πρόεδρος της Κορίνθου , Σωτήρης Μαυρονάσιος που εμπράκτως έδειξε ότι αγαπά αυτή την ομάδα και θεωρεί ότι είναι υποχρέωση όλων των Κορινθίων από Αγίους Θεοδώρους έως Μαύρα Λιθάρια να τη στηρίξουν ως ομάδα και ως ΠΑΕ. «Δεν αρμόζει στην Κορινθία να μην υπάρχει η ομάδα Κόρινθος. Αυτή η ομάδα πρέπει και είναι ιδέα για όλους », ήταν τα λόγια του προέδρου της Κορίνθου.
μας και θεωρώ ότι παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, πρέπει να την στηρίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε
Στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας ζητήθηκε από όλους ανεξαρτήτως να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα στην προσπάθεια μετατροπής της σε ΠΑΕ(Ανώνυμη εταιρεία) με μετοχικό κεφάλαιο 100.000 ευρώ. Σε αυτή τη προσπάθεια ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος δεσμεύτηκε να δώσει 30000 ευρώ, ο Κώστας Κοντογιαννάκης 20000 ευρώ, ο Τζάφης Γιώργος 3000 ευρώ, ο Μιχάλης Τσιχριτζής 5000 ευρώ, ο Γ.Φιλιππακόπουλος 2000 ευρώ, ο Γιώργος Φαρμάκης 2000 ευρώ, η βουλευτής Κατερίνα Γκέγκη – Φαρμάκη 2000 ευρώ ενώ θα υπάρξουν και άλλες προσφορές έως ότου συγκεντρωθεί όλο το προβλεπόμενο ποσό σύστασης Ανωνύμου εταιρείας.
Παράλληλα η νέα διοίκηση της Κορίνθου θα πρέπει να τρέξει το θέμα ρύθμισης χρεών προς τρίτους (ποδοσφαιριστές, προπονητή κ.α) ούτως ώστε η ομάδα να ξεκινήσει με σωστούς ρυθμούς και οικονομικά δυνατή. Όμως τα εμπόδια δεν παύουν να υπάρχουν αφού τέσσερις ποδοσφαιριστές που ήλθαν με μεταγραφή τον περασμένο Γενάρη ( Αδαμόπουλος, Κωστόπουλος, Πατσιαβούρας, Νιτιιφώτης )κατέθεσαν προσφυγή ενώ, παράλληλα και ο τέως προπονητής Βασίλης Στασινόπουλος διεκδικεί ολόκληρο το συμβόλαιο του υποστηρίζοντας ότι είχε μείνει απλήρωτος πέντε μήνες. Σίγουρα αυτά όλα θα πρέπει να ρυθμιστούν και η Κόρινθος να κάνει μια νέα αρχή.
Στη νέα προσπάθεια στήριξης της νέας διοίκησης Κορίνθου τάχθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας Μιχάλης Τσιχριτζής, ο οποίος παρά τις όποιες διαφορές του παρελθόντος, ως πρώην πρόεδρος της ομάδας, δήλωσε ότι θα στηρίξει οικονομικά την Κόρινθο αφού είναι γνωστή η αγάπη του για την ομάδα «μπορεί να μην δύναμαι λόγω θέσεως μου να είμαι στο διοικητικό σχήμα όμως θα βοηθήσω οικονομικά την ομάδα αφού η Κόρινθος πρέπει να
παίξει στις Εθνικές κατηγορίες. Παράλληλα με την μετατροπή σε ΠΑΕ θα συμβάλλω να βρεθούν άτομα που θα αγοράσουν μετοχές», ήταν τα λόγια του πρώην προέδρου__