Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Τα «λιοντάρια» συνέχισαν την «καταραμένη» παράδοση

Αγγλία - ΗΠΑ 1 - 1



Στη πρεμιέρα του τρίτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που έγινε στο "Ρόγιαλ Μπαφοκένγκ Στέιντιουμ" του Ράστενμπουργκ, Αγγλία και ΗΠΑ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο καλύτερο ματς μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ρόμπερτ Γκριν, καθώς συνέχισε την
«καταραμένη» παράδοση της Αγγλίας στην θέση του γκολκίπερ , βαδίζοντας στα ίχνη των Σίλτον, Σίμαν και Τζέιμς , με το «αστείο» γκολ που δέχτηκε επέτρεψε στους Αμερικάνους να αποσπάσουν το "X" από το? Πουθενά.
O Στίβεν Τζέραρντ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4' για τους Άγγλους έπειτα από την ασίστ από τον άξονα, του Χέσκεϊ, , ο αρχηγός κινήθηκε κάθετα στον άξονα και με πλασέ στην έξοδο του Χάουαρντ έγραψε το 1-0 , αλλά ο Γκριν στο 40' έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά από αριστερό σουτ έξω από την περιοχή του Ντέμπσεϊ και στέρησε την νίκη από την ομάδα του.
Οι ΗΠΑ απέδειξαν πως είναι πολύ καλή ομάδα και δικαίως είναι φαβορί με τους Άγγλους στον όμιλό τους για πρόκριση, καθώς είχαν εξαιρετική απόδοση παρουσιάζοντας μια αρκετά μεστή εικόνα. και θα μπορούσαν να έχουν κάνει την ανατροπή και να πάρουν νίκη, έχοντας μάλιστα δοκάρι στο 65΄ με τον Άλτιντορ. Οι Αμερικανοί τελικά απέδειξαν πως δεν πρόκειται να πουλήσουν εύκολα το τομάρι τους,
ΑΓΓΛΙΑ: Γκριν, Γκλεν Τζόνσον, Τέρι, Κινγκ (46' Κάραγκερ), Άσλεϊ Κόουλ, Λάμπαρντ, Τζέραρντ, Λένον, Μίλνερ (31' Σον Ράιτ-Φίλιπς), Ρούνεϊ, Χέσκεϊ (79' Κράουτς).
ΗΠΑ: Χάουαρντ, Τσερούντολο, ΝτεΜέριτ, Ονιέγου, Μποκανέγκρα, Μπράντλεϊ, Κλαρκ, Ντόνοβαν, Ντέμπσεϊ, Άλτιντορ (87' Χόλντεν), Φίντλεϊ (77' Μπαντλ).