Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «Μεσσηνία μια περιοχή, 1000 όψεις»



“Ο Δημήτρης Δράκος είναι γνώστης των θεμάτων και των προβλημάτων. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στα θέματα της Περιφέρειας και του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία. Είναι πολύ σπουδαίο να έχουμε κοντά μας τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου».
Με αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στον Δημήτρη Δράκο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου την Τρίτη 12/10 στην Έκθεση με τίτλο «που πραγματοποιείται στο Σύνταγμα στην αίθουσα του μετρό.

ΑΜΕΣΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στη δική του τοποθέτηση, ο Δ. Δράκος αναφέρθηκε στην άμεση δημιουργία Οργανισμού Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων με τη νέα Περιφερειακή Διοίκηση,στην οποία, όπως υπογράμμισε, τα επιμελητήρια θα έχουν το σπουδαιότερο ρόλο και λόγο. Παράλληλα, πρόσθεσε: «‘Ήμασταν πάντα κοντά στους τυποποιητές και θα παραμείνουμε πάντα δίπλα τους και από το νέο μας πόστο. Η Περιφέρεια θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες για την ανάδειξη και την προώθηση όλων τον αγροτικών προϊόντων της Πελοποννήσου».
Αφού ο Δ. Δράκος περιηγήθηκε στο χώρο της έκθεσης και συνομίλησε με πολλούς εκθέτες και επισκέπτες, στη συνέχεια επέστρεψε στην Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα στη Μεγαλόπολη, για πρόσθετες επαφές και συναντήσεις.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΔΡΩΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ
Να σημειωθεί, ότι στη Μεγαλόπολη είχε βρεθεί και το πρωί ο Δ. Δράκος, επισκεπτόμενος το εργοστάσιο της ΔΕΗ, σε όλες τις μονάδες λειτουργίας και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Στη συνέχεια, περπάτησε στην αγορά της Μεγαλόπολης, χαιρετώντας μεγάλο αιρθμό κατοίκων, ενώ είχε και πλήθος συνομιλιών μαζί τους. Επίσκεψη πραγματοποίησε και στην τοπική ΔΟΥ.
Το απογευματινό πρόγραμμα του Δ. Δράκου περιελάμβανε επισκέψεις στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Φαλαισίας και πιο συγκεκριμένα σε Δυρράχι, Άκοβο, Γιανναίους, Καμάρα, Λεοντάρι, Σκορτσινό, καθώς και στην Ασέα.
Σε όλο το πρόγραμμα περιοδειών του στην Αρκαδία, ο Δημήτρης Δράκος συνοδευόταν από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη, καθώς και υποψήφιους περιφερειακούς σύμβουλους.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Την Τετάρτη 13/10 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Βασίλη Σωτηρόπουλο, θα περιοδεύσει στην Αργολίδα.
Συγκεκριμένα στις 9.30 π.μ. θα επισκεφθεί την αγορά του Άργους και θα περιηγηθεί στα καταστήματα της πόλης και στις 5.30 μ.μ. θα ξεκινήσει η περιοδεία του στα Δ.Δ. Δήμαινας, Νέας Επιδαύρου και Αρχαίας Επιδαύρου. Στις 8 μ.μ., ο Δημήτρης Δράκος θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού παρουσία υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.