Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Θλίψη για το θάνατο του πρώην πλέον Αντιδημάρχου Κορίνθου Γιάννη Ανδρέου


ISTHMOS.GR

Κατέληξε τελικά σήμερα το πρωί ο 38χρονος πρώην Αντιδήμαρχος Κορινθίων Γιάννης Ανδρέου μετά από μάχη ενάμισι μήνα για να κρατηθεί στη ζωή μετά το εγκεφαλικό που είχε υποστεί το απόγευμα της 28ης Αυγούστου.
Ο εκλιπών είχε διακομισθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 28 Αυγούστου σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση σε εντατική μονάδα θεραπείας του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας
Ο 38χρονος αντιδήμαρχος έπασχε από υπέρταση και είχε υποστεί το απόγευμα εκείνης της ημέρας εγκεφαλικό επεισόδιο στην παραλία Καλάμια Κορίνθου όπου κολυμπούσε με την σύζυγό του Έλενα και τα δύο μικρά τους παιδιά ηλικίας 5 ετών και 21 μηνών.
Μόλις βγήκε από το νερό έπεσε αναίσθητος στην παραλία. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Κορίνθου έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες αλλά τα ευρήματα της αξονικής ήταν ιδιαίτερα σοβαρά αφού έδειχναν αιμορραγία σε ευαίσθητο σημείο του εγκεφάλου.
Στη συνέχεια ο Γιάννης Ανδρέου διασωληνωμένος μεταφέρθηκε σε Μ.Ε.Θ του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας.
Τελικά μετά από περίπου ενάμισυ μήνα όπου δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική εξέλιξη στην πορεία της υγείας του κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ανακοινώσεις σχετικά με το θάνατο του Γ. Ανδρέου εξέδωσαν και ,.
ο Κ. Γιώτης
Εκφράζω τη βαθιά θλίψη εμού προσωπικά και του συνδυασμού μας για την απώλεια του εκλεκτού συμπολίτη μας και συνάδελφου Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου Γιάννη Ανδρέου. Ο Γιάννης κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου. Υπήρξε ευγενής στην αντιμετώπιση των πολιτικών του αντιπάλων και με το μειλίχιο ύφος του οδηγούσε στην αποκλιμάκωση των εντάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Προσωπικά θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη και η μνήμη του θα μείνει άσβεστη.Στην οικογένειά του εκφράζω τη συμπάθειά μου και την αμέριστη συμπαράσταση μου.
Κωνσταντίνος Γιώτης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων
Επικεφαλής του συνδυασμού
’Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ’’
Λόγω θανάτου του εκλεκτού συμπολίτη μας και Αντιδημάρχου Γιάννη Ανδρέου και συμμετοχής στο πένθος ο Συνδυασμός μας αναβάλει τα εγκαίνια που είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Η Κίνηση Πολιτών
Ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Δήμου Κορινθίων Χαράλαμπος Κασίμης και τα στελέχη της παράταξης εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του αντιδημάρχου Γιάννη Ανδρέου. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας

Πριν απο λίγο εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση απο το γραφείο τύπου του συνδυασμού "Πορεία Ευθύνης" :
Λόγω θανάτου του Αντιδημάρχου μας  Ιωάννη Ανδρέου, αναβάλλονται όλες οι αυριανές ομιλίες του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέξανδρου Πνευματικού.

Το γραφείο τύπου της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας
H ΟΝΝΕΔ Κορινθίας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Ανδρέου. Η στάση ζωής και οι ενέργειές του, η ευγένεια και εργατικότητα του, η αγάπη του για την Κόρινθο είναι σημεία που τον ξεχώριζαν πάντα. Είναι η πολύτιμη παρακαταθήκη που αφήνει στη σύζυγο και τα παιδιά του και σε όσους είχαμε τη χαρά να τον γνωρίσουμε.



Από