Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Mετεβελής Γιώργος Υπ. Δημοτικός Συμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με τον συνδυασμό ΟΡΙΖΟΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Δημιουργούμε μαζί για τον Δήμο που μας αξίζει! #stirizospiro #orizontesdimiourgias Μετεβελής Γιώργος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ Σπύρος Καραβάς Υποψήφιος Δήμαρχος" 

➡️Ονομάζομαι: 👉🏻Γιώργος Μετεβελής👈🏻
Είμαι μόνιμος κάτοικος Δερβενίου, παντρεμένος με την Πόπη Πούργαλη και έχουμε παιδιά τις δίδυμες Βάσια & Άννα 6 ετών.
➡️Είμαι υπάλληλος του 🌳Δασαρχείου Ξυλοκάστρου.
Έχω διατελέσει:
Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης τα έτη 2010 – 2014.
• Αντιπρόεδρος Μ.Ε.Σ Δερβενίου
➡️Η αγάπη μου γι’ αυτόν τον τόπο, η ανησυχία μου για την πορεία του, το πάθος μου για τα κοινά και η προτροπή δεκάδων συμπολιτών μου από Ευρωστίνη & Ξυλόκαστρο με οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχτώ την τιμητική, για μένα, πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Καραβά να συμμετάσχω στον συνδυασμό “Ορίζοντες Δημιουργίας”. 🙌🏼
➡️Ο Σπύρος Καραβάς είναι Πολιτικός Μηχανικός (ΕΜΠ), επιτυχημένος επαγγελματίας, φιλόδοξος νέος με πολυσυλλεκτικές ικανότητες, γνωρίζει τον Δήμο μας, τις ιδιαιτερότητες, τα προβλήματα, τις λύσεις, τις διαδικασίες ένταξης έργων και δράσεων σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα και θα είναι ένας αποτελεσματικός δήμαρχος, ιδιαίτερα όσον αφορά στα έργα υποδομών, που ο Δήμος μας υστερεί. 🤝
➡️Διεκδικώ την ψήφο σας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για να υπηρετήσω τον τόπο μου🔝:
• Κουβεντιάζοντας με τους νέους
• Βοηθώντας την τρίτη ηλικία
• Μαζί με τον αβοήθητο αγρότη
• Στηρίζοντας επαγγελματίες
• Δίπλα στους δημότες με όραμα
• Τολμηρά στο δρόμο της ανάπτυξης
• ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ στην διαφάνεια

Αγαπητοί Συνδημότες 

Ο Δήμος μας, η Ευρωστίνη, το Δερβένι μας καλούν στην πορεία ανόρθωσης τους. Στην υποχώρηση όλων των κοινωνικών και αναπτυξιακών δεικτών συντέλεσε η Δημοτική διαχείριση της τελευταίας τετραετίας. Η φτωχοποίηση, η περιθωριοποίηση, και η ερημοποίηση της περιοχής μας, έδειξε τις Δημοτικές ανεπάρκειες, ότι ήταν μικροί για τα μεγάλα που έχουμε ανάγκη. Όμως τους είδαμε υπερεπαρκείς σε αδιαφανείς μεθόδους, στην ημετεροκρατία, και την σπατάλη του Δημοτικού Ταμείου. Η περιοχή μας, με το παλιό κύρος του Δερβενίου (που εξυπηρετούσε μέχρι και την ορεινή Ανατολική Αιγιαλεία), η Ευρωστίνη των εμπόρων, των παραγωγών και των γραμμάτων πρέπει να επανέλθουν στον ανορθωτικό χάρτη. Στους τοπικούς αυτοδιοικητικούς δρόμους σήμερα διαμορφώνεται μια νέα δυναμική.

 Με σχέδιο και συγκεκριμμένες προτάσεις η παράταξη των ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Καραβά - είναι η δυναμική που δίνει αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. Είναι μέσα στην τοπική κοινωνία και παίρνει δυνάμεις από αυτήν. Εμείς, που συμμετέχουμε στον συνδυασμό ως υποψήφιοι, είμαστε αποφασισμένοι να συμφιλιώσουμε την Δημοτική εξουσία με τους Δημότες, να είναι υπηρετική των Δημοτών. Για την παράταξή μας δεν υπάρχουν,πελάτες αλλά πολίτες. Η διαχείριση θα είναι διαφανής και δίκαιη. Θα ενισχύσουμε τον παραγωγικό μηχανισμό της περιοχής μας, οι προτάσεις μας φέρνουν καλύτερη ζωή, σεβόμαστε τους συνδημότες μας, κανόνας η αξιοπρέπεια τους. Το έχουμε πάρει απόφαση: το παρελθόν είναι παρελθόν και το κοινό μας μέλλον θα το φτιάξουμε εμείς. Δεν ζητώ μόνο την ψήφο σας. Ζητώ και την συμπόρευση στον κοινό ανορθωτικό αγώνα. 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. 

Γιώργος Μετεβελής Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος "Ορίζοντες Δημιουργίας"