Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ με την Σύμπραξη Ενεργών Δημοτών Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σύμπραξη ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΤΡΙΝΙΑ-ΜΑΡΙΑ (ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ) Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ τα λόγια μας πράξεις! ΦΑΝΗΣ ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ" 

Γεννήθηκα στην Πάτρα και η καταγωγή μου είναι από το Δερβένι. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Ζάβαλη από το Δερβένι και έχω 2 κόρες και δύο εγγόνια . Σπούδασα οικονομικά και δούλεψα 40 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η εμπειρία μου στον τομέα εποπτείας πιστωτικών ιδρυμάτων και ο άνετος χειρισμός 4 ευρωπαϊκών ξένων γλωσσών, μου έδωσαν την δυνατότητα επαφών και συνεργασίας με διεθνείς οργανισμούς. Έτσι απέκτησα εμπειρία στις διαπραγματεύσεις , στη συνεργασία , στην ομαδικότητα , έμαθα να σέβομαι την διαφορετικότητα και να αναπτύσσω ευελιξία για την πραγματοποίηση προκαθορισμένων στόχων .
Από το 2019 είμαι εκλεγμένη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης όπου προσπαθώ να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, να προάγω τον διάλογο και να αναπτύσσω τις απόψεις ή και τις διαφωνίες μου με επιχειρήματα και στη βάση το δικαίου .
Σας ζητώ να στηρίξουμε όλοι μαζί στις επερχόμενες εκλογές την Σύμπραξη Ενεργών Δημοτών με επικεφαλής τον Φάνη Μπρακούλια γιατί:
1. Η Σύμπραξη Ενεργών Δημοτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης είναι το αποτέλεσμα ισότιμης συνεργασίας δύο αυτοδιοικητικών παρατάξεων με επικεφαλής τον Φάνη Μπρακούλια και τον Επαμεινώντα Κατσούλα, που είχαν πολλές φορές κοινή πορεία και κοινές θέσεις αναφορικά με τα θέματα που αφορούσαν τον Δήμο μας, αντιπολιτεύθηκαν την δημοτική αρχή, όπου είχαν διαφορετικές απόψεις, με ήπιο τρόπο, χωρίς κραυγές αλλά με επιχειρήματα και προσπάθησαν να βελτιώσουν την δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου .
2. Στην Σύμπραξη συμμετέχουν δημότες από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες με σκοπό την ενότητα για την απαιτούμενη δράση στη βάση των κοινών προβλημάτων του δήμου μας.
3. Η χρηματοδότηση των οικονομικών και των δράσεων της Σύμπραξης γίνεται αποκλειστικά από τα μέλη της και είναι απολύτως διαφανής . Δεν έχουμε σπόνσορες ούτε δεσμεύσεις και χρεωστούμενα .
4.Η Σύμπραξη δεσμεύεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πρώην Δήμων Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης με αναλογικότητα και στη βάση των αναγκών και προτεραιοτήτων . Δυστυχώς το δυτικό κομμάτι του ενιαίου Δήμου δεν έχει αντιμετωπισθεί όπως θα έπρεπε επί σειρά ετών με αποτέλεσμα να είναι ο φτωχός συγγενής , παρά το ότι στη συγχώνευση του Ενιαίου Δήμου προσέφερε τα υγιή οικονομικά του.
5. Η διαφανής λειτουργία του δήμου και η ισότιμη αντιμετώπιση των θεμάτων των δημοτών, με επαγγελματισμό, σεβασμό και αποτελεσματικότητα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της Σύμπραξης.
6.Δεδομένου ότι τα προγράμματα όλων των παρατάξεων είναι λίγο έως πολύ ίδια καθώς τα προβλήματα είναι γνωστά σε όλους , ενώ παράλληλα όλοι μας ορκιζόμαστε στην αγάπη μας για τον Δήμο, θεωρώ ότι η επιλογή των δημοτών πρέπει να στηρίζεται στην αξιολόγηση των ατόμων που συμμετέχουν στην κάθε παράταξη, ειδικότερα του επικεφαλής της , αναφορικά με την αυτοδιοικητική του εμπειρία αλλά κυρίως την εμπιστοσύνη που εμπνέει ως άτομο και ως πολίτης.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑ για το ήθος, την αξιοπιστία του και τον σεβασμό στη δημοκρατική λειτουργία.Για να ακουστεί επιτέλους η φωνή της Ευρωστίνης δυνατά και ισότιμα στο Δημοτικό Συμβούλιο .
Τα λόγια μας…πράξεις!