Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Φιλική ήττα (1 - 3) του ΠΑΣ Κόρινθος από την Καλαμάτα στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα του ΔΑΚ

 

Σε έναν πολύ δυνατό φιλικό αγώνα ο ΠΑΣ Κόρινθος ηττήθηκε χθες  με σκορ 1-3 από την Καλαμάτα.  
Το παιχνίδι που είχε πολύ ωραίο ρυθμό έγινε μετά τον ετήσιο Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε μαζί με τα εγκαίνια  του νέου χλοοτάπητα του ΔΑΚ!
 
Η Καλαμάτα προηγήθηκε στο 8΄ με κεφάλια του Μόζερ ύστερα από σέντρα του Τάτου. Στο 44΄ ισοφαρίζει σε 1 - 1 η Κόρινθος με τον Παπουλή .
Στο 77΄  η "Μαύρη Θύελλα" πήρε προβάδισμα στο σκορ. Μετά από κόρνερ του Κατάλντι, πρώτη κεφαλιά-πάσα ο Παπατόλιος και ο Αρναρέλλης με κεφαλιά σημειώνει το 1 - 2.

Στο 82΄ μετά από μπαλιά του Αρίμπας 30 μέτρων, ο Αρναρέλλης σπάει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Ρόβας με σουτ πετυχαίνει το τελικό 1 - 3.

ΠΑΣ: Διάσσινος,  Αργυρόπουλος,  Παπαχρήστος, Καλούσης, Νικολάου, Μερκούρης, Χαλάτσης,  Παπανικολάου, Γεωργίου, Δερμιτζάκης, Παπούλης. Αλλαγές : Κούτσικος ,Κουιμελής, Χατζής Συρεγγέλας , Κορωνιώτης , Κουτσουμπέλας , Πέτρου.

Καλαμάτα (Αμανατίδης): Γιαννίκογλου, Μόζερ, Βαλεριάνος, Δημόπουλος, Καραγκούνης, Ματέους, Μπενίτεθ, Τάτος, Ακόστα, Γρίβας, Πασάς. Επαιξαν και οι Κατάλντι, Λαδάς, Αρίμπας, Παπατόλιος, Μπαράλες, Αρναρέλλης, Ραπόζο, Ρόβας, Κωνσταντινόπουλος, Τριανταφυλλάκης.