Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ικανοποίηση Πέτρου Τατούλη για την επιτυχία του «Παγκόσμιου Συνεδρίου Βιοσυντονισμού» στο Άστρος.



Εμφάνιση IMG_2917.JPGΤην ικανοποίησή του για την επιτυχία του «Παγκόσμιου Συνεδρίου Βιοσυντονισμού» που πραγματοποιήθηκε στο Άστρος εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή λήξης τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, και απευθυνόμενος στους συνέδρους τους κάλεσε να επιστρέψουν ξανά στην Πελοπόννησο, «όπου ο προσωπικός σας μύθος συνάντησε τον αιώνιο μύθο της Μυθικής Πελοποννήσου».

Ο κ. Τατούλης σημείωσε ακόμη ότι η Πελοπόννησος αποτελεί το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος και ο σκληρός πυρήνας της πολιτισμικής παράδοσης της Ελλάδας. «Είμαστε μια περιφέρεια όπου οι συμπολίτες μας εδώ και πολλές γενιές ήταν ταξιδιώτες, αναζητούσαν τη συνάντηση με άλλους ανθρώπους, άλλες κοινωνίες και άλλες κουλτούρες, και αυτή η συνάντηση είχε μια μοναδικότητα, συνεχώς ο Ελληνικός πολιτισμός να προσαρμόζεται και να ενσωματώνει μέσα του όλα τα καινούργια στοιχεία αυτών των συναντήσεων».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του γιατί επελέγη η Πελοπόννησος για να γίνει αυτό το συνέδριο και έχει να κάνει με την παρουσίαση μετά από 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας μιας καινούργιας εναλλακτικής πρότασης, όχι μόνο σε διαγνωστικό επίπεδο, αλλά και σε θεραπευτικό, και πρόσθεσε ότι συνεχώς θα πρέπει με συγκεκριμένα επιστημονικά στοιχεία να παρουσιάζεται η αξιοπιστία του.
«Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ευκαιρία γνωριμίας θα σας κάνει να αγαπήσετε τον τόπο μας, τους ανθρώπους μας και να μάθετε ότι αυτός ο ιστορικός τόπος, είναι ένας εξαιρετικά φιλόξενος τόπος με απλούς ανθρώπους που αγαπάν τους ξένους φίλους μας και ανοίγουν τα σπίτια και τις ψυχές τους, για να κατανοήσουμε ότι όλοι είμαστε πολίτες ενός νέου κόσμου» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. 


Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου