Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ…ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

https://korinthosnews.com/wp-content/uploads/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%91%CE%A3-2020.jpg 

 Από τον κ. Επαμεινώνδα Κατσούλα , επικεφαλή του συνδυασμού "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ " Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου :

"Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. υπέβαλα ερώτηση προς τον Δήμαρχο τι σκοπεύει να κάνει σχετικά με το έργο ύψους 3,6 εκατομμυρίων: "Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας".

Όλες οι δημοτικές παρατάξεις (πλην της δημαρχιακής) είχαμε καταψηφίσει την αμοιβή  δικηγόρου ώστε ο Δήμος να προσφύγει κατά της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου που απέρριψε την απ’ ευθείας ανάθεση

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι πρόκειται να δημοπρατήσει το έργο, αν και φοβάται ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην εκτέλεση του.

Επιτέλους ο Δήμαρχος συμμορφώθηκε με την απόφαση του προηγούμενου Δ.Σ. και να εγκαταλείψει χρονοβόρες δικαστικές διαδικασίες που θα οδηγούσαν σε καθυστερήσεις με κίνδυνο απώλειας της χρηματοδότησης.

Ίσως αντιλήφθηκε πλέον, ότι η εμμονή του σε μία λάθος απόφαση, ενάντια στη βούληση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συνιστούσε εκτροπή από τη δημοκρατική νομιμότητα, και θα δημιουργούσε εύλογα ερωτηματικά στους δημότες.

Η ευκαιρία της αποκατάστασης των αγροτικών δρόμων δεν πρέπει να χαθεί !!!

Κανείς δεν έχει δικαίωμα με επικίνδυνους ακροβατισμούς να μπλοκάρει ή να στερήσει ή 3,6 εκατομμύρια από τους αγρότες του Δήμου μας !!!"

 

epameinondas katsoulas