Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Η Παραλία της Ροδιάς - Αγία Βαρβάρα , αντολικά τουΔερβενίου

  

Στη συνοικία της Ροδιάς , ανατολικά του Δερβενίου , κοντά στο όρια με την γειτονική Λυγιά , βρίσκεται μία λιλιπούτεια παραλία , δίπλα στον Ιερόν Ναό Αγίας Βαρβάρας.  

Αν «διψάς» για θάλασσα, αλλά δεν θέλεις ούτε πολλή φασαρία, αλλά ούτε και απόλυτη ησυχία, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα  Πρόκειται για ένα περιβάλλον γεμάτο από βότσαλα, όπως είναι και οι περισσότερες παραλίες της περιοχής, που συνήθως φιλοξενεί οικογένειες, ζευγάρια και ανθρώπους μεγαλύτερες ηλικίας. 

Τα Ρείκια που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο χαρίζουν φυσική σκιά στους λουόμενους. Ωστόσο, η δική σου ομπρέλα είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη, με δεδομένο ότι πρόκειται αν και λιλιπούτεια είναι αρκετά ευρύχωρη παραλία, που μπορεί να φιλοξενήσει αρκετούς λουόμενους.

  Η πρόσβασή σου στην παραλία είναι πολύ εύκολη. Μπορείς να κατέβεις σε αυτήν είτε από τα τσιμεντένια σκαλάκια που θα βρεις πίσω ακριβώς από τη στάση του λεωφορείου των ΚΤΕΛ.

 Επειδή δεν θα βρεις σε απόσταση αναπνοής κάποιο περίπτερο ή μπακάλικο, προτείνουμε να φέρεις μαζί σου ό,τι θα χρειαστείς από νερό ή χυμό, ώστε να μην αφυδατωθείς!