Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Έτσι ξαφνικά 20 νύχτες πριν από τη λαϊκή ετυμηγορία για τον απεγκωβισμό της Ελλάδας έπειτα από τέσσερα και πλέον έτη στα δεσμά του ψέματος, της φτωχοποίησης και της κοροϊδίας  μας αναδύθηκε το έγκλημα στο Μάτι. Ίσως
το πιο μακάβριο θέατρο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας μας. Τότε που όλοι κάτοικοι, αρχές και Πρωθυπουργός γνώριζαν από νωρίς τη μεγαλύτερη τραγωδία της Αττικής και ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωταγωνιστής και με διάφορους κομπάρσους έκανε τον ανίδεο τα μεσάνυχτα της 24ηςΙουλίου 2018 μπροστά στις κάμερες της κρατικής τηλεόρασης. Αλίμονο αν οι Κρατικές Αρχές με το ελικόπτερό τους και το προσωπικό τους που αιφνιδιάστηκαν ή εγκαταλείφθηκαν πλήρως δυστυχώς, δεν γνώριζαν τι συνέβαινε στο έδαφος από νωρίς. Εξάλλου η πύρινη λαίλαπα πέρασε το δύσμοιρο οικισμό στο Μάτι μέσα σε μερικά λεπτά.

Το ζήτημα δεν είναι οι αποκαλύψεις που ορθώς γίνονται με την ελπίδα να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και την άμυνά μας στην αντιμετώπιση υβριδικών απειλών που κοστίζουν ζωές και περιουσίες. Το ζητούμενο είναι ο χρόνος της αλήθειας. Ο κ.Τσίπρας στα αναρίθμητα πολιτικά εγκλήματα του εις βάρος της Ελλάδας και του βιοτικού επιπέδου μας διέπραξε το μέγιστο όλων, τη σύγχρονη παράδοση της Μακεδονικής ταυτότητας, ιθαγένειας, γλώσσας και ιδέας. Αυτό που άφησαν ανεκπλήρωτο για τον ελληνισμό ο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι ηρωϊκά πεσόντες Έλληνες στους Βαλκανικούς Πολέμους αφήνοντας μερικές περιοχές σε Σλάβους και Βούλγαρους ήρθε ο κ.Αλέξης Τσίπρας να παραδώσει ολοκληρωτικά ως ιδέα. Σηματοδότησε και επίσημα τη συρρίκνωση της Ελλάδας μετά τη δημογραφική και οικονομική συρρίκνωση που έχει προηγηθεί.

Το αποτέλεσμα της προσβολής των Ελλήνων που αγνόησε προκλητικά ο κ.Τσίπρας εις το όνομα εξυπηρέτησης σκοτεινών κέντρων και της γερμανικής κυρίως εξωτερικής πολιτικής με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία και τη μετέπειτα ασυλία του όταν δεν θα είναι στην εξουσία, καταγράφεται σε κάθε δημοσκόπηση και θα το γευτεί στη Μακεδονία και όχι μόνο σε 20 νύχτες. Μαζί λοιπόν με την θύμηση των νεκρών στο Μάτι αλλά και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα με αλγεινείς αναφορές σε άτομα με ειδικές ανάγκες το μείζον είναι να θυμόμαστε το ιστορικό έγκλημα της Μακεδονίας. Να έρθει στο προσκήνιο το έγκλημα της Μακεδονίας όπου ο Έλληνας Πρωθυπουργός εκμεταλλευόμενος την επιδίωξη ανακοπής της Ρωσίας και των ροών αγνώστων ανθρωπίνων υπάρξεων και εμπορευμάτων στα Βαλκάνια αντάλλαξε καταφέροντας ένα καίρο πλήγμα στην Ελλάδα την οποία προφανώς μισεί μαζί με τους διεθνείς συνεργάτες του.

Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρασύρονται στην υποστήριξη Τσίπρα και επικεντρώνονται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα συνεισφέροντας στις προσπάθειες της Μαντάμ «Ο» για τη διατήρηση μετά την επερχόμενη ήττα του κ.Τσίπρα στην πολιτική. Μακεδονία και ευημερία των Ελλήνων είναι τα αδύνατα σημεία του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος που ο κ.Τσίπρας προσπαθεί να κρύψει και φαίνεται να βρίσκουν εντός της Νέας Δημοκρατίας τους ανθρώπους για να τον βοηθήσουν, με ή χωρίς γραβάτα.

Η πρόβλεψή μας είναι ότι ,παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του κ.Τσίπρα να δείξει δυνατός και την αμέριστη υποστήριξη από το διεθνές κατεστημένο εκ Παρισίων που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση για να διαλύσει την Ελλάδα και να εκμεταλλευτεί τον πλούτο της, ο κ.Τσίπρας θα συντριβεί ολοκληρωτικά. Ακόμα και αν η Μαντάμ «Ο» αλλάξει το δέρμα του αφήνοντας άδειο το ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα να πέσει στο έδαφος παρεισφρύοντας στη Νέα Δημοκρατία με γάμους και υψηλή ραπτική, πάλι το παιχνίδι είναι τελειωμένο και χαμένο για την ίδια και τον κ.Τσίπρα.

Η Ελλάδα είναι προορισμένη για να ζήσει και να ευημερήσει και αυτό θα γίνει.  Τέλος τα παιχνίδια της ΑΟΖ μεσούσης της κρίσης της Βενεζουέλας και των μεταφορών χρυσού, πετρελαίου και εμπορεύματος με βαπόρια και αεροπλάνα είναι ανώφελα. Αλισβερίσι Μαδούρο-Τσίπρα μεταξύ Τράμπ-Πούτιν για την ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο είναι καταδικασμένο. Όλα θα έρθουν στο φως και η εγκληματική οργάνωση «Γκιουλέν» της Ελλάδας, υπό το φερετζέ της πατριωσύνης, των ευπατρίδων και της υποκριτικής ευλάβειας, θα αποκαλυφθεί απελευθερώνοντας την Ελλάδα και χαρίζοντας χαμόγελα και πλούτο στους Έλληνες και την Οικουμένη.

Μακεδονία ξακουστή, πλέον του Αλέξη η χώρα, έγινες αλβανο-σλαβική. Σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία.

Thedayaftergr