Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Super League: Για το απόλυτο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, για «σεφτέ» η ΑΕΚ

 Super League: Για το απόλυτο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, για «σεφτέ» η ΑΕΚ 

Η Παρασκευή και το Σάββατο είχαν χώρο μόνο για ένα ματς της Super League, σήμερα όμως το πρόγραμμα είναι πολύ γεμάτο με τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος να έχουν όλοι στόχο την νίκη.

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το απόλυτο καθώς φιλοξενεί στον Πειραιά την Λαμία φθάνοντας τους 9 βαθμούς πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ αμέσως μετά. Μετά την Λαμία υπάρχει χρόνος ξεκούρασης για τους περισσότερους

(πλην των Ελλήνων διεθνών και των Ελ Κααμπί και Σολμπάκεν), συνεπώς είναι πιθανό να μην πάει Ντιέγκο Μαρτίνεθ απόψε σε πολλές αλλαγές και να αφήσει την ομάδα να ρολάρει με τους παίκτες που συνήθως χρησιμοποιεί σε βασικούς ρόλους.Στην αποστολή θα είναι ο Ορτέγκα και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα, ο Άρης υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Μάντζιου υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης ψάχνοντας τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κρήτη για να δοκιμαστεί απέναντι στον ΟΦΗ με στόχο το τρίτο του τρίποντο σε ισάριθμες αγωνιστικές και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν οι Ταϊσον, Σάστρε, Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Αντρέ Ρικάρντο, Γιαξής, Μάρκος Αντόνιο, όπως φυσικά και ο τραυματίας Φιλίπε Σοάρες.

Αργότερα, η ΑΕΚ θα ψάξει στο «Πανθεσσαλικό» την πρώτη νίκη της στην σεζόν αντιμετωπίζοντας τον αξιόμαχο Βόλο. Απουσίες σε ένα ακόμη παιχνίδι υπάρχουν και είναι σημαντικές. Εκτός του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή, στην Αθήνα έμειναν και οι Γκατσίνοβιτς, Πισάρο. Ο Σέρβος έχει ένα μϋικό πρόβλημα στο δεξί πλευρό και ο Μεξικανός ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.

Από εκεί και πέρα για την 11άδα όλα είναι ανοιχτά. Δεν θα δούμε ολικό ροτέισον όπως την προηγούμενη εβδομάδα, όμως αλλαγές αναμένονται, σε σχέση με τους ένδεκα που ξεκίνησαν την Τετάρτη.

Την αυλαία ρίχνει η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να «καθαρίσουν» νωρίς το παιχνίδι, κάνοντας ταυτόχρονα το «δύο στα δύο».Μια ίωση κρατά τον Χουάνκαρ εκτός αγώνα, ενώ εκτός είναι και οι Γεντβάι και Κλεϊνχέισλερ, ενώ αναμένεται να υπάρξει rotation από το Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε ό,τι αφορά στην 11άδα, με δύο έως τέσσερις αλλαγές.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη Super League:

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου

Κηφισιά – Ατρόμητος 2-1

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 1-1

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

20.00, Άρης – Αστέρας Τρίπολης («Κλεάνθης Βικελίδης)

20.00, Ολυμπιακός – Λαμία («Γεώργιος Καραϊσκάκης»)

20.00, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ («Θεόδωρος Βαρδινογιάννης)

21:30, Βόλος – ΑΕΚ (Πανθεσσαλικό)

21:45, ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός («Ζωσιμάδες»)


Η Βαθμολογία 

1

Ολυμπιακός

2

6-0

6

2

ΠΑΟΚ

2

5-1

6

3

ΠΑΣ Γιάννινα

2

3-0

4

4

Λαμία

2

3-2

4

5

Αστέρας Τρίπολης

2

3-3

3

6

Παναθηναϊκός

1

3-0

3

7

Κηφισιά

3

3-6

3

8

ΟΦΗ

2

3-5

3

9

Πανσερραϊκός

3

2-4

2

10

Παναιτωλικός

2

1-1

2

11

ΑΕΚ

1

1-1

1

12

Βόλος

2

2-5

1

13

Άρης

2

2-4

0

14

Ατρόμητος

2

1-6

0