Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Λαμία - Πανσερραϊκός 0-2: Θυμήθηκε τον καλό του εαυτό!

 Λαμία - Πανσερραϊκός 0-2: Θυμήθηκε τον καλό του εαυτό!

Χάρη σε εμφάνιση που θύμισε το εξαιρετικό του ξεκίνημα στο τρέχον πρωτάθλημα, ο Πανσερραϊκός επικράτησε δικαιότατα της Λαμίας (0-2) το βράδυ του Σαββάτου (13/1) στο «Αθανάσιος Διάκος», με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ίσως το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν.

Οι Σερραίοι παρουσιάστηκαν απόλυτα διαβασμένοι στο ματς, δεν άφησαν ποτέ τη Λαμία να φανεί ιδιαίτερα απειλητική και με τον Αμρ Ουάρντα να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της ομάδας, έφτασαν φυσιολογικά σε ένα σπουδαίο διπλό.

Ατρόμητος - ΟΦΗ 1-1: Δραματικό φινάλε και πάλι χωρίς νίκη οι Κρητικοί

 Ατρόμητος - ΟΦΗ 1-1: Δραματικό φινάλε και πάλι χωρίς νίκη οι Κρητικοί 

Μια ανάσα από την πρώτη του νίκη μετά από δέκα αγώνες έφτασε στο Περιστέρι ο ΟΦΗ, αλλά στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος των πολλών προβλημάτων δικαιώθηκε για το πείσμα του και έμεινε για δέκατο παιχνίδι αήττητος με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του (1-1). Ο Λαμπρόπουλος σκόρερ για τον ΟΦΗ που είχε και δοκάρι με τον Μπάκιτς, ο Βαλένσια το «μπαζερ μπίτερ» για τους γηπεδούχους.

Με πολλές απουσίες, λοιπόν, σε όλες

Πανελλήνια, διήμερη συγκέντρωση Σαρακατσαναίων στο Λουτράκι

 Πανελλήνια, διήμερη συγκέντρωση Σαρακατσαναίων στο Λουτράκι της Κορινθίας 

Στο Λουτράκι πραγματοποιείται το διήμερο, 13 και 14 Ιανουαρίου 2024, η πανελλήνια συγκέντρωση των Σαρακατσαναίων.

Πρόκειται για διήμερες εκδηλώσεις που οργανώνει ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου.και

στηρίζει τις δράσεις η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Το Σάββατο, τα δρώμενα ξεκινούν το απόγευμα, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Λουτρακίου.

Α΄ κατηγορία Κορινθίας ( 17η αγωνιστική): Αμετάβλητη κορυφή.

 

Με την  17η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα  Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 το πρωτάθλημα της Α΄  κατηγορίας Κορινθίας. Ο πρωτοπόρος  Α.Ο. Λουτρακίου επικράτησε με 2 – 0 , στο «Θώδειο» στο γειτονικό ντέρμπι των  Αγίων Θεοδώρων , ενώ ο Πέλοπας Κιάτου στο γήπεδο της Ανατολικής Τραγάνας σάρωσε με 5 - 1τον Ισθμιακό. 

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου επικράτησε εκτός έδρας με 3 - 2 σε ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Θύελλας Πετρίου και την προπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ στο «Κώστας Βυζάς» ο Αστέρας Δερβενίου, επιβλήθηκε με το ευρύ 4 – 1 επί  του  Α.Ο. Ζευγολατιού.

Στο Βέλο η  Ελλάς  Βέλου έμεινε στο ισόπαλο 2 – 2 με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ στο στάδιο του Ζευγολατιού ο Άρης Βοχαϊκού έχασε  με 1 – 3 από τον Τενεάτη Αθικίων.

Με το ίδιο σκορ έχασε στο Σοφικό και ο Πανσολυγειακός από τον Κύψελο Κορίνθου , ενώ τέλος ρεπό είχε ο Ολυμπιακός Άσσου.

17η Αγωνιστική

Συνεχίζουν στην κορυφή Athens Kallithea και Λεβαδειακός

  

Στην 1η θέση του Α’ Ομίλου παραμένουν οι Βοιωτοί, που νίκησαν με 1-0 τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο. στο 74′ ο Ρομό, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κίναλη.

Απόλλων Πόντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αλμπάνης, Αμαραντίδης, Σάχολλι, Ζαπουνίδης, Αμπούντου, Φλένσμποργκ, Ίννος, Κάρδαρης.

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Κροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Μεχία, Μπελμόντε, Νίκας, Κουάδρα, Πολέττο, Ρομό.

Για τον Α’ όμιλο, ο Λεβαδειακός  συνεχίζει στην 1η θέση, στο +1 από την 2η της βαθμολογίας ΑΕΛ, που επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του Αιολικού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου λόγω έργων στη σήραγγα «Θησέας»

 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Κορίνθου λόγω έργων στη σήραγγα «Θησέας» 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από τις 15 Ιανουαρίου έως τις 20 Ιανουαρίου. Ο λόγος είναι η εκτέλεση εργασιών στη σήραγγα «ΘΗΣΕΑΣ».

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτικής στρώσης εντός της σήραγγας «ΘΗΣΕΑΣ», θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης της Αθηνών – Κορίνθου, μεταξύ του 47ου χιλιομέτρου και του 43,700 χιλιομέτρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, από τις 7:30 το πρωί της 15ης Ιανουαρίου έως τις 8 το βράδυ της 20ης Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομείνασες λωρίδες κυκλοφορίας.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

Τα συλλυπητήρια του Αστέρα Δερβενίου γιά την απώλεια του άλλοτε προέδρου του Πανευρωστινιακού Κώστα Καΐτσα.

 https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-1/306084607_432400762212992_3580559179874122805_n.jpg?stp=dst-jpg_p200x200&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=596444&_nc_ohc=SXjbYeyFRfYAX-gIwZB&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfDIepVQQ5n9O3_gEVdI0vKBiGak36o-QbB9DH1qUQ3r6w&oe=65A79448

 
 
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Δερβένιου εκφράζει τη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Καΐτσα, οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Πανευρωστινιακού.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Super League 2: Αυλαία με έξι αναμετρήσεις

 Super League 2: Τηλεοπτικά τα ματς Ιωνικός-Ολυμπιακός Β’ και ΠΑΟΚ Β’-Ηρακλής 

Ματς με μεγάλο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, από τις τρεις, στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας και για τους δύο ομίλους.

Η αναμέτρηση στα Χανιά όπου η τοπική ομάδα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα υποδεχτεί τον τρίτο Διαγόρα για τον Β’ όμιλο, είναι αυτή που παρουσιάζει το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

H Athens Kallithea υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Β’ με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογικής κλίμακας, ενώ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα με την τοπική ομάδα να υποδέχεται το Αιγάλεω.

Στον Α’ όμιλο, η ΑΕΛ μετά τις δύο σερί ισοπαλίες που την “έριξαν” από την κορυφή, μη έχοντας άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών, υποδέχεται τον Αιολικό, την ίδια ώρα που ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ η Νίκη Βόλου με πάρα πολλές απουσίες θα παίξει στην Κοζάνη με την τοπική ομάδα.

Super League (18η αγωνιστική): Σε Περιστέρι και Λαμία η αυλαία

 Ατρόμητος: Η αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ 

Στην… σκιά του ντέρμπι των πρωτοπόρων διεξάγεται η 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος που “ανοίγει” αυλαία το Σάββατο (13/1).

Το πρώτο, χρονικά, παιχνίδι (19:00) θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος θέλει να διατηρήσει το αήττητό του με τον Ίλιτς στην τεχνική ηγεσία, με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Β΄ κατηγορία Κορινθίας: Φινάλε Α΄ γύρου με ντέρμπι κορυφής στη Λυκοποριά , Πανευρωστινιακός - Ολυμπιακός Λουτρακίου.

 Πανευρωστινιακός Γ.Α.Σ. - Ο προεδρος,το διοικητικο συμβουλιο,ο προπονητης  και οι αθλητες της ομαδας,ευχομαστε περαστικα και γρηγορη επιστροφη στους  αγωνιστικους χωρους στον αθλητη μας Μπουλουμπαση Αγγελο για την επιτυχη  επεμβαση χιαστων στην οποιαΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ » loutrakiblog

Φινάλε Α΄ γύρου  η   15η αγωνιστική  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας , που  διεξάγεται αύριο ( Κυριακή 14-1-2023 / 15:00). 

Της αγωνιστικής  δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής , στη Λυκοποριά, ανάμεσα  στον  Πανευρωστινιακό και στον πρωτοπόρο της κατηγορίας Ολυμπιακό Λουτρακίου.  Ο Πανευρωστινιακός  θα επιδίωξη  την  νίκη απέναντι στην άτυπη «πρωταθλήτρια Χειμώνα»  ομάδα του Λουτρακίου, μία νίκη που οι παίκτες  της ομάδας των Ροζενών θα αφιερώσουν στον πρώτο πρόεδρο Κώστα Καΐτσα, που χθες έφυγε από τη ζωή για το μεγάλο ταξίδι. Ο Πανευρωστινιακός  στο γήπεδο θα εμφανιστεί με μαύρα περιβραχιόνια ενώ πριν τον αγώνα θα κρατηθεί  ενός λεπτού σιγή.

Στην Αρχαία Κόρινθο η Κόρινθος 2006 υποδέχεται τον Αετό Κρυονερίου, ενώ στο Γαλατάκι ο τοπικός Σαρωνικός  αγωνίζεται με την Δάφνη Εξαμιλίων. Στην Ανατολική Τραγάνα η Θύελλα Κάτω  Διμηνιού μάχεται με τον Εθνικό Ξυλοκέριζας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει στο Λέχαιο και η αναμέτρηση του Ηρακλή Λεχαίου με τον Παννεμεατικό.

Στην Κλένια ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται τον ΑΟ Ασπρόκαμπου, ενώ τέλος εκτός έδρας αγωνίζονται Πανκαμαριακός και Λυκοποριά με Αστέρα Κορίνθου και Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, αντίστοιχα.

15η Αγωνιστική