Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Της ισοπαλίας στα πλέι άουτ

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 2-2: Πόντος-χρυσάφι στο Περιστέρι (highlights)Λαμία - Ξάνθη 0-0: Κουράστηκε και η... μπάλα στη Λαμία (highlights)ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0: Ο «Ιστορικός» άντεξε και με δέκα παίκτες! (highlights)
Ο Πανιώνιος, αν και από το 31' έπαιζε με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ντομίνγκες), στάθηκε όρθιος στη Λάρισα και πήρε τον βαθμό με αντίπαλο την ΑΕΛ (0-0).
Την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά ο Πανιώνιος γρήγορα ισορρόπησε και πήγε

A Fistful of Dollars Theme (Ennio Morricone)


Πέθανε ο μεγάλος Ιταλός συνθέτης Ένιο Μορικόνε - «Αντίο» σε έναν ευρηματικό συνθέτη – Οι χαρακτηριστικές μελωδίες που άφησαν εποχή!

Πέθανε ο διάσημος Ιταλός συνθέτης Ένιο Μορικόνε  
Πέθανε ο ιταλός συνθέτης Ένιο Μορικόνε, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA. Ο Ένιο Μορικόνε ήταν διάσημος συνθέτης, ενορχηστρωτής, μαέστρος και πρώην τρομπετίστας, ο οποίος έγραψε μουσική για περισσότερες από 500 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, καθώς και σύγχρονα έργα κλασσικής μουσικής. Η καριέρα του περιλάμβανε ένα ευρύ φάσμα ειδών μουσικής σύνθεσης, καθιστώντας τον έναν από τους πιο πολύπλευρους, παραγωγικούς και με επιρροή συνθέτες μουσικής για ταινίες όλων των εποχών. Η μουσική του Μορικόνε έχει χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από 60 βραβευμένες ταινίες.
Ο κόσμος της μουσικής είναι από σήμερα πιο φτωχός. Ο Ένιο Μορικόνε, ο Ιταλός συνθέτης που συνέβαλε να γίνουν γνωστά τα σπαγγέτι γουέστερν πέθανε σε ηλικία 92 ετών.
Ποιος ήταν ο Ένιο Μορικόνε 

Η λίστα με τα ΜΜΕ και τα ποσά που έλαβαν

 Μετά την σφοδρή αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει το προηγούμενο διάστημα με τα κόμματα της αντιπολίτευσης τα οποία ζητούσαν από την κυβέρνηση να δημοσιοποιήσει τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ για την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, ο κ. Πέτσας κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία.

197 έργα 172 Δήμων για χρηματοδότηση στο Πράσινο Ταμείο (Λίστα)


Ολοκληρώθηκε η υποβολή προτάσεων των Δήμων στο Πρόγραμμα “Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο – Αστική Αναζωογόνηση 2019 -2020” του Πράσινου Ταμείου ...

ΑΙΡΕΤΟΣ.GR

Αναστάτωση στο Δερβένι με απανωτες διαρρήξεις σπιτιών - Ζητούν περισσότερη Αστυνομευση

https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2020/04/ellhnikh-astynomia-1068x620.jpg
Ανάστατοι και σε απόγνωση είναι οι κάτοικοι του Δερβενίου και των γύρω χωριών , καθώς τις τελευταίες ημέρες σπείρα έχει ρημάξει τον τόπο ενώ έχουν διαρρήξει πολλά σπίτια.  
Επαρκής αστυνόμευση δεν υπάρχει ενώ οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωση. 
Χθες με το παραπάνω περιστατικό μου ανάφεραν, επίσης, οτι επιθέσεις  έχουν δεχθεί και αρκετοί ηλικιωμένοι. από διάφορους, οι οποίοι με πρόσκομμα κάποια ερώτηση  τους πλησιάζουν για να τους ληστέψουν.. 
Η αστυνόμευση δεν επαρκεί. Ενα περιπολικό που να πρωτοπαει. 'Ένας σταθμός της Ελληνικής Αστυνομίας έπρεπε να λειτουργεί μόνιμα στο Δερβένι, ιδίως τώρα που ο πληθυσμός τους καλοκαιρινούς μήνες  στη περιοχή τριπλασιάζεται..

Γόντικας προς Νίκα – Τατούλη. Έχετε διαλύσει τη δακοκτονία.



Τρίπολη 6 Ιούλη 2020

Χαρακτηριστικότερο όμως παράδειγμα της αντιαγροτικής πολιτικής σας είναι η δακοκτονία, που είναι ευθύνη της Περιφέρειας.
Αποδεχθήκατε την μείωση των δαπανών για την δακοκτονία!
Σπάτε το ενιαίο της δακοκτονίας με τα γνωστά αποτελέσματα. Ολόκληρες περιοχές όπως η Γορτυνία, η ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης, είναι εκτός προγράμματος. Αρκετές Δημοτικές αρχές εξαιρούν από την δακοκτονία ολόκληρες περιοχές, όχι μόνο χωριά.
Πρόσφατα σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ομόφωνα όλοι σας

Γόντικας στο ΠεΣυ Πελοποννήσου. Να αποζημιωθούν οι αγροτοκτηνοτρόφοι.



Τρίπολη 6 Ιούλη 2020


Το τελευταίο τετράμηνο με τα γνωστά μέτρα, καταθέσαμε επερωτήσεις για την ανάγκη στήριξης των αγροτών και κτηνοτρόφων που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού, αφού είναι οι μόνοι που εξαιρέθηκαν από τα ψίχουλα που έδωσε η κυβέρνηση.
Ζητήσαμε να γίνει το Μάη καταγραφή των ζημιών των ελαιοπαραγωγών που έπαθαν ζημιές από τον καύσωνα και να δοθούν αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ καθώς και να δοθούν αποζημιώσεις στους αγρότες που έπαθαν ζημιές από τον παγετό (κεράσια, βύσσινα) από τη χαλαζόπτωση (σταφύλια, βερίκοκα, κλπ), και στήριξη των κτηνοτρόφων που έμειναν απούλητα αρνιά

Θάνατοι στα γηροκομεία: Η «τελική λύση» και το μορφίνη-gate

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός θανάτων ηλικιωμένων στους ευρωπαϊκούς οίκους ευγηρίας φαίνεται ότι έχει μια πτυχή πολύ πιο σκοτεινή και ύπουλη και από τον ίδιο τον κορωνοϊό. Τα στόματα έχουν ανοίξει, οι καταγγελίες για την εφαρμογή «πρωτοκόλλων» ευθανασίας με χρήση μορφίνης πληθαίνουν και τα ανακριτικά γραφεία έχουν πάρει φωτιά…
Ο κωδικός «μορφίνη» - μια αναλγητική ουσία που ανήκει στα οπιοειδή και που ανάλογα με την δοσολογία μπορεί να οδηγήσει σε καταστολή του ασθενούς που καταλήγει σε αναπνευστική καταστολή και άπνοια - εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη για την ευρωπαϊκή πολιτική τάξη και την ιατρική κοινότητα.
Θρυαλλίδα οι αποκαλύψεις του Σουηδού Τόμας

Ενεργοί Δημότες Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Επαμεινώνδας Κατσούλας : 🟢ΣΤΗ ΖΗΡΕΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΖΟΝΤΕΣ 🔵ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/50570771_2181458651913461_1862697526382034944_n.png?_nc_cat=107&_nc_sid=85a577&_nc_ohc=PiA2HmnNonQAX-Ni8kx&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=1bce24f05edfebe4c79242a77779b6a0&oe=5F2073DEΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Ενεργοί Δημότες Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Επαμεινώνδας Κατσούλας 

📝Καταθέσαμε πρόταση ψηφίσματος στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) για τις Προστατευόμενες Περιοχές (Π.Π.) Natura 2000 και συγκεκριμένα για τον Κορινθιακό Κόλπο και την Οροσειρά της Ζήρειας, μετά την ψήφιση του νέου Νόμου 4685/20: «Εκσυγχρονισμός περιβαλλοντικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις».
Tο θέμα ήρθε προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 29/6/2020 και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφίαν.
Υπερψήφισαν την πρότασή μας οι παρατάξεις των κ.κ. Ηλία Ανδρικόπουλου, Φάνη Μπρακούλια και Σπύρου Καραβά, τις οποίες ευχαριστούμε για τη στήριξη. Καταψήφισε η δημαρχιακή παράταξη του κ. Βλάση Τσιώτου επιλέγοντας το κομματικό συμφέρον και αποδεχόμενη ουσιαστικά την παραίτησή της από το δικαίωμα έκφρασης της γνώμης της για σοβαρά θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Ακούστηκαν απόψεις υπερασπιστικές του Νόμου, κυρίως από τη συγκεκριμένη δημοτική παράταξη.
👉Κατά τη συζήτηση του θέματος με αναλυτικές αναφορές σε συγκεκριμένα άρθρα του Νόμου, αποδείξαμε στους υπερασπιστές του, το επικίνδυνο, για τις Π.Π., περιεχόμενό του.
🎯Καταγγείλαμε την ανειλικρινή στάση της Δημοτικής Αρχής, που ενώ συμμετέχει σε κινητοποιήσεις με περισσή οικολογικότητα και μεγάλα λόγια, αρνείται να τοποθετηθεί θετικά στο ψήφισμα που καταθέσαμε.
Για τους δήθεν οικολόγους κάποτε έρχεται η ώρα της αλήθειας!
Είναι η ώρα που πρέπει να πάρουν θέση με την ψήφο τους και αυτοί αρνιούνται!
Είναι η ώρα που πέφτουν οι “οικολογικές” μάσκες!






ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ