Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ

 


Μια οικογένεια. Μια γροθιά.

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία!
🎄⚽️⚪️🔵

Αστέρας Δερβενίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

 





Αιγιάλεια: Συνελήφθη ξανά ο ψευδοεπίσκοπος – «Καταράστηκε», αφόρισε και καλούσε πολίτες να ασκήσουν βία

Στη σύλληψη ενός άνδρα που εμφανίζει εαυτόν ως Επίσκοπο προχώρησαν οι Αρχές στο Αίγιο, μετά τις κατάρες που εξαπέλυσε τις προηγούμενες ημέρες κατά δικαστικών λειτουργών, αστυνομικών και δικηγόρων, επειδή και στο παρελθόν είχε συλληφθεί για τη δράση του.


Σύμφωνα με το pelop.gr, ο ψευδοεπίσκοπος με ανακοίνωσή του, καταράστηκε όσους τον «πολεμούν». Επίσης, κάλεσε πολίτες να πάρουν στα χέρια τους τα όπλα και να σκοτώσουν δικαστές, δικηγόρους και παράγοντες της περιοχή του Αιγίου, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αιγιαλείας Γιώργος Μπέσκος ο οποίος μίλησε την Παρασκευή στον Peloponnisos FM 104,1 για την περιπέτεια που έζησε με τον αφορισμό του.

Η Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων πάντως έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον αναγνωρίζει και ότι πρόκειται για ψευδοεπίσκοπο.




Ομιλία Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στους Κορυσχάδες Ευρυτανίας


 Σεβασμιότατε, κύριε Δήμαρχε Αθηναίων, κύριε Δήμαρχε Καρπενησίου, κύριε ευρωβουλευτά κ. Κόκκαλη, αγαπητοί συνάδελφοι βουλευτές, κύριοι δήμαρχοι της περιοχής, κύρια και κύριε περιφερειάρχη, αγαπητοί εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, κυρίες και κύριοι ξεκινάω την ομιλία μου για να καταπραΰνω κάποιες ανησυχίες: δεν είμαι εδώ για να

Ευχές Χριστουγέννων



Χριστόφορος Μπουτσικάκης
Αν. Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠειραιώς 62, 18346 Μοσχάτο

Φυσικά διουρητικά για την κατακράτηση υγρών. Τι να φάτε για να υποχωρήσει το πρήξιμο;

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr

Η κατακράτηση υγρών μπορεί να προκληθεί από το παρατεταμένο καθισιό, από την ορθοστασία, από ορισμένα φάρμακα, το ήπαρ, τη νόσο του θυρεοειδούς ή από μια διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε νάτριο.

Τα διουρητικά βοηθούν το σώμα σας να αποβάλει το πλεονάζον υγρό, παρακινώντας τα νεφρά σας να παράγουν περισσότερα ούρα. Θα διαπιστώσετε ότι ουρείτε περισσότερο (αποβάλλετε περισσότερα ούρα) όταν τα παίρνετε -αυτό όμως δεν πρέπει να σας ανησυχήσει. Ίσως χρειαστεί να προγραμματίζετε τα ταξίδια σας ανάλογα με τις ώρες λήψης των χαπιών σας.

Ορισμένα τρόφιμα είναι φυσικά διουρητικά, που σημαίνει ότι αυξάνουν και ενθαρρύνουν την παραγωγή ούρων, που μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από την κατακράτηση υγρών. Να είστε προσεκτικοί όταν προχωράτε σε αυτο-θεραπεία για την κατακράτηση υγρών, γιατί αν καταναλώσετε πάρα πολλά διουρητικά μπορεί να πάθετε αφυδάτωση που με τη σειρά της μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας. ......................

read more

Δύο ελληνικά τηλεσκόπια σε Κορινθία και Αχαΐα θα «μιλήσουν» μέσω ακτίνας λέιζερ με διαστημόπλοιο της NASA

 
 Το τηλεσκόπιο στο Κρυονέρι της Κορινθίας και αυτό  στην κορυφή του Χελμού στην Αχαΐαεπέλεξε o Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) για να λάβουν μέρος σε ένα πρωτοποριακό πείραμα επικοινωνίας με διαστημόπλοιο που βρίσκεται εκατοντάδες εκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

 







ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ

Καλήν εσπεραν αρχοντες ( Δημοτική φιλαρμονική Δερβενίου)

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcJ0o4x432j7idEJM1bUuQ5IXxhyU5qLxtPA1EZFFnxrl5XzECESfAmv-xYalrbe1JVMvvvdLy0KQUnW6LJhpLHML1qW6peb-aEqSmRQaTHbx-wckDYl5TvDq0BUy7iq8NC-m5zu7CVbcE/s1600/kalanta+xr.png