Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Εκλογές Βουλγαρία: Νίκη του κόμματος του Μπορίσοφ σύμφωνα με τα exit polls

Κορωνοϊός - Βουλγαρία: Πρόστιμο στον… «αντάρτη» Μπορίσοφ επειδή δεν φορούσε μάσκα μέσα σε εκκλησία 

Το κεντροδεξιό βουλγαρικό κόμμα GERB του πρώην πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ κερδίζει τις σημερινές βουλευτικές εκλογές με περίπου 22-23% των ψήφων, έδειξαν τα έξιτ πολ των Gallup International και Alpha Research.

H Alpha Research υπολογίζει το μερίδιο του GERB στο 23,5%. Σύμφωνα με τη Gallup International, το GERB συγκεντρώνει το 22,1% των ψήφων.

Γ' Εθνική: Άνοδος για ΑΕ Κηφισιάς, Ηρόδοτο, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ορφέα Ξάνθης

 Γ' Εθνική: Άνοδος για Αναγέννηση Καρδίτσας, Ορφέα Ξάνθης, ΑΕ Κηφισιάς και Ηρόδοτο (βαθμολογίες) 

Έπεσε η αυλαία στους αγώνες μπαράζ που έδωσαν οι δέκα πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων της Γ’ Εθνικής για την άνοδο τεσσάρων συνολικά ομάδων στη νέα Β’ Εθνική. Το τελευταίο εισιτήριο σφράγισε ο Ορφέας Ξάνθης που νίκησε τον Αχέροντα Καναλακίου με 1-0, ενώ την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία είχαν εξασφαλίσει ήδη Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕ Κηφισιάς και Ηρόδοτος.

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (5η αγωνιστική)

ΑΕ Κηφισιάς – Ηρόδοτος 3-0

 Ζάκυνθος – Θύελλα Ραφήνας 2-1.

  • Ρεπό έχει ο Πανιώνιος.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (5η αγωνιστική)

Ορφέας Ξάνθης – Αχέρων Καναλακίου 1-0

Διαγόρας Στεφανοβικείου – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2.

  • Ρεπό έχει ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας.


Ολυμπιακός: Η ταινία για το 46ο πρωτάθλημα

 Ολυμπιακός: Η ταινία για το 46ο πρωτάθλημα 

Ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και με την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου στη Superleague, έφθασε τα 46 τρόπαια στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν με… περίπατο την πρώτη θέση, τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και μετά τα play off, τα οποία και δεν είχαν ουσιαστικά ενδιαφέρον για τους ίδιους.

Το 46ο πρωτάθλημα πήγε έτσι στον Πειραιά κι ο Ολυμπιακός ετοίμασε με εξαιρετική ταινία 46 λεπτών, στην οποίοι μιλούν και οι πρωταγωνιστές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

 

Olympiacos TV


Πέθανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Αναστάσιος Νεράντζης – Δήλωση του Αντώνη Σαμαρά

 Αναστάσιος Νεράντζης 

Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αναστασίου Νεράντζη εκφράζει μέσω γραπτής του δήλωσης ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Αναλυτικά η δήλωση το Αντώνη Σαμαρά αναφέρει τα εξής:

«Έφυγε από την ζωή ένας φίλος, ένας συναγωνιστής, ένας ωραίος άνθρωπος. Ο Τάσος θα λείψει στην Παράταξη και στον Πειραιά, που τόσο αγάπησε. Και πάνω από όλα, στην οικογένεια και τους οικείους του, στους οποίους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Ποιος ήταν ο Αναστάσιος Νεράντζης

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο / 94 νέα κρούσματα σήμερα (15 στην Κορινθία - 12 στην Μεσσηνία - 44 στην Αχαΐα - 10 στην Ηλεία .)

 

  

Μεγάλη μείωση (σε σχέση με χθες) κρουσμάτων κορωνοϊού (- 36), καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά παρατηρήθηκαν 94 νέες μολύνσεις, εκ των οποίων οι 44 στην Αχαΐα, 15 στην Κορινθία, 12 στην Μεσσηνία και 10 στην Ηλεία. Επίσης μονοψήφιες νέες μολύνσεις καταγράφηκαν στην Αργολίδα. στην Αρκαδία και στη Λακωνία.

Σαράντα (40) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 12 νέες μολύνσεις παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Μεσσηνιας , 15 στην Π. Ε. Κορινθίας και οι υπόλοιπες 13 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (5), Αρκαδίας (4) και Λακωνίας (4).

 Επίσης άλλα 54 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (44) και Ηλείας (10).  

Σήμερα  11 / 7 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 94 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 26.364 ( 11.450 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Κυριακή 11 / 7 /21 ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (44),  Μεσσηνίας  (12) ,  Κορινθίας (15), Ηλείας (10), Αργολίδας (5), Αρκαδίας (4) και Λακωνίας (4) .

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                12.004

Π.Ε. Κορινθίας             4.069

Π.Ε. Ηλείας                  2.916

Π.Ε. Αργολίδας            2.413

Π.Ε. Αρκαδίας             2.174

Π.Ε. Μεσσηνίας          1.774    

Π.Ε. Λακωνίας            1.018