Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Πήρε το τρίποντο και παρέμεινε πάνω από την ζώνη υποβιβασμού

 https://www.fosonline.gr/media/news/2024/03/16/293938/main/panaitolikos-panserraikos.jpg 

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με άνεση του Πανσερραϊκού (3-0) και παρέμεινε πάνω από την ζώνη υποβιβασμού στα πλέι άουτ της Super League 1

Η ομάδα που ήθελε περισσότερου τους βαθμούς της νίκης ήταν αυτή που επικράτησε στο Αγρίνιο, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League 1. Ο Παναιτωλικός που εμπλέκεται άμεσα στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, αξιοποίησε την μεγαλύτερη χαλάρωση που χαρακτηρίζει τον Πανσερραϊκό στη δεδομένη χρονική συγκυρία και πήρε μία δίκαιη και πολύτιμη νίκη (3-0), που τον ξκρατά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Υπό "διάλυση " ο ΠΑΣ Κόρινθος - Παραίτηση Κούγια - Αποχωρεί ο όμιλος Πιέτρη από τα διοικητικά του ΠΑΣ.

 

 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Κόρινθος μετά την απογευματινή εντός έδρας ήττα του , στο ντέρμπι κορυφής , από τον Παναργειακό, με απολύσεις προπονητών , διαμαρτυρίες για "σφαγιασμό" της ομάδος από διαιτητές , αποχωρήσεις μελών από το Δ.Σ του συλλόγου και με την ανακοίνωση της παραίτησης Κούγια..

Συγκεκριμένα :

Ο πιο βρώμικος διαιτητής που υπάρχει στην Ελλάδα ο Μελιτζανίδης “‘εθαψε” τον “Πας Κόρινθος”

     
Όργια Μελιτζανίδη και βοηθού Παπαδόπουλου από τον Πειραιά στην Κόρινθο !!!!!
Η βρώμικη εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει αρχηγό τον Γιάννη Παπαδόπουλο μαζί με τους Δανιήλ , Ντάσιο, Μάνδαλο, Σπυροπουλο και τον Διαμαντίδη από τη Β.Ελλάδα έχουν μεταβάλλει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε βασίλειο του παγκοσμίου παράνομου στοιχήματος.
Εκείνο το οποίο ήταν εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι- στο οποίο έγινε μόνο μία φάση από ένα ανυπαρκτο φάουλ και μπήκε το γκολ τυχαία από κόντρα – όλο το παράνομο κύκλωμα στοιχήματος από την Ελλάδα μέχρι την Μαλαισία, είχαν το παιχνίδι στάνταρ διπλό λες και δεν έπαιζαν 2 πρωτοπόροι του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Τον βύθισε στο φινάλε

 https://www.fosonline.gr/media/news/2024/03/16/293932/main/atromitos-panigiriko.jpg 

Ο Ατρόμητος νίκησε 3-2 τον ΠΑΣ στο Περιστέρι και περιόρισε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του για την παραμονή στη Super League αφού τον άφησε στην ουρά μακριά από τις ομάδες που κυνηγά. Την ίδια ώρα οι Περιστεριώτες που έβαλαν το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις με τον Βέργο έπιασαν τον Αστέρα στην κορυφή των play out.

Ο ΠΑΣ είχε πολύ δυνατό ξεκίνημα με πρωταγωνιστή τον Τούτου. Στο 4' από τη σέντρα του ο Τζίμας είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 7' πάλι από δική του προσπάθεια

Αυτοψία Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού σε σημεία διάβρωσης του παραλιακού μετώπου στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.

 Στην Κορινθία βρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης ΠτωχόςΣτην Κορινθία βρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός 

Στην Κορινθία βρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Επισκέφθηκε το Αστεροσκοπείο, στο Κρυονέρι όπου γίνονται έργα, ύψους 4,3 εκατ. ευρώ, βρέθηκε στο έργο της Αρχαίας Διόλκου, ενώ έκανε αυτοψία σε διάφορα σημεία διάβρωσης του παραλιακού μετώπου του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Για το θέμα της διάβρωσης, στόχος είναι να τεθεί σε εφαρμογή, μία συνολική μελέτη που θα αποτελέσει και τον οδικό χάρτη για την ” αναστήλωση ” της παράλιας ζώνης της περιοχής.

Ο Δημήτρης Πτωχός, βρέθηκε και στο 3ο Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Ξυλοκάστρου, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολική μονάδα.

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 0-2: Νίκη - οξυγόνο για τους Θεσσαλούς / Κηφισιά - ΟΦΗ 0-0: «'Aσφαιρα» στην Καισαριανή...

 https://www.fosonline.gr/media/news/2024/03/16/293913/main/asteras-volos-2.jpg 

Ο Βόλος πήγε στην Τρίπολη και πήρε σπουδαίο τρίποντο επί του Αστέρα (2-0) στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Ο Βόλος είχε την κατοχή από το πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό που του έλειπε ήταν το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα ή προσπάθεια. Εν τέλει, οι Θεσσαλοί κατάφεραν και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισαν με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο κεκλεισμένων των θυρών «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Με απόφαση Κούγια τέλος ο Φυντάνης από τον ΠΑΣ Κόρινθο.

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κόρινθο μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναργειακό εντός έδρας.

Συγκεκριμένα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η Κόρινθος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το διαζύγιο με τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη μετά από προσωπική απόφαση του Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με προσωπική απόφαση του Προέδρου της Κορίνθου κ. Αλέξη Κούγια λύεται η συνεργασία με τον Ηλία Φυντάνη.

Να θυμίσουμε ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου λίγο πριν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ενεπλάκη σε επεισόδιο προκαλώντας έντασηπου φέρεται να επιτέθηκε φραστικά σε ανθρώπους της διοίκησης του Παναργειακού και αστυνομικών που βρίσκονταν στο Στάδιο!