Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ισοπαλία στο ντέρμπι 1 - 1 με Ισπανία και… “τρέχει” η Γερμανία

 Ισπανία-Γερμανία 1-1: Μίλησαν οι αλλαγές  

Η Γερμανία ισοφάρισε την Ισπανία και μένει ολοζώντανη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, με τους Ισπανούς έπειτα από αυτό το 1-1 να παραμένει στην κορυφή του ομίλου. Τώρα αμφότερες θέλουν νίκες στην τελευταία αγωνιστική με Κόστα Ρίκα και Ιαπωνία αντιστοίχως για να προκριθούν, με τους Γερμανούς να ψάχνουν και τη διαφορά στα γκολ για σιγουριά και τους Ισπανούς να εξυπηρετούνται και με ισοπαλία. Τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από

Νίκος Τζανάκης: Έρχεται μεγάλο κύμα γρίπης τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο

 Κορονοϊός: Πώς επιδρά η αναμνηστική δόση του εμβολίου στους ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα χωρίς αντισώματα 

Μεγάλο κύμα γρίπης αναμένεται το δίμηνο Ιανουάριος – Φεβρουάριος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Τζανάκης μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ απηύθηνε έκκληση να κάνουν όλοι και φέτος το εμβόλιο της γρίπης λέγοντας χαρακτηριστικά «να το επαναλάβουν ειδικώς φέτος, όπου αναμένουμε ένα μεγάλο κύμα γρίπης, το οποίο θα ξεκινήσει εκεί κοντά στα Χριστούγεννα». Επομένως, είπε ο κ. Τζανάκης «είναι πάρα πολύ κατάλληλος χρόνος τώρα να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης».

Τιμητική πλακέτα στον γλύπτη Νίκο Φλώρο για την προσφορά του στο ΓΕΕΘΑ με το έργο «Ελληνική Σημαία»

  

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh13dNhVV3nKsSm1Ok1dDrnB8nZbtG3M9k8Ac-QJbTk4I-pCNiQTMJPrCcYRqI61WnujzrTVc-5TdPLI0bN4zHvmp3z4Cp5h_09qS8eMXryFM73Pp76LyfdwsHfdKqNpdTeR0s-0u67lgkWN3_jbC05xOi9aXYOKp4Bzv5sUYm1Flvc19UCZNYF-06h/w400-h360/flwros__1_.jpg 

thedayaftergr.blogspot.com

ΑΟ Ποσειδώνας Λουτρακίου: ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ


  


Το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την κλήση στην Εθνική Ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος της αθλήτριας μας Ευγενίας (Τζένης) Παπαδημάτου .  Η κλήση αυτή προήλθε από τις εξαιρετικές επιδόσεις της Τζένης το τελευταίο διάστημα με κορύφωση   στα 5 χλμ του Μαραθωνίου δρόμου (4η Θέση) όσο και στο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου στα Τρίκαλα στα 8 χλμ. (3η Θέση).   Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος  θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Τορίνο και θα συγκεντρώσει μεγάλη μερίδα αθλητών και αθλητριών από όλη την Ευρώπη. Η χώρα μας θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με 13 αθλητές και αθλήτριες.  

Θερμά συγχαρητήρια στην φιλόλογο  και  αθλήτριά μας Τζένη Παπαδημάτου, λαμπρό παράδειγμα θέλησης, επίμονής και αφοσίωσης στον στόχο της.  Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αγώνα του Τορίνου ώστε να έλθει για την χώρα μας άλλη μία διάκριση.   

voula pachatouridou