Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Κορινθία: «Δεν υπάρχει αιμομιξία και άρση της επιμέλειας» λέει ο δικηγόρος του 45χρονου - Τα λόγια του 15χρονου, η Χρυσή Αυγή και η εξ αποστάσεως εργασία στον δήμο

https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/02/korinthos-4-1024x683.jpg.webp 

Η οικογένεια των αυτοαποκαλούμενων Παλαιοχριστιανών στην Ορεινή Κορινθία παραμένει στο επίκεντρο, με τις έρευνες να συνεχίζονται και τον 45χρονο επικεφαλής τους, να οδηγείται το πρωί στον εισαγγελέα. 

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19.02.2024) ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» από την Ορεινή Κορινθία, ο οποίος κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος – που μένει μαζί με την οικογένειά του σε σπηλιές στην ορεινή Κορινθία – παρουσίασε αυξημένη πίεση και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει χρόνιο πρόβλημα με την πίεση, ωστόσο δεν κρίνεται κάτι σοβαρό και ενδέχεται να πάρει εξιτήριο ακόμα και απόψε.

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 4-0: Τον έκανε μια... χαψιά στο ντεμπούτο του Δέλλα! / Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 2-2: Δεν ήθελες να τελειώσει αυτό το ματς


 

Με δύο αναμετρήσεις, σε Ηράκλειο και Τρίπολη ολοκληρώθηκε το τριήμερο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Άστραψε και βρόντηξε ο ΟΦΗ του Τραϊανού Δέλλα. Στο ντεμπούτο του Έλληνα προπονητή, οι Ηρακλειώτες διέλυσαν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με 4-0 τον Πανσερραϊκό τον οποίο προσπέρασαν στην κατάταξη, ενώ παράλληλα επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις 20 Ιανουαρίου.