Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Ελλάδα-Ιρλανδία 2-0: Το απόλυτο η Ελλάδα με φόρα από το Γουέμπλεϊ 4 στα 4 και τώρα Αγγλία

  

Αποστολή εξετελέσθη για την εθνική ομάδα η οποία κέρδισε με 2-0 την Ιρλανδία και κάνοντας στο 4 στα 4 στον όμιλο παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου, έχει σιγουρέψει τη δεύτερη θέση του ομίλου και περιμένει την Αγγλία για το ντέρμπι κορυφής στις 14 Νοεμβρίου έχοντας το πλεονέκτημα να κυνηγά δύο αποτελέσματα. 

Η Εθνική Ελλάδας δεν γινόταν να χάσει στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Η φοβερή ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αξία στον θρίαμβο επί της Αγγλίας, επικρατώντας της Ιρλανδίας με 2-0 στο κατάμεστο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Με σκόρερ τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ στον Τζορτζ Μπάλντοκ, αλλά και τον Πέτρο Μάνταλο στις καθυστερήσεις, η Εθνική Ελλάδας ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Ιρλανδίας στο Φάληρο και έκανε το 4/4 στο Nations League.

ΠΑΣΟΚ : Ξανά αρχηγός ο Ανδρουλάκης με 59,9% - Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από Δούκα

   

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς και των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Χάρη Δούκα με τους ψηφοφόρου τους κόμματος να δίνουν μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους δυο υποψηφίους. Το αποτέλεσμα ξεκαθάρισε από νωρίς με την συμμετοχή να είναι μικρότερη από την Α Κυριακή. 

Ο Χάρης Δούκας συνεχάρη τηλεφωνικά τον Νίκο Ανδρουλάκη. Τον ευχαρίστησε λέγοντάς του «προχωράμε όλοι μαζί».

Στο 100% της ενσωμάτωσης:

Οι υποψήφιοι έλαβαν: 

Νίκος Ανδρουλάκης 59,92% (125.820)

Χάρης Δούκας 40,08% (84.149)

Ψηφίσαντες 213.001

Λευκά: 1.397

 

Η επισημη ανακοίνωση για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Σήμερα 13/10/2024 και ώρα 22.20 μ.μ. ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση του συνόλου των εκλογικών τμημάτων της Χώρας και του Αποδήμου. Συνολικά ψήφισαν 213.781 μέλη και φίλοι του Κινήματος.

Ανακοινώνεται ότι από τα 908 εκλογικά τμήματα της Χώρας και 19 εκλογικά τμήματα του Αποδήμου, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 100%, έλαβαν με σειρά κατάταξης:

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ  59,9%

ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΡΗΣ 40,1%

Κατόπιν των ανωτέρω ανακοινώνεται ότι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εκλέγεται ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΕΚΑΠ

Η Πρόεδρος Νανά Βρυώνη

Πανευρωστινιακός "3Χ3" πέρασε με 4 - 3 και από το Λέχαιο . Οδηγεί την κούρσα στη Β' Κορινθίας με +2 μπροστά από Δάφνη Εξαμιλίων , Παννεμεατικό

 ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 2-1 - KorinthianSports

Με την ενδιαφέρουσα 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (13/10/24το πρωτάθλημα  της Β. κατηγορίας Κορινθίας.

Επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα παραμένει ο Πανευρωστινικός που πέτυχε στο Λέχαιο το «3Χ3»  με την νίκη του 4 – 3 επί του Ηρακλή Λεχαίου. 

Αλώβητες πέρασαν από τις εκτός έδρας αποστολές τους  ο Παννεμεατικός  ( νίκησε με 2 – 1 στην Λυκοποριά) , η Δάφνη Εξαμιλίων ( με το 3 – 2 στην Περαχώρα,) και η  Κόρινθος 2006   ( με 1 – 0 στα Εξαμίλια , επι του Αστέρα Κορίνθου).   

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε ο Πανκαμαριακός μετά το εκτός έδρας  2 - 2 με την Πρόοδο  Αγίου Βασιλείου . 

 Τέλος σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ο Εθνικός Ξυλοκερίζης επικράτησε με 3 – 0 της Θύελλας Κάτω Διμηνιού , ενώ ο Αετός Κρυονερίου νίκησε με 4 - 3 την ΑΕ Σολομού ΄23, στο Κρυονέρι.

3η Αγωνιστική

Super League 2: Η Κηφισιά νίκησε την Παναχαϊκή στην Πάτρα - ο Παναργειακός πήρε σπουδαίο διπλό στα Χανιά

 Super League 2: Η Κηφισιά νίκησε την Παναχαϊκή στην Πάτρα

Στο σημαντικότερο ματς του βόρειου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2 και στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, ο Μακεδονικός νίκησε στην Νέα Ευκαρπία τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και τον έπιασε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Στην Κατερίνη, ο Εθνικός Νέου Κερανιδίου δεν μπόρες ένα κάνει σεφτέ στις νίκες κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου (0-0), ενώ ισόπαλες 1 – 1 αναδείχτηκαν και η Καβάλα με τη Νίκη Βόλου.

Η Κηφισιά πέρασε νικηφόρα και από την Πάτρα, επικράτησε της Παναχαϊκής με 2-1 και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κατάταξη του νότιου ομίλου. Εκεί όπου μπορεί να την φθάσει ο Πανιώνιος αν επικρατήσει την Δευτέρα (14/10-16.30) του Αιγάλεω. όσο για τους Πατρινούς, παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, με μόνο μία νίκη σε τέσσερα ματς.

Αυτός που έσπασε το ρόδι στον νότιο όμιλο ήταν ο Παναργειακός που πήρε σπουδαίο διπλό στα Χανιά με 2-1. Η Ηλιούπολη συνέχισε τις πρόσφατες καλές εμφανίσεις και επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης Β’ με 1-0. Στο «Σεραφείδειο», έπειτα από μεγάλη μάχη, ΑΕΚ Β’ και Καλαμάτα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Το προφίλ της 4ης αγωνιστική

Η Ελλάδα Σύρου νίκησε στη Ρόδο και πέρασε επικεφαλής. Έχασαν βαθμούς ο Αστέρας Σταυρού και η Νέα Αρτάκη - Άτυχη η Κόρινθος έχασε στο 85΄ με πέναλτι στη Μύκονο

 

  Στη πρώτη θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της Γ. Εθνικής επικεφαλής πέρασε  μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε η  Ελλάς Σύρου, στη Ρόδο επί της τοπικής ομάδας με 0 – 2 με τέρματα του Παυλόπουλου στο 35΄και του Ζάχι στο 61΄ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής.

Στη Λαμία ο Αστέρα Σταυρού έχασε την ευκαιρία να παραμείνει  επικεφαλής μετά το ισόπαλο 2 – 2 (  16΄ Μόσχος , 61΄ Τσόφλιος / 25΄ Μπρούνο , 49΄Δωματάς ) με την ΑΕΡ Αφάντου.όπως και η Νέα Αρτάκη μετά  το ισόπαλο 1 – 1 ( 90+3'/ 83' Μεγάλος) που απέσπασε στην Μαλεσίνα, χάνοντας νίκη και πρωτιά στις καθυστερήσεις του αγώνα. 

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η  Μύκονος με 2 – 1 επί του ΠΑΣ  Κόρινθος Οι δυο ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν και τον ισχυρό αέρα που δεν τους έκανε εύκολη τη δουλειά τους. H Κόρινθος ήταν αυτή που μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ με τον Μίσκου στο 15΄. Η ΑΕ Μυκόνου ωστόσο βρήκε τις λύσεις ανέκαμψε και έφτασε στην ισοφάριση στο 49’ με δράστη τον Μουρίκι. Στο 70΄ η ΑΕ Μυκόνου έφτασε κοντά στο 2-1 αλλά η προβολή που έκανε ο Σαμπανίδης πέρασε ελάχιστα άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Πινέιρο εκτέλεσε φάουλ, με τον τερματοφύλακα της Κορίνθου να δυσκολεύεται αλλά να διώχνει σε κόρνερ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έκαναν το 2-1 στο 83΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σαμπανίδη.

Στη Λέσβο ο Αιγέας Πλωμαρίου στο ντέρμπι της ουράς σημείωσε την πρώτη του νίκη με 3 – 0 ( 18΄ Ψάνης, 45+3΄Μάγκας , 85΄ Χρυσάφης ) επί του Πανγυθεατικού

Στο Λουτράκι ο τοπικός ΑΟΛ έμεινε στο 0 - 0 με τον Παναιγιάλειο , που εμφανίστικε στο γήπεδο με μαύρα περιβραχιόνια λόγω του θανάτου του Δημάρχου Αιγιαλείας

Στην Αμάρυνθο ο Αμαρυνθιακός νίκησε   στο 43΄ με τέρμα του Χατζηστάμου 1 – 0  τον Πανναυπλιακό - Ηρακλή και στη Δωρίδα ο Απόλλων Ευπαλίου έχασε με 0 – 1 (  21΄ Ηλιόπουλος ) από τον ΑΟ Μιλτιάδη

 Η 4η αγωνιστική