Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Τα βρήκε σκούρα ο Άρης με τον ΟΦΗ (0-0) στη δυνατή αμυντικά κρητική ομάδα.

Άρης-ΟΦΗ 0-0: Φλύαρη υπεροχή σε άμυνα-γρανίτη  

Δεν έπιασε την απόδοση που έχει συνηθίσει το κοινό του ο Άρης και έμεινε στο 0-0 με τον πολύ δυνατό αμυντικά ΟΦΗ στην δική τους πρεμιέρα για τη φετινή Super League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε την υπεροχή και την κατοχή, αλλά έμπλεξε στο πολύ καλό ανασταλτικό πλάνο του Νιόπλια και την υλοποίηση από τους παίκτες του, δίχως να καταφέρει να

1821-2021:Τα 200 χρόνια από τη συμβολή των Ελλήνων της Διασποράς στην αφύπνιση του έθνους και την έναρξη της Επανάστασης τιμά η Ένωση Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού (ΕΑΕΤΕ)

 

medlabnews.gr

Η Ένωση Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού (ΕΑΕΤΕ), με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, θα πραγματοποιήσει επετειακή εκδήλωση στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, στις 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθούν δύο εξαίρετοι Έλληνες επιστήμονες που τιμούν τον Ελληνισμό σε όλο τον κόσμο: ο κορυφαίος Αστροφυσικός και Ακαδημαϊκός, κ. Δημήτρης Νανόπουλος, και ο διακεκριμένος Γενετιστής και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, κ. Στυλιανός Αντωναράκης. Και οι δύο κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού έχουν αφήσει ισχυρό παγκόσμιο αποτύπωμα στην επιστημονική κοινότητα. ..................

read more


ΠΡΩΤΗ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΑ 5 ΧΛΜ. ΤΟΥ 9ουΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 έγινε στην Αθήνα ο 9ος Ημιμαραθώνιος και ο αγώνας των 5 χλμ., αφιερωμένος στην μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.


Η αθλήτρια του ομίλου μας Ευγενία Παπαδημάτου κατέκτησε την πρώτη θέση στις γυναίκες στο αγώνισμα των 5 χλμ.  με χρόνο 18΄36’’.  Η επιτυχία της αθλήτριάς μας,  η οποία έχει αντίστοιχες διακρίσεις σε όλη την αγωνιστική της πορεία,  είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί ο Ημιμαραθώνιος είναι Πανελλήνιας εμβέλειας.   Συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας, η επίδοσή της είναι μία πολύ καλή αρχή για την νέα αγωνιστική της περίοδο 2021-22.

voula pahatouridis