Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Πάτρα: Πήγαν για κυνήγι στο Παναχαϊκό και αντί για αγριογούρουνο πυροβόλησε τον ξάδερφό του

 Πάτρα: Πήγαν για κυνήγι στο Παναχαϊκό και αντί για αγριογούρουνο πυροβόλησε τον ξάδερφό του 

Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία το μεσημέρι της Τετάρτης (14.02.2023) στο Παναχαϊκό όρος, πάνω από τα Σελλά, με έναν άνδρα που είχε πάει για κυνήγι να μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Πάτρας έχοντας δεχθεί πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή του Παναχαϊκού όρους είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνου, ομάδα κυνηγών, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο ένας της παρέας πυροβόλησε (με μονόβολο) τον ξάδελφό του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο άνδρας συνελήφθη για πρόκληση σωματική βλάβη από αμέλεια και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα της Πάτρας.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1: Έχει τον πρώτο λόγο… Ένταση και αποβολή των Τάισον και Μπακασέτα .

 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1: Έχει τον πρώτο λόγο… 

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου πήρε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με σκορ 1-0 μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και πλέον έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς της Λεωφόρου την επόμενη Τετάρτη (21/2).

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τον Παναθηναϊκό να έχει κάποιες καλές στιγμές στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά στη συνέχεια τον ΠΑΟΚ να βρίσκει διαδρόμους κυρίως από την πλευρά του Μλαντένοβιτς και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το 35’.

Ειδικά ο Μπράντον Τόμας και ο Ντεσπόντοφ έχασαν μεγάλες φάσεις με τον Ντραγκόφσκι να σώζει την ομάδα του.

Eurovision 2024 | Στις 7 Μαρτίου θα ακούσουμε το Ελληνικό τραγούδι! / Πότε θα ακούσουμε για πρώτη φορά το "Liar", την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2024!

Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του video clip της Ελληνικής συμμετοχής στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού.
  


Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.