Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Με αφετηρία την Ανδρίτσαινα.

  

Οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ηλεία με την υπέροχη και απέραντη ακτογραμμή της ή με τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ολυμπίας. Όμως, εξίσου γοητευτική και περισσότερο παρθένα από τις επιρροές του μαζικού τουρισμού είναι και η ορεινή πλευρά της. Ίσως το καλύτερο δείγμα της να είναι η Ανδρίτσαινα. Χτισμένη σε υψόμετρο 700 μέτρων το χωριό αυτό ξεχωρίζει για την υπέροχη αρχιτεκτονική του, με τα όμορφα σπίτια και τις πέτρινες βρύσες. Η κεντρική πλατεία του χωριού είναι το ιδανικό σημείο για πιείτε έναν καφέ με τον παραδοσιακό τρόπο, κάτω από ένα μεγάλο πλατάνι. 

Με αφετηρία την Ανδρίτσαινα μπορείτε να επισκεφθείτε τον ναό του Επικούριου Απόλλωνα, έναν από τους σημαντικότερους και επιβλητικότερους αρχαίους ναούς στον ελληνικό χώρο. Να κάνετε πεζοπορία στο Φαράγγι του Λούσιου. Να επισκεφθείτε και άλλα ορεινά διαμάντια της Πελοποννήσου όπως η Δημητσάνα. Να δοκιμάσετε υπέροχες γεύσεις. Αλλά και να είστε περίπου μία ώρα μακριά από τις υπέροχες ακτές του Κυπαρισσιακού κόλπου. 

Καθορισμός κυνηγίου κατά την Κυνηγετική Περίοδο 2022 – 2023.

 https://www.kynigesia.gr/wp-content/uploads/2022/04/lagokinigi-1.jpg

 

ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ: Παουσίαση της πρώτης συλλεκτικής ποιητικής συλλογής του Ιωάννη Παπουτσάκη στο Δερβένι

 

Η παρουσίαση της πρώτης συλλεκτικής ποιητικής συλλογής του Ιωάννη Παπουτσάκη με τίτλο "Στις ράγες της μνήμης" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 20.30 στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβενίου.

 

“Επίσημη συμμετοχή” Τρίτη 16/8 στις 21:30 στο Δημοτικό κινηματογράφου Δερβενίου "Το Διάλειμμα"


  

“Επίσημη συμμετοχή”

Τρίτη 16/8 στις 21:30


Δραματική| | Διάρκεια: 115΄ 



Σκηνοθεσία :

Μαριάνο Κον, Γκαστόν Ντουπράτ

Παίζουν: