Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Ελλάδα-Ιρλανδία 2-1: Έχει την συνταγή, έχει και ψυχή!


Το «δύο στα δύο» έκανε η Εθνική Ελλάδος στον Β’ Όμιλο των European Qualifiers νικώντας με 2-1 την Ιρλανδίαστην θερμή «OPAP Arena»!

Η «γαλανόλευκη» ήταν σταθερά ανώτερη και άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα στο 15’ όμως είδε τους Ιρλανδούς να την «πληγώνουν» από μια στημένη μπάλα, με τον Κόλινς στο 27’.

Οι παίκτες του Πογιέτ όμως εκτός από ποιότητα, έδειξαν πως διαθέτουν και χαρακτήρα, καταφέρνοντας να πάρουν την νίκη χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 49’!

Πλήθος κόσμου στα Εγκαίνια της Έκθεσης “Κορίνθια Πελοπόννησος 2023”

 

 

 

Εγκαινιάστηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» στο λιμάνι Κορίνθου

Η Κόρινθος φιλοξενεί την  Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023»
που έχει ως στόχο να προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της ελληνικής επιχείρησης και να προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

Τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023 πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, στο λιμάνι της Κορίνθου, παρουσία αρκετών επισήμων και πλήθους κόσμου.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουνίου και το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο, τόσο από τους επισκέπτες, όσο και από τους εκθέτες.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν που συνέβη στα διεθνή μας ύδατα και σεβόμενοι τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, η τελετή έναρξης της εκθεσιακής δραστηριότητας «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» ναι μεν πραγματοποιήθηκε κανονικά, ακυρώθηκαν όμως όλες τις προγραμματισμένες μουσικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων έως και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.