Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Πλήθος κόσμου στα Εγκαίνια της Έκθεσης “Κορίνθια Πελοπόννησος 2023”

 

 

 

Εγκαινιάστηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» στο λιμάνι Κορίνθου

Η Κόρινθος φιλοξενεί την  Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023»
που έχει ως στόχο να προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της ελληνικής επιχείρησης και να προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

Τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023 πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, στο λιμάνι της Κορίνθου, παρουσία αρκετών επισήμων και πλήθους κόσμου.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουνίου και το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο, τόσο από τους επισκέπτες, όσο και από τους εκθέτες.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν που συνέβη στα διεθνή μας ύδατα και σεβόμενοι τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, η τελετή έναρξης της εκθεσιακής δραστηριότητας «ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023» ναι μεν πραγματοποιήθηκε κανονικά, ακυρώθηκαν όμως όλες τις προγραμματισμένες μουσικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων έως και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023. 

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Κορίνθου (λιμάνι Κορίνθου) 
τελεί δε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υπουργείου Τουρισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ),
που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι: Παρασκευή: 18:00 – 22:00, Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 22:00 Είσοδος Ελεύθερη.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Πρ. Υπουργού Οικονομικών και Υποψήφιου Βουλευτή, κ. Χρήστου Σταικούρα, του Τέως Υπουργού Οικονομικών και Υποψήφιου Βουλευτή κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, του Πρ. Υπουργού και Υποψήφιου Βουλευτή, κ. Κώστα Σκανδαλίδη.
Επίσης έδωσαν το παρόν ο Τ. Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποψήφιος Βουλευτής, κ. Χρίστος Δήμας, ο Τ. Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος και Υποψήφιος Βουλευτής, κ. Νικόλαος Ταγαράς , ο Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, η Υποψήφια βουλεύτρια, κα Κατερίνα Ταγαρά, η ΓΓ του Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Χριστιάνα Καλογήρου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας,
ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος, ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας, κ. Αννίβας Παπακυριάκος, ο Δήμαρχος Λουτρακίου, κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, κ. Βλάσης Τσιώτος, καθώς οι Αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Και η επιμελητηριακή κοινότητα ήταν εκεί. Παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κα Σοφία Κουνενάκη Ευφραίμογλου, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου, κ. Γιάννης Τρουπής,
ο Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ιωάννης Βουτσινάς, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Παύλος Ραβανής, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο κ. Γιώργος Παπαμανώλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λακωνίας, κ. Γιάννης Παναρίτης, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αργολίδας, κ. Φώτης Δαμούλος, και ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας.

korinthosnews.com