Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Πέρασε αλώβητος από το Ηράκλειο ο Παναθηναικός 2 - 0 τον ΟΦΗ / ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-1: Πήρε το «θρίλερ» με Νάρεϊ στο 96ο λεπτό!

 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2: Πέρασε αλώβητος από το Ηράκλειο 

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να φύγει από την Κρήτη με τη νίκη 2-0 επί του ΟΦΗ χάρη στα γκολ των Παλάσιος και Σπόραρ παραμένοντας αήττητος στο πρωτάθλημα. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του ρυθμού, μια και οι Πέρεθ, Τσέριν μπόρεσαν να διαχειριστούν σωστά την πίεση που τους ασκούσαν οι χαφ των κρητικών. Έτσι με μια πολύ ωραία ενέργεια του Παλάσιος στο 16’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 και ανέβηκαν ψυχολογικά.

Συγκλονίζει ο πατέρας για την άγρια επίθεση αγέλης 15 σκυλιών στο Σουσάκι Κορινθίας– «Φοβήθηκα για τη ζωή μας»

  

Three British children are savaged by pack of up to 15 wild dogs during holiday in Athens

dailymail.co.uk
Three British children savaged by pack of wild dogs on Athens holiday
A family of British tourists and their Greek father and uncle were savagely mauled by a pack of wild dogs on a volcano in Greece in a life-changing horror attack. WARNING: GRAPHIC CONTENT 

Τις στιγμές της επίθεσης αγέλης 15 σκυλιών έξω από την Κόρινθο, ξετυλίγει ο Σταμάτης Καπετάνιος, 52 ετών. Οι πληγές που «κληρονόμησε» ο ίδιος και τα τρία μικρά παιδιά που είχε μαζί του ο ομογενής από τη Βρετανία, σοκάρουν.

Παναιτωλικός - Άρης 3-1: «Σφαλιάρα» στο Αγρίνιο για τους «κίτρινους»

 

Ο Παναιτωλικός πέτυχε μία σπουδαία νίκη επί του Άρη με σκορ 3-1, στη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε μάλιστα από νωρίς με τον Σενγκέλια, αλλά ο Άρης ισοφάρισε αμέσως με τον Πάλμα και έχασε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Μετά το 60′ όμως, οι γηπεδούχοι έκαναν…

“Σινεμά ο Παράδεισος” & “Οι εντιμότατοι φίλοι μου” απόψε Κυριακή 28/8/2022 στο Δημοτικό κινηματογράφου Δερβενίου "Το Διάλειμμα"

 

Κυριακή 28/8/2022 : ελεύθερη είσοδος.
(προσοχή στις ώρες προβολής)
Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

 

 

 


  

 


 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΡΒΕΝΟΥ