Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Καιρός: ''Σαρώνει'' ο καύσωνας την Ελλάδα - Σε ποια πόλη σήμερα έγινε πανευρωπαϊκό ρεκόρ με 43,1 βαθμούς

 

 

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζει να «σαρώνει» ο καύσωνας την Ελλάδα, με πανευρωπαϊκό ρεκόρ θερμακρασίας να σημειώνεται σε πόλη της χώρας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιώργο Τσατραφύλλια, η πόλη αυτή ήταν η Σπάρτη, στην οποία το θερμόμετρο έδειξε 43,1 βαθμούς Κελσίου! 
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για αύριο, Πέμπτη (13/06) οι θερμοκρασίες

Εικόνες αποκάλυψης στην Κηφισιά: Έκρηξη σε εργοστάσιο του συζύγου της Μίνας Γκάγκα, εκκενώθηκαν οι γύρω εταιρείες

 

 

Έκρηξη και φωτιά σημειώθηκε , από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών και ανοξείδωτων οικιακών σκευών PAL Παλαμίδης, επί της οδού Αιγιδών 9 στο Πανόραμα Κηφισιάς. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι σύζυγος της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

 

 

Τους περισσότερους κλυδωνισμούς από τα τρία μεγάλα κόμματα δέχεται τις τελευταίες ώρες το ΠΑΣΟΚ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών στελεχών με ένα πρόσωπο, αυτό του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα όμως να ξεχωρίζει.

Άλλοι δημόσια, όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Νίκος Παπανδρέου και η Νάντια Γιαννακοπούλου και άλλοι προς το παρόν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις αμφισβητούν την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη και την στρατηγική που ακολουθήθηκε στην πορεία προς τις ευρωκάλπες. 

Ως βασικός αντίπαλος και διεκδικητής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να πλασαριστεί ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Η αδημοσίευτη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Στην Ελλάδα ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις γρήγορα, αλλιώς σαπίζει»

 

20240610181412332

Μία από τις πιο σηµαντικές, κυριολεκτικά εφ’ όλης της ύλης, πολιτικές συνεντεύξεις που παραχώρησε ποτέ ο Κωνσταντίνος Καραµανλής παρέµεινε αδηµοσίευτη για πάνω από 40 χρόνια. ∆όθηκε το 1981 στον δηµοσιογράφο, συγγραφέα και πολιτικό Βάσο Βασιλείου (ΒΑΣ.ΒΑΣ, 1915-1985) κι ενώ ο Καραµανλής κατείχε πλέον το αξίωµα του Προέδρου της ∆ηµοκρατίας. Με τον Βασιλείου, ο οποίος είχε διατελέσει υφυπουργός Πολιτισµού στην πρώτη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, ο Καραµανλής συνδεόταν µε δεσµούς οικειότητας και εµπιστοσύνης. Και ίσως ακριβώς γι' αυτό η συγκεκριµένη συνέντευξη ξαφνιάζει σε αρκετά σηµεία της µε την ευθύτητα των απαντήσεων που δίνει ο Καραµανλής στα οµολογουµένως καίρια και εύστοχα ερωτήµατα που θέτει ο Βάσος Βασιλείου. 

Οπότε, είτε µιλά για την απαρχή της σταδιοδροµίας του και τις συνέπειες του Εθνικού ∆ιχασµού του 1915, είτε για τα ταραγµένα χρόνια που ακολούθησαν τον Εµφύλιο, είτε για το Κυπριακό και τη χούντα, τις

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ : ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

 


Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - Άρχισαν τ΄ όργανα : Εκλογές από τη βάση για νέο πρόεδρο ζητά ο Κωνσταντινόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις προδιαγράφονται στο ΠΑΣΟΚ στο οποίο άρχισε η εσωκομματική αμφισβήτηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Με προσεκτικό τρόπο άρχισε η εσωκομματική αμφισβήτηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Στις πρώτες αποτιμήσεις του εκλογικού αποτελέσματος προβαίνουν κομματικά στελέχη την επομένη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου να τονίζει, μιλώντας στο Action24, ότι στο ΠΑΣΟΚ «όλα είναι προς συζήτηση»,

Μόνο ο Μανώλης Χριστοδουλάκης μπορεί να αποτελέσει σοβαρή εναλλακτική πρόταση για το ΠΑΣΟΚ

 

Ένα πρόσωπο που κάνει δυνατό γκελ στον μεσαίο χώρο και τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μανώλης Χριστοδουλάκης είναι το πρόσωπο που όπως φαίνεται έχει τη μεγαλύτερη πιθανότητα για να ανανεώσει το ΠΑΣΟΚ και να το φέρει πιο κοντά στον μεσαίο και κεντρώο χώρο, κερδίζοντας με το μέρος του αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

Γ. Ψυχογιός: Σταθήκαμε όρθιοι, αλλά οφείλουμε συλλογικά και με ξεκάθαρο στίγμα να παλέψουμε ακόμα περισσότερο για την κοινωνία. / Παρέμβαση Ψυχογιού στη Βουλή για το τεράστιο πρόβλημα της ακαρπίας της ελιάς και στην Κορινθία.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 12/06/2024

Στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Κορινθίας και Τομεάρχης Μετανάστευσης και Ασύλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Ψυχογιός.

Τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Ψυχογιός:

Eurovision | Το Nemo έσπασε τον κωδικό πριν από έναν μήνα!

 
11 Μαίου 2024 και η Ελβετία πανηγυρίζει την τρίτη της νίκη στο διαγωνισμό της Eurovision με το Nemo να ερμηνεύει αλλά και να μας παρουσιάζει με έναν μοναδικό τρόπο το “The Code”.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Nemo στο Youtube, είδαμε ένα βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε από το ίδιο και μας υπόσχεται ότι θα σπάσει περισσότερους κώδικες!

Αιγοπρόβατα vs Θαλασσοπούλια ή Η οικολογία στην εξυπηρέτηση των Τούρκων



Γράφει ο Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου 

Τα αποτελέσματα της προσωπικής και της μυστικής διπλωματίας του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη γίνονται σιγά-σιγά γνωστά από τις ανακοινώσεις του Τούρκου Προέδρου κ. Ερντογάν και από τις δράσεις και ενέργειες του Έλληνα Πρωθυπουργού. Μεταξύ των τελευταίων και οι εκδιώξεις των ελλήνων βοσκών και των αιγοπροβάτων, σε πρώτη φάση, από τις νησίδες και βραχονησίδες Σύρνας και 6 άλλων νησίδων του Δήμου Αστυπάλαιας, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.