Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Champions League (3η αγωνιστική): Οι επτά απόλυτες, οι 14 αήττητες, το «ντέρμπι» στη Βαρκελώνη, η επανάληψη του τελευταίου τελικού και το ρεκόρ που θέλει η Σίτι

Champions League (3η αγωνιστική): Οι επτά απόλυτες, οι 14 αήττητες, το «ντέρμπι» στη Βαρκελώνη, η επανάληψη του τελευταίου τελικού και το ρεκόρ που θέλει η Σίτι

Δέκα οκτώ ομάδες σήμερα Τρίτη (22/10) και ισάριθμες την Τετάρτη (23/10), κάνουν το τρίτο βήμα τους στη νέα εποχή, στη νέα League Phase του Champions League.

Επτά οι απόλυτες (Ντόρτμουντ, Μπρεστ, Μπενφίκα, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λίβερπουλ, Αστον Βίλα, Γιουβέντους), άλλες τόσες οι απλά αήττητες (Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ, Σπάρτα Πράγας, Αταλάντα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αρσεναλ, Μονακό) πριν από τη σέντρα στην 3ης αγωνιστική της κορυφαάς διοργάνωσης συλλόγων.

Το ντέρμπι με ιδιαίτερότητες στη Βαρκελώνη και τα 41 ματς χωρίς ήττα για τη Μπάγερν

Βασίλης Ταλαμάγκας: Οι πληροφορίες που διαχέονται ότι… χρήματα δεν υπάρχουν

  

Του Βασίλη Ταλαμάγκα

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “One Voice”, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Ενας νέος κύκλος αναδρομικών, με σημαντικές συνέπειες στα δημόσια δημοσιονομικά, ενδέχεται να ανοίξει εντός των επόμενων ημερών, καθώς αναμένεται η απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου.

Το εξαιρετικά σημαντικο είναι ,  ότι μπορεί οι υποθέσεις κυρίως λόγω επανυπολογισμού των συντάξεων να έχουν υπολογιστεί από το οικονομικό επιτελείο και τη διοίκηση του ΕΦΚΑ, όμως μια πιθανή δικαίωση των συνταξιούχων στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο μπορεί να επιφέρει νέες δημοσιονομικές εξελίξεις .

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς η απόφαση θα κρίνει τα αναδρομικά ποσά για το 11μηνο Ιουνίου 2015 – Μαΐου 2016, το οποίο έχει αποτελέσει αντικείμενο πολυάριθμων προσφυγών στη Δικαιοσύνη

Τέλος από την Καλαμάτα ο Αναστόπουλος | Αναλαμβάνει ο Σπανός

  

Παρελθόν από τον πάγκο της Καλαμάτας αποτελεί ο Νίκος Αναστόπουλος. Οι “ασπρόμαυροι” με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστό πως έλυσαν την συνεργασία τους με τον 66χρονο τεχνικό.

Τα αντανακλαστικά της ομάδας ήταν ιδιαίτερα γρήγορα, καθώς ανακοίνωσε και τη διάδοχη κατάσταση με τον Δημήτρη Σπανό να αναλαμβάνει την αποστολή για επιστροφή της Μαύρης Θύελλας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας τους. Νέος προπονητής στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Σπανός.//

Κύπελλο Κορινθίας : Αυριο η 4η σειρά νοκ άουτ αγώνων της Α΄ φάσης – Μάχη για την πρόκριση μεταξύ Ισθμιακού και Αγίων Θεοδώρων

 

Με την τέταρτη (4η) σειρά αγώνων ,συνεχίζεται αύριο Τετάρτη ( 23/10/2024 – 15:30 )  η Α΄ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας που άρχισε την Κυριακή 22/9 με τον αγώνα ΑΟ Περαχώρας -  ΑΟ Λυκοποριάς 4 – 0 και ολοκληρώνεται  την Τετάρτη 30/10 με την 5η σειρά αγώνων . Η τέταρτη σειρά των αγώνων της Α΄ φάσης του Κυπέλλου περιλαμβάνει 3 νοκ άουτ αγώνες, που διεξάγονται σε γήπεδα της ανατολικής Κορινθίας.

Στο «Γιάννης Στέφας» θα δώσουν  μάχη για την πρόκριση στον επόμενο γύρο οι ισόβαθμες στην 2η βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα της Α΄   κατηγορίας Κορινθίας και γειτονικές (συνδημότισσες ) ομάδες , ο Ισθμιακός και οι Άγιοι Θεόδωροι. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στα Εξαμίλια , η εκ των πρωτοπόρων της Β’ κατηγορίας Δάφνη Εξαμιλιων υποδέχεται την εκ των ουραγών της Α΄ κατηγορίας ομάδα του ΑΟ Ζευγολατιού.  Τέλος στο γήπεδο της Κλένιας η ΑΕ Σολομού 23 ( Β’ κατηγορίας) αντιμετωπίζει τον Σαρωνικό Γαλατακίου  ( Α΄ κατηγορίας)

Το πρόγραμμα και αποτελέσματα της Α΄ φάσης του Κυπελλου Κορινθίας: