Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Το Greekradio web channel σε ταυτόχρονη ζωντανη ραδιοφωνική μετάδοση από τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για 2η χρονιά στα γήπεδα της Κορινθίας και όχι μόνο


ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ 2η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...!!!
Τον αγώνα του Ατρομήτου Χιλιομοδίου με τον Παννεμεατικό θα μεταδώσουν ζωντανα ραδιοφωνικά  οι  ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  με σύνδεσή τους με το  Greekradio web channel  σε περιγραφή του Τάσου  Μητσόπουλου. Στο ημιχρονο θα μεταδωθούν αποτέλεσματα και από τους άλλους αγώνες

Πρεμιέρα πρωταθλήματος στην Α΄ Κορινθίας

http://i.imgbox.com/Z0p5EL2R.jpg
Μία καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά ( περίοδος 2015 – 2016) ξεκινά  σήμερα Σάββατο 26  Σεπτεμβρίου , στις 4 το απόγευμα, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας. Στη σέντρα θα βρεθούν 16 ομάδες  για ένα «μαραθώνιο» 30 αγωνιστικών ημερών . 
 Οι ομάδες που μετέχουν στον ποδοσφαιρικό αυτό «μαραθώνιο» είναι  ο Αστέρας Δερβενίου, ο Πανκαμαριακός, ο Πέλοψ Κιάτου , η Ελλάς Βέλου, ο Α.Ο. Ζευγολατιού, ο Ολυμπιακός Άσσου, ο Ηρακλής Λεχαίου, η Θύελλα Πετρίου, ο Παννεμεατικός, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ο Τενεάτης  Αθικίων, η Δάφνη Εξαμιλίων, η Κόρινθος ΄06, ο ΠΑΣ Κόρινθος, ο Κύψελος Κορίνθου και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου.
Στην σημερινή πρεμιέρα ο νταμπλούχος  της  περασμένης σεζόν  Α.Ο. Ζευγολατιού ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα , εκτός  έδρας , από τον Άσσο  κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό, ενώ  ο Αστέρας Δερβενίου , στο «Κώστας Βυζάς»,  υποδέχεται τον Ηρακλή Λεχαίου. Στο Κιάτο ο Πέλοπας φιλοξενεί  τον Κύψελο Κορίνθου, ενώ στο Βέλο η τοπική Ελλάς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. 
Στην Κόρινθο , στο ΔΑΚ, η  Κόρινθος΄06 φιλοξενεί  τον Πανκαμαριακό, ενώ  στο γήπεδο του Συνοικισμού ο ΠΑΣ Κόρινθος  αγωνίζεται με την Δάφνη Εξαμιλίων.  
 Στο Πετρί η τοπική Θύελλα υποδέχεται τον Τενεάτη Αθικίων και στο Χιλιομόδι  ο Ατρόμητος  κοντράρεται με τον Παννεμεατικό.  Τον αγώνα του Χιλιομοδίου θα μεταδώσουν ζωντανα ραδιοφωνικά  οι  ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  με σύνδεσή τους με το  Greekradio web channel  σε περιγραφή του Τάσου  Μητσόπουλου.
Η  αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06 - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΣΤEΡAΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εκτός από την έναρξη του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας , σήμερα ξεκινά  και το πρωτάθλημα της Β΄ τοπικής κατηγορίας. Η αυλαία της πρεμιέρας ανοίγει σήμερα Σάββατο στις 4 το απόγευμα , στο γήπεδο «Γιάννης Στέφας», με τον αγώνα του Ισθμιακού κατά του Α.Ο. Σπαθοβουνίου.  
 Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή, όπου στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής αντιμετωπίζει την ομάδα της Κλένιας , ενώ την ίδια ώρα η Προοδευτική Περιγιαλίου , στο γήπεδο του Άσσου, υποδέχεται τον Σαρωνικό Γαλατακίου. 
Στο Κιάτο (πλαστικό) η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται με την ομάδα των Ταρσινών, ενώ στο γήπεδο του Σολομού, ο ΠΑΟ Κουταλάς   υποδέχεται τον Άγιο Γεώργιο. 
Στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης μάχεται με τον Πανσολυγειακό, ενώ , τέλος, στον Άγιο Βασίλειο η Πρόοδος φιλοξενεί την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων.
H  αγωνιστική
26.9.15  - 16:00
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
27.9.15 - 16:00
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ-ΤΑΡΣΙΝΑ '97 
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ

Πρεμιέρα αυριο στην Γ' Εθνική

Σέντρα σε Μυτιλήνη, συνέχεια σε Καυτανζόγλειο και Καραϊσκάκη
Πρεμιέρα αύριο στο πρωτάθλημα των ομίλων  της Γ' Εθνικής όπου στο 3ο όμιλο μετέχει και ο ΠΑΟ Λουτράκι. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του Πανηλειακού ενημέρωσαν πως λόγω των οικονομικών προβλημάτων η ομάδα του Πύργου δε θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

3ος όμιλος
1η αγωνιστική
Ηρακλής Ψαχνών - Παναρκαδικός
Καλαμάτα - Δόξα Ν. Μανωλάδας
Λεβάντε - Κανάρης
Λουτράκι - Βύζας Μεγάρων
Χαλκίδα - Αιολικός
Παναργειακός - ΠΑΟ  Βάρδας
Σπάρτη - Ερμιονίδα

Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE Με το... δεξί στο 90+3’ η Κέρκυρα νίκησε 1 - 0 την Καλλιθέα



Με το... δεξί στο 90+3’ η Κέρκυρα (vds)
Έστω και στην τελευταία φάση του αγώνα στο 90+3’, η Κέρκυρα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και με σκόρερ τον Μάθιου Γκόμεζ νίκησε την Καλλιθέα 1-0 στην έδρα της, κάνοντας το καλύτερο ποδαρικό στη Football League.
Ο 30άχρονος Γάλλος αμυντικός  της αναμέτρησης βρέθηκε σε θέση πλάγια δεξιά και παρότι γλίστρησε κατάφερε με αριστερό όμορφο σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του Ιουνίου.
Ο αγώνας, που άνοιξε την αυλαία στη Football League, έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο στο ΕΑΚ και μέσα σε νεροποντή στο πρώτο ημίχρονο, με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει τον έλεγχο και να πανηγυρίζει δίκαια στο τέλος τη νίκη.

 
Η 1η  αγωνιστική:
Παρασκευή 25/9
Κέρκυρα - Καλλιθέα 1-0 (90+3’ Γκόμεζ)

Σάββατο 26/9
18:00 ΑΕΛ - Λαμία
Κυριακή 27/9
15:00 Απόλλων Σμύρνης - Ζάκυνθος
Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου Αναβλήθηκε
Πανελευσινιακός - Παναχαϊκή  Αναβλήθηκε
16:00 Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός
16:00 Αν. Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας
16:00 Τρίκαλα - Κισσαμικός
Δευτέρα 28/09/2015 
18:00 Εργοτέλης - ΑΟ Χανιά

Σέντρα σε Μυτιλήνη, συνέχεια σε Καυτανζόγλειο και Καραϊσκάκη - Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τον ΠΑΣ


Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα (20:30) ξεχωρίζει το Σάββατο στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής της Super League.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη, λίγες μέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με την Αρσεναλ στο «Emirates» στο Λονδίνο, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Μάρκο Σίλβα θα παρατάξει με αλλαγές την ομάδα του σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη.

26 χρόνια χωρίς τον Παύλο Μπακογιάννη: Το μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη για την δολοφονία του

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2014/09/26/499457/main/b190bef1d51fe497409e411d78967c52.jpg
26 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. 
Η Ντόρα Μπακογιάννη στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω Facebook, κάνοντας λόγο για "κόκκινο και μαύρο φασισμό". Πριν από 26 ακριβώς χρόνια, ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονείται στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Ομήρου, στην Αθήνα, όπου στεγαζόταν το γραφείο του. 
Η δολοφονία του από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τις τρομοκρατικές πρακτικές. 
Η σύζυγός του, Ντόρα Μπακογιάννη, θέλησε με ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook να τιμήσει τον Παύλο Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για πόλεμο στο φασισμό. Δείτε το post της Ντόρας Μπακογιάννη:
26 χρόνια χωρίς τον Παύλο. Ο πόλεμος ενάντιον του κόκκινου και του μαύρου φασισμού συνεχίζεται. Δεν ξεχνούμε. NM

Ο κακός μας ο καιρός! Σφοδρή κακοκαιρία σε όλη τη χώρα

http://www.alfavita.gr/sites/default/files/kakokairia_4.jpg
Ο καιρός μας δείχνει από σήμερα τα δόντια του και μάλιστα για τα καλά! Σήμα κινδύνου για την κακοκαιρία, αφού το επόμενο τριήμερο αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η κακοκαιρία θα πλήξει και πάλι τις περισσότερες περιοχές της χώρας με τον καιρό να δυσκολεύει τις μετακινήσεις. Την ίδια ώρα, η Κεφαλονιά μετράει τις πληγές της από την χθεσινή σφοδρή κακοκαιρία και το νησί βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!
Στην κατεύθυνση αυτή, η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας έχει εκδώσει ειδική ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολίτες να πάρουν προφυλάξεις αν βρίσκονται ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων καταιγίδων:
- Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
- Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
- Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα πεζοί ή με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς επίσης και για αρκετές ώρες μετά το τέλος εκδήλωσής τους.
 -Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.
- Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
- Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr. 
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ:
Για σήμερα, Σάββατο, θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και σε όλα τα Ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης) και πιθανόν στα δυτικά της Κρήτης και τις Δυτικές Κυκλάδες.
Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στα δυτικά και στην Πελοπόννησο και θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Το βράδυ στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη και τις Κυκλάδες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν ή θα σταματήσουν.
Μέχρι το βράδυ στο "μάτι" της καταιγίδας και η Αττική.
Την Κυριακή, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Μακεδονία και πιθανόν μέχρι νωρίς το πρωί στις Σποράδες και την Θεσσαλία.

Υπ. Παιδείας: Πρόσληψεις 3.400 αναπληρωτών δασκάλων, νηπιαγωγών και καθηγητών (πίνακες)

Την κύρωση των πινάκων πρόσληψης 2.500 αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και σύμφωνα με το υπουργείο επιλύεται από τη Δευτέρα το πρόβλημα των κενών στα σχολεία.
Επίσης, τη Δευτέρα προσλαμβάνονται 900 αναπληρωτές καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Όσον αφορά στους εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής, προβλέπεται ότι η διαδικασία διορισμού τους θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
Αναλυτικά, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 1.368 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 238 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 28 έως και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες της περιοχής που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Οι πίνακες με τα ονόματα των προσλαμβανόμενων είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr

Τη Δευτέρα πιάνουν δουλειά 2.500 αναπληρωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί - Κυρώθηκαν οι πίνακες

Τη Δευτέρα πιάνουν δουλειά 2.500 αναπληρωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί 
Αθήνα
Tην ερχόμενη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου οι αναπληρωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί αναλαμβάνουν υπηρεσία στα σχολεία της χώρας.
Στην κύρωση των σχετικών πινάκων πρόσληψης των 2.500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δάσκαλοι και νηπιαγωγοί) προχώρησε σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, κάνοντας ένα βήμα προς την επίλυση της υποστελέχωσης των σχολείων της επικράτειας.