Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Προκριματικά Euro 2024: Ολλανδία-Ελλάδα 3 - 0: Παράδοση άνευ όρων στο Αϊτχόφεν

5963657 

Η ελληνική ομάδα έκανε το ταξίδι στην Ολλανδία υποτίθεται για να δώσει μάχη, αλλά στο «Φίλιπς Στάντιον» αυτό που είδαν όλοι ήταν μια άνευ όρων παράδοση στους «Οράνιε».

Εκμεταλλευόμενη την ανυπαρξία αντίστασης η ομάδα του Κούμαν έφτασε ένα πολύ εύκολο 3-0 έχοντας τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα σε κάτι περισσότερο από είκοσι λεπτά, σκοράροντας τρις από το 17ο έως το 39ο λεπτό!

Στο φράγμα του Παμίσου βρέθηκε κλεμμένη προτομή του Παπαφλέσσα

  

Μπροστά σ’ ένα απίστευτο εύρημα βρέθηκαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της κοινότητας του Άριος Μεσσηνίας   Πιο συγκεκριμένα ύστερα από το άνοιγμα του φράγματος στον Πάμισο για την εκτόνωση των υδάτων από την κακοκαιρία αποκαλύφθηκε, ότι εκεί βρισκόταν κρυμμένη μια ορειχάλκινη προτομή του Παπαφλέσσα.

Την προτομή εντόπισε αρχικά ο Αριστόδημος Τσορώνης, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τον πρόεδρο της Κοινότητας Άριος, Γρηγόρη Κωστόπουλο, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Γιώργος Φάβας, που με τη σειρά του ενημέρωσε την Ασφάλεια Καλαμάτας.

Αυτή την ώρα η προτομή φυλάσσεται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας και εικάζεται, ότι πρόκειται γι’ αυτή που είχε κλαπεί από το Μανιάκι τον Μάιο του 2022.