Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Δύο τραυματίες σε εκτροπή μέσα σε αύλακα στη Ζαχάρω Ηλείας

troxaio zaxaro 2

Δύο νεαρά άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις εφτά το πρωί της Κυριακής στην Ζαχάρω Ηλείας στο δρόμο από το κέντρο της πόλης προς την παραλία.

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν ένας νεαρός και μια κοπέλα, κάτω από

Λίγη ντροπή… Το αναπόφευκτο “τέλος εποχής” για τον μεγαλύτερο όλων… Εφιαλτική ήττα για την Μπαρτσελόνα 2 - 8 από την Μπάγερν Μονάχου!

 Λίγη ντροπή…

Να δέχεσαι 8 γκολ, είναι σοκαριστικό. Ειδικά όταν είσαι η Μπαρτσελόνα.

Μια ομάδα… μεγαλύτερη από ομάδα. Συνώνυμο ενός έθνους. Δηλαδή, ενός περήφανου λαού.

Η συντριβή της ιστορικής ομάδας με 8-2 από τη Μπάγερν Μονάχου, έχει την προφανή ποδοσφαιρική διάστασή της.

Το “αντίο” του Λευκού Οίκου στον αδελφό του Τραμπ

  Το “αντίο” του Λευκού Οίκου στον αδελφό του Τραμπ 

Του Φρίξου Παλαιολόγου


Η επιδείνωση της υγείας του Ρόμπερτ Τραμπ τις τελευταίες ημέρες, οδήγησε στο αναπόφευκτο. Ο μικρότερος αδελφός του Αμερικανού Προέδρου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 71 ετών, και ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να τον αποχαιρετήσει με μια συγκινητική δήλωση.

Το ίδιο έκανε και το επιτελείο του στον Λευκό Οίκο, που είχε μονάχα όμορφες αναμνήσεις από τον Ρόμπερτ Τραμπ, τον οποίο επισκέφτηκε πριν από μερικές ώρες ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Πέθανε η ηθοποιός Ειρήνη Ιγγλέση, πρώην σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου

 

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ειρήνη Ιγγλέση που, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η αξιόλογη Ελληνίδα ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, με πιο πρόσφατη την «Μητριαρχία» το 2014. Η Ιγγλέση ήταν από τις αγαπημένες ηθοποιούς του γνωστού σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη καθώς είχε παίξει και στα

Κορωνοϊός: Ακόμη δύο θάνατοι – Συνολικά 228 τα θύματα στην Ελλάδα

  

Δύο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό καταγράφηκαν σήμερα, Κυριακή, στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 228.

Συγκεκριμένα, κατέληξε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, 71χρονος με υποκείμενα νοσήματα  ( είναι ο πέμπτος νεκρός από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι) .και στο Μποδοσάκειο Πτολεμαϊδας 87χρονη που επίσης είχε υποκείμενα νοσήματα.