Με τα παιγνίδια της 14ης Αγωνιστικής ( προτελευταία του Α΄ γύρου) και μετά την διακοπή του για τις εορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονίας, άρχισε και πάλι , χθες, Σάββατο 3/1/2026, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Με το "αριστερό" στην καινούργια χρονιά μπήκε ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Χιλιομοδίου , ο οποίος έχασε στην έδρα του με το μίνιμουμ σκορ από τον Κύψελο Κορίνθου, με αποτέλεσμα, ο Ισθμιακός , που επικράτησε με 2 - 0 επί των Αγίων Θεοδώρων, να τον πλησιάσει στο πόντο.
Ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά σημείωσε ο Αστέρας Δερβενίου με σκορ 2 - 0 επί του Σαρωνικού Γαλατακίου .
Ο Σαρωνικός απείλησε με κλασικές ευκαιρίες στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου αλλά ο επανεμφανιζόμενος Βίλλιος κράτησε την εστία του ανέπαφη. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά-ψαράκι του Πεθαίνου στο 44' ύστερα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Πανάγου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας απέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να κάνει το 2-0 με ψαλιδάκι του Πεθαίνου στο 72'.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ : Βίλλιος, Πάσο, Κασκαντάμης Σταυρόπουλος, Πολυδωρόπουλος, Bode D. (80' Μαργαζής), Πεθαίνος, Σταφσουλάι, Ευσταθιάδης (65' Bode S.), Ζιοζιώκος
Με το δεξί ποδαρικό στην καινούργια χρονιά σημείωσαν ο Παμβοχαϊκός Άρης με το ευρύ 5 - 1 επί της Ελλάδος Βέλου και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου με τον ΑΟ Ζευγολατιού που νίκησαν εκτός έδρας με το μίνιμουμ σκορ , Παννεμεατικό και Ολυμπιακό Λουτρακίου αντίστοιχα.
Τέλος ισόπαλοι με σκορ 2 - 2 έληξαν οι αγώνες μεταξύ του Τενεάτη Αθικίων και του Ολυμπιακού Άσσου και το ματς του ΑΣ Κόρινθος 2006 με την Θύελλα Πετρίου.
Η 14η Αγωνιστική