Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0: Έλειψε μόνο το γκολ / Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2: Απόδραση στο φινάλε για τον «δικέφαλο»

 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0: Έλειψε μόνο το γκολ 

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν έμεινε στο 0-0, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία. Αυτό φάνηκε από τη συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από τις κινήσεις που έκαναν οι προπονητές. Ο Ολυμπιακός άγγιξε το διπλό στις καθυστερήσεις, αλλά ο Λοντίγκιν νίκησε τον Γκαρθία στο ανεπανάληπτο τετ α τετ. Το 0-0, ωστόσο δεν άλλαξε παρά τις έντονες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Athens Kallithea - Αστέρας Τρίπολης 1-3: Αρκαδικό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο. / Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 2-3: «Ρεφάραν» οι Κρητικοί μετά από ματσάρα!

 Athens Kallithea - Αστέρας Τρίπολης 1-3: Αρκαδικό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο 

Ένα ξέσπασμα στο δεύτερο και οι χρυσές αλλαγές του Κλοντ Μακελελέ που ακούν στα ονόματα των Καλτσά και Μακέντα αρκούσαν για να φύγει ο Αστέρας Τρίπολης με το διπλό από την Λεωφόρο, επικρατώντας με 3-1 της Athens Kallithea.

Οι Αρκάδες από το πρώτο ημίχρονο έδειξαν τις διαθέσεις τους. Κυκλοφορούσαν σταθερά και υπομονετικά την μπάλα, κοιτάζοντας πρωτίστως να «χτυπήσουν» την αθηναϊκή ομάδα όταν θα έβρισκαν κενό χώρο. Όταν λοιπόν τον βρήκαν, τότε άνοιξαν σχετικά γρήγορα το σκορ.

Β΄ κατηγορία Κορινθίας ( 2η αγωνιστική): Ο Πανευρωστινιακός μόνος επικεφαλής ,νίκησε 3 - 2 τον Εθνικό Ξυλοκέριζας - Ο Παννεμεατικός ισόπαλος 2 - 2 στη Νεμέα με την Δάφνη Εξαμιλίων

 Καθυστερεί το πρωτάθλημα πάμε για νέο μπαράζ φιλικών -  protionline.grprotionline.gr

Με τα παιγνίδια της 2ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίστηκε την Κυριακή (6/10/2024, το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Στη Λυκοποριά ο Πανευρωστινιακός επικράτησε σε αγώνα ντέρμπι με 3 – 2 τον Εθνικό Ξυλοκέριζας και έμεινε μόνος στο βαθμολογικό ρετιρέ καθώς στο άλλο ντέρμπι στη Νεμέα ο Παννεμεατικός με την Δάφνη Εξαμιλίων έμειναν στο ισόπαλο 2 - 2.

Γ΄ Εθνική: Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ (3ος Όμιλος): Η πρωτοπόρος Νέα Αρτάκη έ"Χ"ασε βαθμούς στην έδρα της ( 1 -1 με την ΑΕ Μυκόνου) , την ισοβάθμισε ο Αστέρας Σταυρού- Σάρωσαν με "εξάρες" Κόρινθος και Ελλάς Σύρου,

 Με καρδιά "πρωταθλητή" στάθηκε όρθιος στο Αρτάκη: ΑΟ Νέας Αρτάκης - Εθνικός  Νέου Κεραμιδίου 1-1 | Ολύμπιο Βήμα

Με το σαρωτικό 6 – 0 η Ελλάς Σύρου  συνέτριψε τον Αιγέα Πλωμαρίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, σε αγώνα που ξεκίνησε  στις 12:00. Τρία τέρματα σημείωσε ο Παυλόπουλος ( 27΄, 88΄ και 90+2 ), δύο ο Κασάπης (36΄, 59΄) και ένα ο Ζαφείρης στο 61΄.

Σε αγώνα που ξεκίνησε στις 12:30 η εκ των  πρωτοπόρων του ομίλου Νέα Αρτάκη έχασε βαθμούς στην έδρα της μετά το ισόπαλο 1 -1 με την ΑΕ Μυκόνου. Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 45΄  με τον Σαμπανίδη, για να ισοφαρίσει στο 45+3 ο Στασινόπουλος γά τους γηπεδούχους .

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα  σημείωσε  ο ΠΑΣ Κόρινθος όπου εντός έδρας συνέτριψε με 6 – 1 ( 2΄ Αλμπάνης , 5΄- 37΄ - 49΄ Μίσκου, 55΄ - 77΄Δερμιτζάκης/ 33΄ Γεωργικάκης)  την  ουραγό ομάδα του Πανγυθεατικού, ενώ την πρώτη  της νίκη σημείωσε στη Ρόδο με σκορ 3 – 1 η ΑΕΡ Αφάντου μάχεται επί του   ΑΟ Λουτρακίου

Ισόπαλο 2 – 2 έληξε το ντέρμπι, στο Ναύπλιο, αναμεσα στον Πανναυπλιακό - Ηρακλή με την ΑΕ Μαλεσίνας , την ώρα που ο Αμαρυνθιακός έχασε στο Αίγιο στις καθυστερήσεις  του αγώνα με γκολ του Ντούνη από τον  Παναιγιάλειο.  Την ήττα με σκορ 3 – 1 γνώρισε και η ομάδα της Ρόδου, στη Μεσσηνία από τον ΑΟ Μιλτιάδη. Τελος στη Φθιωτιδα σε ενδιαφέρουσα μονομαχία ο Αστέρας Σταυρού επικράτησε με 2 – 0 επί του Απόλλωνα Ευπαλίου, και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τη Νεά Αρτάκη

Η 3η αγωνιστική

Η Κηφισιά διέλυσε την ΑΕΚ Β’ | Μοιρασιά στα Γιάννινα και στο Αιγάλεω

  

Δύο αγώνες με εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (6/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των δύο ομίλων της Super League 2.

Στην Κηφισιά, η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με 4-2 της ΑΕΚ Β’ σε αναμέτρηση του νοτίου ομίλου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8′ με τον Παντελίδη, όμως ο Σόσα απάντησε στο 10′ για το 1-1. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ρότσα επανάφερε την ομάδα του στην πρωτοπορία, ενώ στο 21′ ο Μάναλης διεύρυνε το προβάδισμα. Η Ένωση προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε στο 57′, με τον Σόσα να σκοράρει ξανά. Ωστόσο, η ομάδα των βορείων προαστίων βρήκε και τέταρτο γκολ στο 87′, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Παναθηναϊκός Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-2: Ανατροπή και μεγάλο «ερυθρόλευκο» διπλό , τον «ξέρανε» στο 94′

 Παναθηναϊκός Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-2: Ανατροπή και μεγάλο «ερυθρόλευκο» διπλό στο 94′ 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός Κ19 έκανε μυθική ανατροπή στις καθυστερήσεις και «ξέρανε» τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 2-1 εκτός έδρας, στο μεγάλο ντέρμπι της Super League Κ19. στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης, χάρη σε τέρματα των Μπακούλα και Σιλά.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πραγματοποίησαν μια επική ανατροπή κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, πήραν το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Super League Κ19 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας και χωρίς να έχουν χάσει βαθμό.

Η Άννα Βίσση αποθεώθηκε στο Καλλιμάρμαρο σε μια ιστορική συναυλία!

  

“Απόψε έζησα την μεγαλύτερη βραδιά της ζωής μου! Σας ευχαριστώ!”. Με αυτά τα λόγια έκλεισε η μεγάλη σταρ της Ελληνικής μουσικής σκηνής, η Άννα Βίσση, την ιστορική συναυλία που έδωσε στο κατάμεστο εμβληματικό Καλλιμάρμαρο στάδιο χθες βράδυ.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, παρά την λίγη βροχή που έριξε πριν το ξεκίνημά της, οι κερκίδες και η αρένα του Καλλιμάρμαρου σταδίου, είχαν αρχίσει να γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο από πολύ νωρίς. Η Άννα Βίσση, έκλεισε την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία της “Προτιμώ Tour” στην Αθήνα και γνώρισε την αποθέωση από δεκάδες χιλιάδες κόσμου.

  

Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή στις 9, και σε ένα πρόγραμμα που διήρκησε 3,5 ώρες ερμήνευσε μαζί με την μπάντα της, το Νικόλα Ραπτάκη και την Daphne Lawrence όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, ξεκινώντας με το “Προτιμώ”, όπως είναι και το όνομα της περιοδεία της.

Η Άννα Βίσση δεν ξέχασε να τιμήσει τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και μαέστρο Μίμη Πλέσσα, τραγουδώντας το “Θα πιω απόψε το φεγγάρι”. Επίσης, αφιέρωσε ένα τραγούδι στον Δημήτρη Κόκοτα, το οποίο έγραψε ο Νίκος Καρβέλας, το “Στο’ χω πει”, εκφράζοντας έτσι την συμπαράστασή της στην σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Παναργειακός - Πανιώνιος 0 - 2 : Πέρασε από το Άργος ο Πανιώνιος

 

 

Την δεύτερη διαδοχική νίκη του στη Super League 2 πανηγύρισε σήμερα (6/10) ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν 2-0 του Παναργειακού στο ΔΑΚ Άργους, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο, και σκαρφάλωσαν, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Τα τέρματα της ομάδας του Αντώνη Νικοπολίδη σημείωσαν ο Στουπής στο 30′ και ο Κολοβός στο 75′.

Η ατζέντα της Κυριακής στα Ελληνικά πρωταθλήνατα

  

Πλούσιο το σημερινό (6/10) αθλητικό πρόγραμμα. Το μενού περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις από τον χώρο του ποδοσφαίρου από τις τρεις κορυφαίες κατηγορίες της Ελλάδας

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ: Ολοκληρώνεται σήμερα η 7η αγωνιστική, με την διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι “αιωνίων”, καθώς ο