Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Η Άννα Βίσση αποθεώθηκε στο Καλλιμάρμαρο σε μια ιστορική συναυλία!

  

“Απόψε έζησα την μεγαλύτερη βραδιά της ζωής μου! Σας ευχαριστώ!”. Με αυτά τα λόγια έκλεισε η μεγάλη σταρ της Ελληνικής μουσικής σκηνής, η Άννα Βίσση, την ιστορική συναυλία που έδωσε στο κατάμεστο εμβληματικό Καλλιμάρμαρο στάδιο χθες βράδυ.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, παρά την λίγη βροχή που έριξε πριν το ξεκίνημά της, οι κερκίδες και η αρένα του Καλλιμάρμαρου σταδίου, είχαν αρχίσει να γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο από πολύ νωρίς. Η Άννα Βίσση, έκλεισε την άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία της “Προτιμώ Tour” στην Αθήνα και γνώρισε την αποθέωση από δεκάδες χιλιάδες κόσμου.

  

Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή στις 9, και σε ένα πρόγραμμα που διήρκησε 3,5 ώρες ερμήνευσε μαζί με την μπάντα της, το Νικόλα Ραπτάκη και την Daphne Lawrence όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, ξεκινώντας με το “Προτιμώ”, όπως είναι και το όνομα της περιοδεία της.

Η Άννα Βίσση δεν ξέχασε να τιμήσει τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και μαέστρο Μίμη Πλέσσα, τραγουδώντας το “Θα πιω απόψε το φεγγάρι”. Επίσης, αφιέρωσε ένα τραγούδι στον Δημήτρη Κόκοτα, το οποίο έγραψε ο Νίκος Καρβέλας, το “Στο’ χω πει”, εκφράζοντας έτσι την συμπαράστασή της στην σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.


 
 


Επίσης, ευχαρίστησε τον Νίκο Καρβέλα, τον συνθέτη των μεγαλύτερων επιτυχιών της, ο οποίος έδωσε το “παρών” στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου.

Στο τέλος της συναυλίας, δεκάδες drones σχημάτισαν στον ουρανό της Αθήνας χαρακτηριστικά σχέδια, όπως το όνομά της “Anna”, το ολόγραμμά της, καρδιές, το τίτλο “Αγάπη υπερβολική”, “Thank you”, κ.α.

 

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο:







Πηγή: gpstomusic.gr