Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

θα ΄θελες μια μπυρα παρέα με τον τέλειο αντρα - Ελάτε στη " ΒΥΝΗ" Δράκου 10 στο Κουκάκι




Σαμαράς: Το 2014 θα είναι χρονιά εξόδου από την κρίση

samarassinbryxelles
Ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά.
 «Το 2014 πρώτη χρονιά ανάκαμψης και εξόδου από την κρίση. Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής και ξεκινάμε με νοικοκυρεμένα τα οικονομικά μας και έχοντας επανακτήσει την πληγωμένη μας αξιοπιστία, με τις θυσίες του ελληνικού λαού..
Έχουμε ακόμη να κάνουμε πολλά», επισήμανε ο Πρωθυπουργός υπογραμμίζοντας πως το κυρίαρχο πρόβλημα είναι αυτό της ανεργίας.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 46

 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 46
Το "Πολιτιστικό Βήμα φενεού" αποτελεί μια προσπάθεια λίγων Φενεατών με σκοπό να έρθουμε πιο κοντά στις παραδόσεις, ήθη, έθιμα, αλλά και τα προβλήματα των χωριών μας. Η εφημερίδα αυτή εκδίδεται συστηματικά από το 2005. Όλα αυτά τα χρόνια εξακολουθεί να εκδίδεται και να εμπλουτίζεται με τη συμπαράσταση και τις συνεισφορές των ντόπιων κατοίκων και των αποδήμων.
Για τη συνέχιση της προσπάθειας , είναι αναγκαία η συμβολή σας, είτε χρηματική είτε μέσω άρθρων και δημοσιεύσεων. Για το λόγο αυτό σας προτρέπουμε να συνεχίσετε να δείχνετε το ίδιο ενδιαφέρον όπως πάντα, ώστε να μη σβήσουν σιγά - σιγά τα χωριά μας.
Πείτε ότι γνωρίζετε για την ιστορία του χωριού σας, ιστορικά γεγονότα δώστε πηγές. Δώστε μας φωτογραφίες , των προγόνων σας, νέα και ειδήσεις και θα τα προβάλουμε μέσα από τούτο τον φιλόξενο χώρο…..
Ας μαζευτούμε όλοι σ” ένα μέρος!
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟ 46 E.pdf