Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2: Αποστολή... εκτέλεσης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" , Ακύρωσαν καθαρό γκολ, δεν έδωσαν πέναλτι στον Ολυμπιακό!

 Ποδόσφαιρο μπανανία: Ακύρωσαν καθαρό γκολ, δεν έδωσαν πέναλτι στον Ολυμπιακό! (vids, pics) 

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0, αλλά μόλις οι "ερυθρόλευκοι" μείωσαν σε 2-1 και διεκδίκησαν τη νίκη, ένας θλιβερός Σλοβάκος διαιτητής "τίναξε στον αέρα" το ντέρμπι και στέρησε από τους γηπεδούχους την ευκαιρία να ισοφαρίσουν ή να φτάσουν στην ολική ανατροπή και σφυρίγματα που παραπέμπουν σε... διατεταγμένη υπηρεσία!

 

Η Αλεξία Έβερτ παραιτήθηκε από δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων

 Η Αλεξία Έβερτ παραιτήθηκε από δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων 

Η Αλεξία Έβερτ παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.

Σε ανάρτησή της η Αλεξία Έβερτ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον Δήμο Αθηναίων, χωρίς να αναφέρει τον λόγο. Είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος Αθηναίων.

Ανέφερε ότι θα αφοσιωθεί στην οικογένειά της και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Λευτέρη Σκιαδά που τη διαδέχεται.

Ναυτία, πονοκέφαλο, κόπωση φέρνει η αιθαλομίχλη από την καύση των ξύλων. Πρώτες βοήθειες. Μέτρα Πρόληψης δηλητηρίασης από CO

 

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr

Η καύση του ξύλου αυτού με βασικό στοιχείο τον άνθρακα, προκαλεί καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερη συγκέντρωση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων, προϊόντων της καύσης, στην ατμόσφαιρα.

Ο μαύρος ή άσπρος καπνός που βγαίνει από τις καμινάδες, αποτελείται από στερεά υπολείμματα καύσης, που λόγω της θερμότητας ανέρχονται από την καμινάδα και βγαίνουν προς τα έξω. Τα αέρια αυτά δεν είναι διόλου ακίνδυνα, αφού περιέχουν υπολείμματα καύσης και φυσικά σωματίδια που έρχονται στον εισπνεόμενο αέρα.

Τα σωματίδια αυτά είναι και υπεύθυνα για την διαύγεια της ατμόσφαιρας. Έτσι αιωρούμενα σωματίδια με συγκέντρωση έως 10 μgr δεν προσδίδουν θολότητα στην ατμόσφαιρα, ενώ από 50 μgr και πάνω έχουμε το φαινόμενο της ομίχλης ή της αιθαλομίχλης, που φυσικά ανεβαίνει όσο ανεβαίνουν και τα όρια. ......................

read more

Άρης - ΠΑΟΚ 2-1: Ξανά... ζημιάρης σε ντέρμπι!

 Άρης - ΠΑΟΚ 2-1: Ξανά... ζημιάρης σε ντέρμπι!

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκορ 2-1  , έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαβέριο. Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ είχε ασίστ (στο 1-0 του Σουλεϊμάνοφ στο 46΄) και γκολ με ωραία ατομική προσπάθεια, υπογράφοντας στ0 59΄τη σπουδαία νίκη των «κιτρίνων».

Οι γηπεδούχοι, όπως και στο εντός με τον Παναθηναϊκό, έδωσαν την κατοχή στον ΠΑΟΚ και αμύνθηκαν τέλεια στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Στο α' μέρος αυτό δεν

Μαγιορκίνης για κορωνοϊό: Έχουμε τη μεγαλύτερη έξαρση από το καλοκαίρι του 2022

 cov-arthrou 

Σε έξαρση βρίσκονται κορωνοϊός και αναπνευστικές λοιμώξεις με τις ανησυχίες των ειδικών να εντείνονται και από την πτώση της θερμοκρασίας που ευνοεί την εξάπλωση των ιώσεων αλλά και το επικείμενο άνοιγμα των σχολείων. Η διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα είναι ήδη μεγάλη καθώς όπως περιέγραψε ο αναπληρωτής καθηγητής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και λοιμωξιολόγος, Γκίκας Μαγιορκίνης, ήδη καταφράφεται η μεγαλύτερη έξαρση μετά το καλοκαίρι του 2022.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κυπαρισσία με νεκρή γυναίκα, την παρέσυραν κύματα από τη στεριά και πνίγηκε μπροστά στον άντρα της

 Κυπαρισσία: Γυναίκα παρασύρθηκε από κύματα και πνίγηκε μπροστά στον άντρα της 

Η απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα στην Κυπαρισσία. Μια 66χρονη γυναίκα υπήκοος Γερμανίας περπατούσε με τον σύζυγο της σύμφωνα με πληροφορίες στο μώλο στο λιμάνι της Κυπαρισσίας όπου έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι.

Εκεί κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες παρασύρθηκε από τα πολύ δυνατά κύματα και χάθηκε στο νερό. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μάρτυρας της τραγικής αυτής εξέλιξης ήταν ο σύζυγος της.

Η άτυχη 66χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις περίπου 500 μέτρα πιο μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κυπαρισσίας.

Νέα Επίδαυρος: Επετειακές εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια της ‘Α Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων

 Νέα Επίδαυρος: Επετειακές εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια της ‘Α Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων 

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της Α Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, στη Νέα Επίδαυρο της Αργολίδας.

Ο δήμος της Επιδαύρου, η Περιφέρεια της Πελοποννήσου και η Βουλή των Ελλήνων, είναι οι διοργανωτές των λαμπρών εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν το διάστημα 5 με 14 Ιανουαρίου 2024.

Οι δράσεις τελούν υπό την αιγίδα και την παρουσία της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Πελοπόννησος : Δέκα κλήσεις για κοπές δέντρων

 Πυροσβεστική: 485 κλήσεις λόγω των θυελλωδών ανέμων, των βροχοπτώσεων και καταιγίδων

Οι κλήσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, συνεχίστηκαν και την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024, σε ένα μεγάλο μέρος της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η σφοδρότητα των ανέμων, ήταν η κύρια αιτία αυτών των κλήσεων.

Ρόλο έπαιξε, βέβαια και η καταιγίδα που συνόδευε τις ριπές των ανέμων.

Ειδικά, στις παραθαλάσσιες περιοχές, οι ριπές του ανέμου ήταν σφοδρότατες.

Σύμφωνα με το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, μέχρι, αργά το απόγευμα της Κυριακής, υπήρξαν κλήσεις για δέκα κοπές δέντρων και μία αφαίρεση αντικειμένου.

Ζημιές δεν καταγράφηκαν.

Τα ισχυρά κύματα, έβγαλαν χώματα και πέτρες σε παραλιακούς δρόμους. Πτώσεις δένδρων σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Αργολίδα.

Δρόμοι πλημμύρισαν, το βράδυ του Σαββάτου και σε κάποιες περιοχές της Κορινθίας, χωρίς, ωστόσο, να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα.

Πελοπόννησος: Αστραπές και δυνατοί άνεμοι – 22 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

 Πελοπόννησος: Αστραπές και δυνατοί άνεμοι – 22 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία 

Η νύχτα, ημέρα, έγινε το βράδυ του Σαββάτου, 6 Ιανουαρίου 2024, σε πολλά μέρη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εξαιτίας των αμέτρητων ηλεκτρικών εκκενώσεων.

Αστραπές, βροντές και δυνατοί άνεμοι, συνέδεσαν το καιρικό σκηνικό σε πολλές περιοχές της κεντρικής και της νότιας Πελοποννήσου.

Συγχρόνως, υπήρξε και βροχόπτωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, το Κέντρο Επιχειρήσεων, για το Σάββατο, 6 του μήνα και για τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, δέχθηκε στην Πελοπόννησο, 22 κλήσεις.

Έγιναν 16 κοπές δέντρων και μία αφαίρεση αντικειμένου.

Οι βροχές και οι καταιγίδες, συνεχίζονται και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο, έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ.

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-1: Με… υπογραφή Σπόραρ

 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-1: Με… υπογραφή Σπόραρ (highlights)

Ο Άντραζ Σπόραρ φώναξε… παρών στη Λεωφόρο και «ξεκόλλησε» τον Παναθηναϊκό που επικράτησε με σκορ 2-1 του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο.

Ήταν η δεύτερη νίκη του «τριφυλλιού» με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο με τον Σλοβένο φορ να μπαίνει αλλαγή και να σημειώνει δύο γκολ αποτελώντας την λύση που έψαχναν οι «πράσινοι».

 Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε μεν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον «Άγιαξ»

 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον «Άγιαξ» 

Μεγάλη νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Αστέρα Τρίπολης, κατάφερε και κέρδισε 2-1 στους «Ζωσιμάδες» και σημείωσε τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα. Η πρώτη ήταν στις 20 Αυγούστου κόντρα στην Κηφισιά με 3-0.

Με 4-2-3-1 παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να «καιγόταν» για τη νίκη για να κάνει το restart στην προσπάθειά του για

Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Πέρασε και από το Πανθεσσαλικό με Αντζιέλσκι

 Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Πέρασε και από το Πανθεσσαλικό με Αντζιέλσκι 

Ασταμάτητος ο Ατρόμητος πέρασε και από το Πανθεσσαλικό. Με τον Αντζιέλσκι να σημειώνει και τα δυο γκολ, η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-1 του Βόλου και παραμένει αήττητη με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο της. Οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και είναι χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Βόλος ξεκίνησε καλύτερα και είχε το γκολ του Μωραΐτη στο 6ο λεπτό που ακυρώθηκε με την ΠΑΕ μάλιστα να διαμαρτύρεται για την απόφαση.

Πανσερραϊκός-Κηφισιά 1-1: Ο ντεμπιτάντ Mπετανκόρ απέτρεψε ήττα των Σερραίων από γκολάρα του Μπιφουμά

 Πανσερραϊκός-Κηφισιά 1-1: Ο ντεμπιτάντ Mπετανκόρ απέτρεψε ήττα των Σερραίων από γκολάρα του Μπιφουμά

Συνεχίζουν ν' αγνοούν τη νίκη στο 2024 Πανσερραϊκός και Κηφισιά αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από την γκολάρα του Μπιφουμά με την οποία προηγήθηκε η ομάδα του Λεκανοπεδίου, αλλά και την ισοφάριση του ντεμπιτάντ Χεφτέ Mπετανκόρ, που έκανε... σεφτέ με τα «λιοντάρια»! Η ομάδα του Νίλσεν ειδικά στην επανάληψη και μέχρι να βγει ο Μπιφουμά είχε ευκαιρίες για 2ο γκολ, αλλά δεν τις αξιοποίησε και το πλήρωσε από την ομάδα του Γκαρσία.

Σ' ένα πρώτο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί κι έδειχναν να ξέρουν καλύτερα τι θέλουν στον (κακό) αγωνιστικό χώρο -έχοντας διπλάσιες τελικές (6-3) από τους γηπεδούχους (που δεν είχαν καμιά εντός στόχου)- αλλά δίχως ν' απειλούν, ουσιαστικά, στις τρεις τελικές του Κλωναρίδη (σ. παρθενική του εμφάνιση ως βασικός) κατάφεραν να προηγηθούν λίγο πριν την ανάπαυλα (43').

Σκόρερ ο καλύτερος τους παίκτης στο γήπεδο Τιεβί Μπιφουμά.

Ο Koνγκολέζος, απομονωμένος, ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους «τσίμπησε» προ του Θυμιάνη, μετά από βολέ του Κρίστινσον, πέρασε την μπάλα από τα αριστερά του Πηλέα κι ο ίδιος πέρασε από τα δεξιά για να την συναντήσει πριν «κρεμάσει» με το δεξί τον εξερχόμενο Χόβαν σ’ ένα γκολ που βάζει υποψηφιότητα για το καλύτερο του πρωταθλήματος!

Στην επανάληψη, παρά τη δεύτερη αναγκαστική αλλαγή των φιλοξενούμενων (με τον Μποτία που είχε περάσει στην θέση του Λαντρ ν' αποχωρεί κι εκείνος τραυματίας), ο Πανσερραϊκός συνέχισε να μην μπορεί ν' απειλήσει αντίθετα στην κόντρα κινδύνευσε πολλάκις.

Πιο κοντά στο γκολ έφτασε ο νεοεισελθών Κρισιούμα με κεφαλιά άουτ σε κενή εστία μετά την σέντρα του Μασούρα (59'), αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι που δεν είχαν καθαρή ευκαιρία ισοφάρισαν με τον νεοεισελθόντα Μπετανκόρ να συνδυάζει το ντεμπούτο του με γκολ (85')

Ο Ισπανός βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ουάρντα!

Ως το φινάλε η ομάδα του Λεκανοπεδίου (που ενδιάμεσα είχε χάσει με τραυματισμό και τον Μπιφουμά) είχε μια ακόμη ευκαιρία για να πάρει το ματς αλλά ο (μοιραίος) Κρισιούμα είδε το «στοπ» του Χόβαν σε τετ α τετ!

Έτσι οι Σερραίοι (που δεν κερδίζουν από τις 6/11 κι έχουν τρεις πόντους συγκομιδής σε 9 αγώνες) έμειναν στο +3 από την προτελευταία θέση που είναι οι προερχόμενοι από δύο ήττες (με συνολικό σκορ 0-9) Κηφισιώτες.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκαρσία):): Χόβαν - Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας – Στάικος (61’ Οικονόμου), Μορέιρα – Χατζηστραβός (λ.τρ 8’ Τόμας, 75’ Σοφιανός), Ουάρντα, Μούργος (61’ Μπετανκόρ) – Άλεξιτς (75’ Γούλερι).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Nίλσεν): Κρίστινσον - Μασούρας, Τσάπαν, Λαντρ (λ.τρ. 9’ Μποτία, λ.τρ. 48’ Βαφέας), Γκόμπελιτς - Παπασάββας, Πέιος – Κλωναρίδης (46’ Μπαρμπόσα), Ίλιεφ (78’ Κωνσταντακόπουλος,), Μπιφουμά (λ.τρ. 78’ Αντερέγκεν) - Τεττέι

Β΄ κατηγορία Κορινθίας: Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου σταμάτησε στο "13". Βαρυά ήττα και για τον Πανευρωστινιακό στο ντέρμπι με τον Πανκαμαριακό

 https://www.loutraki365.gr/sites/default/files/olympiakos_loytrakioy_2.png

Με τα παιγνίδια της 14ης αγωνιστικής , μπήκε  η νέα χρονιά  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας. Κορινθίας.   

Μια αγωνιστική όπου με το «αριστερό» μπήκαν στη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός Λουτρακίου και ο Πανευρωστινιακός.  Ο αήττητος και απόλυτος πρωτοπόρος μέχρι σήμερα Ολυμπιακός Λουτρακίου , σταμάτησε στο 13Χ13 , τις σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα , καθώς έχασε με σκορ 1 - 2 στο «Θώδειον» στάδιο από τον ΠΑΣ Κλένια .  Η διαφορά του Ολυμπιακού  με τον 2ο Πανευρωστινιακό παραμένει  στο +5, καθώς, η ομάδα των Ροζενών, έχασε με το βαρύ 5 – 2 στο Ξυλόκαστρο στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας από τον Πανκαμαριακό

Άσχημο  «ποδαρικό» στο 2024 έκανε και ο ΑΟ Λυκοποριάς καθώς έχασε με 1 – 2  από τον Σαρωνικό  Γαλατακίου. 

Στο Κρυονέρι,  στο ντέρμπι  «των ορεινών» ο Αετός συνέτριψε με 6 - 0 τον  ΑΟ Ασπροκάμπου  , ενώ στη Νεμέα η μάχη του Παννεμεατικού   με τη Θύελλα Κάτω  Διμηνιού έληξε με το «χοπταστικό’ 5 - 5

Στο Λέχαιο ο Ηρακλής σάρωσε με 8 – 0  την ουραγό Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, ενώ  Δάφνη Εξαμιλίων έχασε εντός έδρας με  0 – 5 από την Κόρινθο 2006. Τέλο ο Εθνικός  Ξυλοκέριζας επικράτησε με 2 – 0 επί του Αστέρα Κορίνθου.

14η Αγωνιστική

Super League 2: Νίκες για Χανιά, Ιωνικό και Αιγάλεω

Super League 2: Νίκες για Χανιά, Ιωνικό και Αιγάλεω 

 Τα φαβορί επικράτησαν στον νότιο όμιλο της Super League 2, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής. Τα Χανιά κέρδισαν στην Λευκάδα τον τοπικό Τηλυκράτη (0-3) και εξακολουθούν να κυνηγούν την πρωτοπόρο Καλλιθέα σε απόσταση ενός βαθμούς. Στο κόλπο σταθερά και ο Ιωνικός, που κυριάρχησε της Ηλιούπολης με 4-1 στην Νεάπολη. Την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν έκανε το Αιγάλεω που επιβλήθηκε ως τυπικά γηπεδούχος στο «Ελ Πάσο» του ποιοτικού Διαγόρα Ρόδου (4-1).

Το γεγονός πως αγωνίζονταν σε άλλα γήπεδα αντί για τις φυσικές τους έδρες δεν εμπόδισε τον Ηρακλή και τον Γιούχτα να κάνουν… ζημιές κόντρα σε θεωρητικά ανώτερους αντιπάλους που διεκδικούν την άνοδο στη Super League 1. Ο «γηραιός» έπαιξες στο γήπεδό του Καμπανιακού στην Χαλάστρα και εκεί υποχρέωσε την πρωτοπόρο Λάρισα σε ισοπαλία (1-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκε με τον Κώστα Παπαγεωργίου στο 33’ και απάντησε για τους Θεσσαλονικείς με πέναλτι ο Κούτσα στο 39’.

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη έλαβε χώρα σεο «Βουζουνεράκειο»« στην Ιεράπετρα, όπου ο τυπικά γηπεδούχος Γιούχτας, που μετακόμισε αναγκαστικά από τις Αρχάνες Ηρακλείου κατάφερε να πάρει βαθμό και να διατηρήσει το αήττητο στο νησί, κόντρα στην ιδιαίτερα ποιοτική Καλαμάτα (1-1). Η «μαύρη θύελλα» προηγήθηκε με τον Πασά στο 67’, αλλά ο Γκανέζος Μπρους απάντησε για τους μαχητικούς «πράσινους» στο 75’.

Το πανόραμα της αγωνιστικής

Με το δεξί "ποδαρικό" στη νέα χρονιά η Θύελλα Ραφήνα. Νίκησε μέσα στη Ρόδο και πέρασε στη 2η θέση στους -3 β. πίσω από την Κόρινθο που αγωνίζεται αύριο στη Κω κόντρα στον ΑΟ Πυλίου

 

3ος όμιλος

17η αγωνιστική

Ελλάς Σύρου-Πανελευσινιακός 4-1
Βύζας Μεγάρων-ΑΕΡ Αφάντου 2-2
Μαρκό-Αστέρας Βάρης 2-2
Παναργειακός-ΠΑΟ Βάρδας 0 - 1
Ερμιονίδα-ΑΕ Μεσολογγίου 4-1
Παναιγιάλειος-Εράνη Φιλιατρών 2-1
Ρόδος-Θύελλα Ραφήνας 0-1
ΑΕ Μυκόνου-Ιάλυσος (Δευτέρα 8/1 – 11:00)
ΑΟ Πυλίου Κω-ΠΑΣ Κόρινθος (Δευτέρα 8/1 – 15:00)

 

Η Βαθμολογία στον Γ΄όμιλο

1

ΠΑΣ Κόρινθος

16

22-11

36

2

Θύελλα Ραφήνας

17

26-17

33

3

ΑΣ Ρόδος

17

27-10

31

4

Αστέρας Βάρης

17

24-13

31

5

Παναργειακός

15

19-10

29

6

 Ελλάς Σύρου

17

28-16

29

7

Παναιγιάλειος

17

25-17

29

8

 Μαρκό

16

21-15

27

9

Αφάντου

17

21-17

27

10

Πανελευσινιακός

17

21-24

24

11

ΠΑΟ Βάρδας

17

21-24

23

12

ΑΕ Μυκόνου

16

23-19

22

13

Ιάλυσος

16

16-18

20

14

Βύζας Μεγάρων

17

18-28

19

15

ΑΟ Πυλίου Κω

16

15-22

15

16

ΑΕ Ερμιονίδας

16

19-30

10

17

Εράνη Φιλιατρών

17

8-25

9

18

ΑΕ Μεσολογγίου

17

8-43

3