Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-3 – Φιλική νίκη για την Ελαφρά Ταξιαρχία

 Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-3 – Φιλική νίκη για την Ελαφρά Ταξιαρχία 

Φιλική νίκη επί του Ατρομήτου με 3-1 πέτυχε ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία με τα γκολ των Κλωναρίδη, Ντάουντα και Ματέι επικράτησαν στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να προβληματίζουν με την εικόνα τους.

Το μοναδικό γκολ του Ατρομήτου πέτυχε ο Σαχλί. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 9ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με την προβολή του Κλωναρίδη.

Πανικός στην Πάτρα: 35χρονη έπεσε στο κενό από την κλινική covid

 Πανικός στην Πάτρα: 35χρονη έπεσε στο κενό από την κλινική covid 

Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης όταν μία 35χρονη βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, λίγο πριν από τις 5 το πρωί, μία 35χρονη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στο κενό από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νοσηλευόταν σε κλινική Covid.  Άμεσα κινητοποιήθηκαν γιατροί και μονάδες του ΕΚΑΒ. Η 35χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με κατάγματα στα πόδια.

Μεγάλη φωτιά στην Κορυφή Πύργου – Καίγεται δασική έκταση, ακούστηκαν εκρήξεις

 Μεγάλη φωτιά στην Κορυφή Πύργου – Καίγεται δασική έκταση, ακούστηκαν εκρήξεις 

Φωτιά ξέσπασε στην Κορυφή Πύργου, κοντά στην περιοχή, όπου είχε ξεσπάσει η πυρκαγιά στα τέλη του Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ilialive.gr, στην περιοχή ακούστηκαν εκρήξεις.

Η φωτιά καίει σε δασική έκταση, αναγεννημένο δάσος, σε χαράδρα αρκετά δύσβατη, όπου υπάρχουν και σκουπίδια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητήθηκε η προληπτική εκκένωση του χωριού Κορυφή.

Κύπελλο Ελλάδος: Προκρίθηκαν Άγιος Νικόλαος, Κοζάνη, ΑΕ Λευκίμμης και Αίαντας Σαλαμίνας

 Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν Άγιος Νικόλαος, Κοζάνη, ΑΕ Λευκίμμης και Αίαντας Σαλαμίνας 

Με τέσσερα ματς, στα πλαίσια του πρώτου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδος άνοιξε η ποδοσφαιρική αυλαία στη χώρα μας, ενώ αύριο θα διεξαχθεί το κυρίως σκέλος της φάσης, όπου συμμετέχουν μόνο ομάδες της Γ’ Εθνικής. Άγιος Νικόλαος, Κοζάνη, ΑΕ Λευκίμμης και Αίαντας Σαλαμίνας μπήκαν με το δεξί στη σεζόν, διασφαλίζοντας την πρόκρισή τους στην δεύτερη φάση του κυπέλλου.

Τα αποτελέσματα
Άγιος Νικόλαος- Κυανός Αστέρας Βάρης 2-0
Κοζάνη-Δήμητρα Ευξεινούπολης 2-1
AΕ Λευκίμμης-Ατρόμητος Παλαμά 2-2 (3-2 παράταση)
Πόρος-Αίας Σαλαμίνας 0-0 (3-4 πέναλτι) 

Κυριακή (29/8-17.00)

Άρης - Λαμία 1-1: Του έδειξε τις αδυναμίες του

Άρης - Λαμία 1-1: Του έδειξε τις αδυναμίες του (highlights) 

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν σε φιλική αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και Λαμία. Προβλημάτισαν οι «κίτρινοι» που ισοφάρισαν με γκολ του Ασλανίδη στην τελευταία φάση (90+8'). Ο Σάσα με αυτογκόλ (72') είχε δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Με πρόβλημα τραυματισμού στο 61ο λεπτό αποχώρησε ο Καμαρά

Άρης (Α. Μάντζιος): Ντένις (46’ Σιαμπάνης), Λούμορ, Σάκιτς (71’ Σούντγκρεν), Δεληζήσης (71’ Μπεναλουάν), Ασλανίδης, Εντιαγέ (63’ Τζέγκο), Ματίγια (46’ Σάσα), Μαντσίνι (46’ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (84’ Ντουάρτε), Ιτούρμπε (61’ Χαϊροβιτς), Καμαρά (61’ Μάνος).
Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας, Αντέτζο, Γκέντζογλου, Νούνιες, Μανούσος (57’ Ελευθεριάδης), Μανουσάκης (57’ Καραμάνος), Σαραμαντάς (71’ Μαρτίνεθ), Τζανδάρης (68’ Τιρόνε), Τζανετόπουλος, Ρόμανιτς.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρ.: Ισοπαλία 1-1 και όλα μοιρασμένα

 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρ.: Ισοπαλία 1-1 και όλα μοιρασμένα 

Για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα φιλικό ματς στην προετοιμασία τους φέτος, ενώ δεν δείχνουν να βελτιώνουν την εικόνα τους τόσο στις στημένες φάσεις, όπου δέχθηκαν ξανά γκολ, όσο και μεσοεπιθετικά, αφού τους λείπει η ποιότητα και οι αξιόπιστες λύσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τρίπολης ήταν «σφιχτός» αμυντικά, δεν άφησε πολλούς διαδρόμους στον αντίπαλό του με τον Ράσταβατς να δοκιμάζει αρκετά σχήματα και πρόσωπα. Μάλιστα οι Αρκάδες έμειναν αήττητοι για έβδομο συνεχιόμενο παιχνίδι.

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο . 373 νέα κρούσματα σήμερα (68 στην Ηλεία - 81 στην Μεσσηνία - 143 στην Αχαΐα.)

 

Μικρή μείωση , σε σχέση με χθες,  κρουσμάτων κορωνοϊού (- 48), καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο.  Συνολικά σήμερα παρατηρήθηκαν 373 νέες μολύνσεις, εκ των οποίων   τρεις περιοχές παρουσιάζουν και σήμερα  υψηλό αριθμό νέων κρουσμάτων! Συγκεκριμένα, αυτές οι περιοχές είναι:η Αχαΐα με 143 νέα κρούσματα, η Μεσσηνία με 81 και η Ηλεία με 68.

Εκατόν εξηνταδύο (162) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 31 νέες μολύνσεις παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Κορινθίας , 81 στην Π. Ε. Μεσσηνίας και οι υπόλοιπες 50 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (12), Αρκαδίας (22) και Λακωνίας (16).

Επίσης άλλα 211 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (143) και Ηλείας (68).   

Σήμερα  28 / 8 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 373 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 39.543 ( 18.569 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Σάββατο 28 / 8 /21, ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (143),  Μεσσηνίας  (81) ,  Κορινθίας (31), Ηλείας (81), Αργολίδας (12), Αρκαδίας (22) και Λακωνίας (16)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                16.526

Π.Ε. Κορινθίας             6.312

Π.Ε. Ηλείας                  4.724

Π.Ε. Μεσσηνίας           4.452

Π.Ε. Αργολίδας           3.351

Π.Ε. Αρκαδίας             2.835

Π.Ε. Λακωνίας            1.805