Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου το θύμα της φρικτής δολοφονίας της Αίγινας

 maria_bonikou_xr 

Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου είναι το θύμα του άγριου εγκλήματους που εκτυλίχθηκε στην Αίγινα.

Νωρίς σήμερα το πρωί, η 73χρονη ηθοποιός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στη θέση Πολλές Ελιές. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα και μαχαιρωμένηΤην 73χρονη

Πνίγηκε 47χρονος στη λίμνη Δόξα Φενεού

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYL1NMow9TJTcuN8SGsgfCo_459YTPGB2bNAcwqalWmka2ZjzTHq2Le_aGXn5PKgWBf7U&usqp=CAU 

Τα αίτια που έχασε τη ζωή του ένας 47χρονος στη Λίμνη Δόξα στον Φενεό ερευνούν οι αρχές της Κορινθίας. Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα του Σαββάτου από τη λίμνη Δόξα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε πάει για βόλτα στην περιοχή, όταν αποφάσισε να κάνει μπάνιο στη λίμνη.

Ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Γκούρας, παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Σικυωνίων.

Τον Σεπτέμβριο θα είναι λειτουργικός ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στο Σπαθοβούνι

  

Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα πρέπει να γίνει η πληρωμή για την διαχείριση των απορριμμάτων στην μονάδα της Παλαιόχουνης Αρκαδίας.

Οι δήμοι της 1ης διαχειριστικής ενότητας (Αργολίδας, Κορινθίας και μέρους της Αρκαδίας), καθώς και οι τρεις, επιπλέον δήμοι (Σπάρτης, Ελαφονήσου και Δυτικής Μάνης), που εξυπηρετούνται προσωρινά απ΄την Παλαιόχουνη θα καταβάλουν τα κονδύλια

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Ορφέας Γεωργίου

 Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Ορφέας Γεωργίου 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, τα μέλη της κεντρικής επιτροπής και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Κατόπιν συνεδρίασης της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής του 13ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ διαπιστώθηκε ότι μόνη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ είναι αυτή του Ορφέα Γεωργίου, του οποίου η υποψηφιότητα υπογράφηκε από το 88,6% των συνέδρων. Ως εκ τούτου, σύμφωνα

Φωτιά στη Βούλα: Εκκενώνονται 4 περιοχές,τα Παιδικά Χωριά SOS και γηροκομείο

Φωτιά στη Βούλα: Εκκενώνονται 4 περιοχές,τα Παιδικά Χωριά SOS και γηροκομείο 

 Νέα εντολή για εκκένωση οικισμών στη Βούλα, καθώς οι φλόγες πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια έδωσε ο δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης Γ. Κωνσταντέλλος.

Πρόκειται για τους οικισμούς: Κάλυμνος, Χέρωμα, Δίλοφο, Εξοχή. Όπως ανακοίνωσε στην τηλεόραση του OPEN ο δήμαρχος Βούλας, Γιάννης Κωνσταντέλλος, δόθηκε εντολή για εκκένωση και ενός γηροκομείου με 300 τρόφιμους.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ εκκενώνονται και τα Παιδικά Χωριά SOS για λόγους ασφαλείας.

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 266 νέα κρούσματα ( 40 στην Κορινθία, 33 στην Μεσσηνία, 93 στην Αχαΐα.)

  

Αύξηση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με χθες (+9) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά  παρατηρήθηκαν 266 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τρεις περιοχές  (Κορινθία , Αργολίδα και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα μεγαλύτερο αριθμό  νέων κρουσμάτων (168) σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (98).  

  Συγκεκριμένα: