Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Χρ. Σταϊκούρας από Αργολίδα: “Αντέξαμε και τα καταφέραμε από κοινού, ωστόσο το 2023 θα είναι ένα δύσκολο έτος”

 

“Αντέξαμε από κοινού παρά τα ερωτηματικά κάποιων. Τα καταφέραμε από κοινού. Τα καταφέραμε με συνέπεια, σχέδιο, ρεαλισμό, συνεργασία και μεθοδικότητα. Ευχαριστούμε που αντέξατε. Σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση η ελληνική οικονομία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, παρά το γεγονός, ότι έχουμε και θα έχουμε τους υψηλότερους ρυθμούς επενδύσεων και εξαγωγών, μεταξύ όλων των Ευρωπαϊκών χωρών, για το 2022, το 2023 και το 2024. Ωστόσο το 2023 θα είναι ένα δύσκολο έτος”.

Αυτό – μεταξύ άλλων – τόνισε από την Αργολίδα, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο της ομιλίας του στα εγκαίνια της έκθεσης των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, “Πελοπόννησος Expo 2022”.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα της λειψυδρίας στην Κορινθία, μετά από πρόταση του Γιώργου Δέδε και των “ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΩΝ”

  

Κόρινθος,  16 Νοεμβρίου 2022

 

Δελτίο Τύπου

- Προτεραιότητες το Φράγμα του Ασωπού, η έναρξη της υλοποίησης των αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή, η αποκατάσταση του δικτύου του ΑΟΣΑΚ και τα έργα για τη λειψυδρία

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της 15ης Νοεμβρίου, ο επικεφαλής της παράταξης “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο”, Γ. Δέδες, ζήτησε να εισαχθεί προς συζήτηση και ως κατεπείγον το εκτός Ημερησίας Διάταξης θέμα της διαχείρισης των υδάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, με σκοπό τη λήψη αποφάσεων για τις παρεμβάσεις, στις οποίες η Περιφέρεια θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα, εφαρμόζοντας “σωστικές” πολιτικές για το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δέδες δήλωσε: