Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Ρόμπι Κολτρέιν: «Έφυγε» ο Χάγκριντ, ο τίμιος γίγαντας των ταινιών «Χάρι Πότερ»

 Ρόμπι Κολτρέιν: «Έφυγε» ο Χάγκριντ ο τίμιος γίγαντας των ταινιών «Χάρι Πότερ» 

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός Ρόμπι Κολτρέιν, γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του ως Ρούμπεους Χάγκριντ στη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών.  

Γεννημένος στις 30 Μαρτίου 1950, ο Ρόμπι Κόλτρεϊν (γεννήθηκε με το όνομα Άντονι Ρόμπερτ Μακμίλαν) χάραξε τη δική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, ενσαρκώνοντας εκατοντάδες ρόλους σε τηλεόραση και κινηματογράφο ενώ κατέχει και το ρεκόρ τριών συνεχόμενων βραβείων BAFTA Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου, από το 1994 έως το 1996, για τον ρόλο του ως Fitz στην τηλεοπτική σειρά «Cracker».

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πανελλήνια θλίψη για τον θάνατό του - Το Σάββατο το «τελευταίο αντίο»

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πανελλήνια θλίψη για τον θάνατό του - Το Σάββατο το «τελευταίο αντίο» 

Θλίψη στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με σπάνια μορφή καρκίνου. Πλήθος κόσμου αφήνει λουλούδια στο γυμναστήριό του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, ενώ οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Η κηδεία του θα γίνει στις 16:00 στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκη.

Καιρός: Σαββατοκύριακο με πτώση θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες - Δείτε πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία

 vroxi22223 

Έντονες βροχοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν και αύριο Σάββατο σύμφωνα με το meteo.gr. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι η Θεσσαλία, η Στερεά, η Πελοπόννησος, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και η Κρήτη. Ωστόσο τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται να εμφανιστούν στην Εύβοια και στην Κρήτη.

Η εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται να σημειωθεί από το απόγευμα του Σαββάτου 15/10 με εξαίρεση την Κρήτη όπου θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σημαντικές βροχοπτώσεις. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Σταύρου Σαράφη

ΠΑΟΚ: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Σταύρου Σαράφη 

 Το «ύστατο χαίρε» στον Σταύρο Σαράφη είπαν το απόγευμα της Παρασκευής (14/10) συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στην εκκλησία Παναγία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επανομή

Ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 72 ετών, έχοντας δώσει μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για περίπου ένα μήνα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί στις 17 Σεπτεμβρίου.

Πύλος: Eορταστικές εκδηλώσεις για την 195η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου

  

Eορταστικές εκδηλώσεις για την 195η Επέτειο της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου διοργανώνουν στην Πύλο, η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο Δήμος Πύλου – Νέστορος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

Μουσική και ιστορική βραδιά στο Βουλευτικό του Ναυπλίου

 

 

Μία μουσική και ιστορική βραδιά, πρόκειται να διεξαχθεί στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.

Η εκδήλωση θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου 2022.

Τίτλος της εκδήλωσης ”Βυρωνικά αποτυπώματα στους φιλέλληνες και επτανήσιους, στο Ναύπλιο της Επανάστασης και του Καποδίστρια”.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8.30 το βράδυ.

Θα ακουστούν δημιουργίες των Μάντζαρου, Σολωμού, Ρήγα, Λεοντή, Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Χρ. Ρόκκου, Ρεντούλη.

Διοργανωτής είναι ο δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

 

Κώστας Κόλλιας: Να ενισχυθεί ο προϋπολογισμός για τα ΚΔΑΠ

 

Aναφορά υπέβαλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία, Κώστας Κόλλιας, σχετικά με το θέμα, που έχει να κάνει με την συμμετοχή παιδιών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της περιοχής.

Όπως τονίζει ο βουλευτής προς το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, το θέμα αφορά και την Κορινθία, “που (…) μετρά 1.079 τέτοια περιστατικά εκτός ΚΔΑΠ”.

Για το ζήτημα του αποκλεισμού των παιδιών, με την αναφορά του, ο βουλευτής Κορινθίας, ζητά να ληφθούν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για την ενίσχυση του προϋπολογισμού, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στα ΚΔΑΠ.

Ο βουλευτής, γνωστοποιεί, ότι θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους αρμοδίους παράγοντες του Υπουργείου, ώστε να εξευρεθούν οι απαιτούμενοι πόροι για να λυθεί το πρόβλημα.

 

Ατομική έκθεση για την φορεσιά στη δημοτική πινακοθήκη Κορίνθου

  

Ατομική έκθεση της Κυριακής Χριστακοπούλου, υπό το τίτλο  “Να λάμπει η φορεσιά της… “. πρόκειται να εγκαινιαστεί στη δημοτική πινακοθήκη Κορίνθου, αύριο Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στις 7.30 το απόγευμα.η οποία θα κρατήσει έως τις 11 Νοεμβρίου 2022, με είσοδο ελεύθερη.

Η έκθεση θα λειτουργεί απ’ τις 9 το πρωί, μέχρι τη μία και μισή το μεσημέρι, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Το Σάββατο, η έκθεση θα είναι ανοιχτή απ’ τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η Σοφία Τσουρινάκη, τεχνολόγος αρχαίου υφάσματος, θα πραγματοποιήσει στις 5 Νοεμβρίου, στην δημοτική πινακοθήκη Κορίνθου, εργαστήρια υφαντικής για παιδιά.

Επίσης, την ίδια ημέρα, η ίδια, θα μιλήσει και για τον αργαλειό.

Την έκθεση στηρίζει το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Κορινθίων.

Εργασίες ανακατασκευής στο "Θώδειον" στάδιον Λουτρακίου

 

Προχωρούν οι εργασίες ανακατασκευής στο ” Θώδειοδημοτικό στάδιο Λουτρακίου.

Έγινε αναβάθμιση του ταρτάν, ενώ γίνεται και προμήθεια υλικών.

Επίσης, τοποθετήθηκε υβριδικός χλοοτάπητας και έγινε παρέμβαση σε δομές άρδευσης.

Το έργο, έχει προυπολογισμό 614.688,00 ευρώ και χρηματοδοτείται απ’ το Φιλόδημος 2, του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Με επιτυχία οι τριήμερες εκδηλώσεις για τη παγκόσμια Ημέρα Γ' Ηλικίας των ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου & Δερβενίου

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή το τριήμερο των εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ,που ήταν αφιερωμένο στη παγκόσμια Ημέρα Γ' Ηλικίας. Η σημερινή ημέρα ,στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου ,ήταν αφιερωμένη στη ρεφλεξολογία και στο κοσμο της.Στην ιστορία και στα οφέλη της ρεφλεξολογίας καθώς και στην αυτοφροντίδα στο σπίτι,με την εξαιρετική ρεφλεξολογο Γεωργια Μιχαλοπούλου, υπεύθυνη του κέντρου ΦΙΛΥΡΑ ,Δια βίου Ανάπτυξη.
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μετά την σπουδαία παρουσίαση της γύρω από την γνωριμία και προσφορά της ρεφλεξολογίας στη ζωή όλων μας ,ακολούθησε εργαστήρι , πρωτόκολο για ενσυνείδητη φροντίδα και ρεφλεξολογία χεριών .Στόχος η αποφόρτιση από στρες και διαχείριση άγχους..
Υπήρξε πολύ ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους .
Ο Κοινωνικός λειτουργός και υπεύθυνος του ΚΑΠΗ ,Χρήστος Κολοκυθάς,στη συνέχεια ευχαρίστησε την Ρεφλεξολογο για τη παρουσία της και τη ενημερωτική της ομιλία .Ακολούθησε κέρασμα των παρευρισκομένων..
Έτσι ολοκληρώθηκε το σπουδαίο τριήμερο που για πρώτη φορά είχε τόσες δραστηριότητες ,αφιερωμένο στους ανθρώπους της Γ' ηλικιας..
Ευχαριστούμε τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και τον Κοινωνικό Λειτουργό Χρήστο Κολοκυθά,υπεύθυνο των ΚΑΠΗ, που φρόντισαν το τριήμερο αυτό να πραγματοποιηθεί με επιτυχία ..
 
ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σκυλακάκης: Πιθανόν ο χειμώνας για την Ελλάδα να μην είναι τόσο δύσκολος όσο νομίζαμε

Σκυλακάκης: Πιθανόν ο χειμώνας για την Ελλάδα να μην είναι τόσο δύσκολος όσο νομίζαμε 

Την αισιοδοξία του ότι ίσως ο χειμώνας για την Ελλάδα, να είναι λιγότερο δύσκολος, εξέφρασε από το Ηράκλειο, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, υπεύθυνος για την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, Θόδωρος Σκυλακάκης

«Βλέπω ότι έχουμε μία πτώση στις τιμές του φυσικού αερίου, βλέπω ότι παρά την μείωση της παραγωγής που έκανε ο ΟΠΕΚ, οι τιμές του

Μητσοτάκης στη Βουλή: Η κρίση θα κοστίσει αλλά δεν θα μας λυγίσει - «Παράθυρο» παρέμβασης στο ντίζελ κίνησης

Μητσοτάκης στη Βουλή: Η κρίση θα κοστίσει αλλά δεν θα μας λυγίσει  «Παράθυρο» παρέμβασης στο ντίζελ κίνησης 

O Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα στην Ωρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή, τόνισε ότι ήθελε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση τις αλήθειες και τα ψέματα. Το παράδοξο, είπε, είναι ότι δεν διαφωνούμε στις διαπιστώσεις. 

«Οι λογαριασμοί ρεύματος παραμένουν υψηλοί, η λειτουργία των επιχειρήσεων πιο αγχώδης, οι πολίτες δοκιμάζονται και αγωνιούν για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Με τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε διαφορετικά τις αιτίες και τις απαντήσεις.

Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης - Ήταν Ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

https://eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/05/nikolaidis-500.jpg 

Πέθανε ο ηλικία 42 ετών ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, στην τελευταία του, συγκλονιστική ανάρτηση, μετέφερε τον αγώνα που έδωσε για δύο χρόνια με τον καρκίνο, ένα σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut.

Η τελευταία του συγκλονιστική ανάρτηση

Ναύπακτος: Προβλήματα σε νηπιαγωγείο με τη πρώτη νεροποντή – Μάθημα στην… μισή αίθουσα

  

Νερά γέμισε μέσα σε λίγα λεπτά το νηπιαγωγείο στη Αφροξυλία Ναυπακτίας λόγω της δυνατής βροχής, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στη μισή αίθουσα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στη στέγη και θα έπρεπε να έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες, ήδη από το καλοκαίρι ώστε να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις και να μπορούν τα παιδιά να κάνουν απρόσκοπτα τα μαθήματά τους.

Από νωρίς το πρωί υπήρξαν καταγγελίες από γονείς παιδιών του νηπιαγωγείου Αφροξυλιάς οι οποίοι αναφέρουν ότι ο χώρος που στεγάζεται το νηπιαγωγείο βάζει νερά, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν την μισή αίθουσα. 

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  Ναυπακτίας Κωνσταντίνος Τσουκαλάς μιλώντας στην ΕΡΤ Πάτρας δήλωσε «Δημιουργήθηκε ένα μικρό πρόβλημα το πρωί στο νηπιαγωγείο από την έντονη βροχόπτωση , στάλθηκε συνεργείο του Δήμου όπου διαπιστώθηκε πρόβλημα στη στέγη το οποία μέχρι το απόγευμα θα αποκατασταθεί. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο στις 5/11/21 είχε γίνει  αποκατάσταση και συντήρηση της στέγης ωστόσο υπήρξε φθορά  με αποτέλεσμα με την πρώτη φετινή δυνατή νεροποντή τα νερά να εισχωρήσουν στην αίθουσα».

Ζαχάρω: Της άδειασαν το σπίτι την ώρα που έβλεπε τηλεόραση

  

Ήρθε για διακοπές από τη Γερμανία στη Ζαχάρω Ηλείας  και έζησε τον εφιάλτη από θρασύτατους διαρρήκτες που «μπούκαραν» στο σπίτι της την ώρα μάλιστα που βρισκόταν μέσα σε αυτό μαζί με άλλο συγγενικό της πρόσωπο.

Η Κανέλλα Μουμούρη παρακολουθούσε αμέριμνη τηλεόραση όταν οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία της από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της χωρίς να τους αντιληφθεί. Της έκλεψαν έτσι όλα τα χρυσαφικά, χρήματα, κάρτες και κωδικούς τράπεζας όπως και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί μετά από ώρα βγήκε στον δρόμο αναστατωμένη για να ζητήσει βοήθεια ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση. «Ζώ τόσα χρόνια στη Γερμανία και δεν με έχουν κλέψει ποτέ. Ήρθα στη Ζαχάρω και μου πήρανε ότι είχα….» λέει με παράπονο η ίδια.

Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα : Δράσεις σε πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου

 

Σε Άργος, Τρίπολη, Κόρινθο, Ναύπλιο, Σπάρτη και Λυγουριό Αργολίδας, πρόκειται να γίνουν διάφορα δρώμενα, που έχουν να κάνουν με την 16η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα.

Διοργανωτής είναι το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Παύλος Μυλωνάς” και οι εκδηλώσεις θα γίνουν σ’ όλη τη χώρα, το βράδυ του Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου.

«Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί». Με αυτό το μήνυμα, οι εθελοντές του Ι.Ο.Α.Σ, σε περίπου 40 νυκτερινά σημεία διασκέδασης, σε όλη την Ελλάδα, προτείνουν στις παρέες, να ορίσουν ένα άτομο που, δεν θα καταναλώσει ποτό εκείνη τη βραδιά, για να αναλάβει, στο τέλος της διασκέδασης, το ρόλο του «οδηγού της παρέας», φορώντας ένα ειδικό βραχιόλι, που θα του το θυμίζει, με την ακόλουθη προτροπή: « Το να μείνεις νηφάλιος είναι τόσο απλό, όσο να φορέσεις ένα βραχιολάκι. Απλά κάν’ το. Η ζωή είναι ωραία, μη τη χάσεις για ένα ποτό».

 

Σχολικός μαραθώνιος για την ανακύκλωση στα σχολεία του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

 https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2022/10/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-1-1068x601.jpeg 

Ξεκινά ο σχολικός μαραθώνιος “πάμε ανακύκλωση” στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, που γίνεται για πέμπτη χρονιά από τις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας.

Ο μαραθώνιος υλοποιείται στα νηπιαγωγεία, στα δημοτικά, στα γυμνάσια και στα λύκεια.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί, καλούνται να ανακυκλώσουν χαρτί, καπάκια, μπαταρίες και τηγανέλαια.

Στην ανακύκλωση, βοηθούν και οι γονείς των παιδιών. Ο δήμος έχει ήδη εφοδιάσει τα σχολεία με τον σχετικό εξοπλισμό.

Στο τέλος της χρονιάς θα βραβευθούν όλα τα σχολεία σε εκδήλωση που θα οργανώσει ο δήμος, ενώ τα σχολεία που θα διακριθούν στο πρόγραμμα θα λάβουν χρηστικά δώρα.

Πέρσι, συμμετείχαν 2.176 μαθητές και μαθήτριες και ανακύκλωσαν πάνω από 13.000 κιλά υλικών.

Παγκόσμια Ημέρα Πλυσίματος των Χεριών Το πλύσιμο των χεριών πώς γίνεται σωστά; Τι κακό κάνει το υπερβολικό πλύσιμο; (video)

 πλυσιμο χεριων 

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr

Το πλύσιμο των χεριών πρέπει να είναι τρόπος ζωής για όλες μας, αφού με τα χέρια μεταδίδονται όλων των ειδών οι μολύνσεις.

Δύο έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, η μία το 1965 και η άλλη το 1988, κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο: οι ερευνητές μόλυναν ένα σαπούνι με διάφορα βακτήρια και κάποιοι εθελοντές κλήθηκαν να πλύνουν με αυτό τα χέρια τους. Και στις δυο περιπτώσεις, δεν εντοπίστηκαν μικρόβια στα χέρια των εθελοντών.

Ακόμη και το νερό που δεν είναι πολύ καθαρό φαίνεται ότι καθαρίζει τα χέρια. Από πρόσφατες έρευνες στις αναπτυσσόμενες χώρες διαπιστώθηκε ότι το πλύσιμο με σαπούνι και νερό βοηθάει στη μείωση της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ακόμη κι αν το νερό έχει μικρόβια. .................

read more

Η δεύτερη μέρα εκδηλωσεων των δύο ΚΑΠΗ στο Δερβένι..

 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

Η δεύτερη μέρα εκδηλωσεων των δύο ΚΑΠΗ χθες στο Δερβένι..
Και εδώ από Θεού αρξασθε,με παράκληση στον ναό του Αγ.Ιωαννου και εν συνεχεία στον φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ Δερβενίου,όπου ο Φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Νικολόπουλος ,μίλησε για την μεγάλη σημασία που έχει στη ζωή των ηλικιωμένων η άσκηση και η κίνηση γενικότερα.Φυσικα ακολούθησαν και οι απαραίτητες ερωτήσεις και απορίες,που απαντήθηκαν από τον Φυσικοθεραπευτη.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
Ο Κοινωνικός Λειτουργός και υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Χρήστος Κολοκυθας,ευχαρίστησε τον ομιλητή προσφέροντας του μια εικόνα της Παναγίας μας και χειροποίητα καλαίσθητα διακοσμητικά ,από τις γυναίκες του ΚΑΠΗ.
 Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικαστικό 2 άτομα και εσωτερικός χώρος
Η βραδιά έκλεισε με κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους ,που τίμησαν την εκδήλωση...
Αύριο Παρασκευή η τρίτη και τελευταία μέρα εκδηλωσεων των δύο ΚΑΠΗ,στο Ξυλόκαστρο με την Ρεφλεξολογο Γεωργία Μιχαλοπούλου.
 
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κρ. Αρσένης: Γεράνεια Όρη:Νέες αιτήσεις για αιολικά έναν χρόνο μετά την καταστροφή ενώ η κυβέρνηση δεν προχωρά στην απαγόρευση παρά τις δεσμεύσεις της

  


Τρεις αιτήσεις για 58 ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια Όρη έχουν ήδη κατατεθεί στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Αμυράς έρχεται στη βουλή να δηλώσει ότι “δε θα εγκατασταθεί ούτε θα χωροθετηθεί καμία ανεμογεννήτρια στις καμένες περιοχές των Γερανείων Ορέων”. 

ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Για μια ακόμη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε με θέματα διεκπεραιωτικά και τροποποιήσεις προϋπολογισμού, ενώ τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου απουσίαζαν από την ημερήσια διάταξη.

Υποβάλαμε ερωτήματα προς τη Δημοτική Αρχή χωρίς να λάβουμε συγκεκριμένες απαντήσεις για τα εξής θέματα: