Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Η Σπάρτη “μίλησε”… Μεγάλη συμμετοχή πολιτών στην επίσκεψη Μητσοτάκη στη πρωτεύουσα της Λακωνίας.

 

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, την ανταποδίδω. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστώ που για ακόμη μια φορά αποδείξατε ότι η Λακωνία είναι το μεγάλο κάστρο της παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας.

Γιατί εδώ κατοικούν οι πραγματικοί Σπαρτιάτες. Και ξέρετε, εξάλλου, ότι οι δεσμοί Κρήτης και Λακωνίας είναι τόσο ισχυροί, γι’ αυτό και πάντα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε εδώ στα μέρη σας τόσους καλούς φίλους.

Super League 2: Σώθηκαν Απόλλων Πόντου και Μακεδονικός, υποβιβάστηκε η Βέροια

 

 Super League 2: Σώθηκαν Απόλλων Πόντου και Μακεδονικός, υποβιβάστηκε η Βέροια 

Οι ομάδες που έδιναν την μάχη για την παραμονή στην Super League 2 κέρδισαν στην 30η και τελευταία αγωνιστική του βόρειου ομίλου, με συνέπεια να υποβιβαστεί τελικά η Βέροια ! Η «βασίλισσα του βορρά» κέρδισε τον Ηρακλή Λάρισας με 3-0, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την πτώση στην Γ’ Εθνική, μαζί με τον αντίπαλό της και τους Απόλλωνα Λάρισας και Θεσπρωτό.

Αντίθετα, ο Απόλλων Πόντου που νίκησε στο Πολύκαστρο την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0 και ο Μακεδονικός που επικράτησε του συγκάτοικού του στην Νεάπολη ΠΑΟΚ Β με 3-1 θα αγωνίζονται και του χρόνου στην Β’ Εθνική. 

Συνάντηση ετεροδημοτών με κεντρικό ομιλητή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη - αύριο Κυριακή 18/6, ώρα 19:30

  

Συνάντηση ετεροδημοτών την Κυριακή 18/6/2023 στις 19:30 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, αίθουσα Ολυμπία (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα).
 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης.