Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας μέσα από 40 δυνατές στιγμές

 https://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2023/11/Screenshot-2023-11-15-at-3.24.11-PM-600x379.png 

Τα συναισθήματα, οι συγκινητικοί τερματισμοί και οι εντυπωσιακές δράσεις του ΟΠΑΠ

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας αποτέλεσε για ακόμα μια φορά ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Με συμμετοχές – ρεκόρ, που ξεπέρασαν τις 70.000 από 140 χώρες, άφησε πίσω του αναμνήσεις που θα μείνουν αξέχαστες για μια ζωή. Παράλληλα, αποτέλεσε την τέλεια αφορμή για τη δημιουργία συγκινητικών στιγμών και μικρών ιστοριών που αποδίδουν το πραγματικό νόημα αυτής της σπουδαίας, ιστορικής διοργάνωσης.

Ο ΟΠΑΠ, για 13η συνεχή χρονιά, ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου και βρέθηκε στο πλευρό όλων των δρομέων με πλήθος δράσεων.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές που συγκέντρωσε ο ΟΠΑΠ στην επέτειο των 40 χρόνων της διοργάνωσης:


 


Μακεδονικό… στοπ στο απόλυτο του Λεβαδειακού | “Διπλά” για Νίκη και Απόλλωνα

 https://www.ertsports.gr/wp-content/uploads/2023/11/BeFunky-collage-3.jpg 

Τέλος στο σερί των Βοιωτών έβαλε η ομάδα της Μακεδονίας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι (2-2). Νίκη “οξυγόνο” έκανε ο Απόλλων Πόντου στο τοπικό ντέρμπι της πόλης στο “Καυταντζόγλειο” (1-0), εύκολο πέρασμα της Νίκης Βόλου από τη Μυτιλήνη (2-0).

O Λεβαδειακός προηγήθηκε στην Ευκαρπία πριν την συμπλήρωση του ημιώρου και συγκεκριμένα στο 26′ με κεφαλιά του Ρομό (1-0). Μόλις εφτά λεπτά αργότερα ο Μακεδονικός

Κύπελλο Ελλάδος: Ιστορική πρόκριση για τον Γιούχτα - Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Πειραιά

 Κύπελλο Ελλάδας: Με απουσίες ο Γιούχτας κόντρα στον Εθνικό Πειραιά

Μετά τις θετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League 2, ο Γιούχτας συνεχίζει την πορεία του στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς μετά την σημερινή εκτός έδρας (γήπεδο Ασπροπύργου) νίκη με 2-1 επί του Εθνικού Πειραιά, θα βρει στο δρόμο της μία ομάδα από τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Ατρόμητος, με στόχο μία θέση στους “16”.

Τρίπολη: Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο

  

 

Συνάντηση είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στον εν λόγω δήμο, για τα οποία εξετάστηκαν λύσεις.