Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

European Super League: Δικαστήριο δικαίωσε τα ιδρυτικά μέλη – «Επίθεση» στην UEFA

 European Super League: Δικαστήριο δικαίωσε τα ιδρυτικά μέλη - «Επίθεση» στην UEFA 

Κοινή δήλωση για το θέμα της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας δημοσίευσαν οι Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι τρεις σύλλογοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του δικαστηρίου της Μαδρίτης να επιβεβαιώσει την υποχρέωση της UEFA να σταματήσει κάθε δράση κατά των ιδρυτικών συλλόγων της Super League.

Ταυτόχρονα, προαναγγέλλεται εμμέσως ότι οι τρεις ομάδες θα συνεχίσουν την προσπάθεια για τη δημιουργία της, χαρακτηρίζοντας τη θέση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας «μονοπωλιακή και αντιφατική», η οποία «βλάπτει το ποδόσφαιρο και την ανταγωνιστική του ισορροπία».

Η πλήρης δήλωση:

Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους – Τι αναφέρει η εγκύκλιος

 Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους – Τι αναφέρει η εγκύκλιος 

Ο καύσωνας επελαύνει σε όλη τη χώρα με το υπουργείο Εργασίας να ανακοινώνει έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Συγκεκριμένα για την προστασία των εργαζομένων ενόψει της πολυήμερης επικράτησης υψηλών θερμοκρασιών στη χώρα μας και την αποφυγή φαινομένων θερμικής καταπόνησης υπό συνθήκες καύσωνα, το υπουργείο Εργασίας &

Καύσωνας παντού: Πού «πιάσαμε» 43,3 βαθμούς Κελσίου – 40άρια σε 107 μετεωρολογικούς σταθμούς

 καιρός 

Ο καύσωνας είναι… εδώ και δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας. Και θα συνεχίσει να το κάνει για αρκετές ημέρες ακόμα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Όλα τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως αυτός ο καύσωνας θα είναι ιστορικός, τόσο λόγω των υψηλότατων θερμοκρασιών, όσο και λόγω της διάρκειάς του, αφού θα διαρκέσει συνολικά μέχρι και 12 ημέρες.

Γροιλανδία: Έλιωσαν πάγοι που θα μπορούσαν να καλύψουν όλη τη Φλόριντα με νερό

 Γροιλανδία: Οι πάγοι που έλιωσαν θα κάλυπταν όλη τη Φλόριντα με νερό 

Καθώς η κλιματική αλλαγή τροφοδοτεί υψηλές θερμοκρασίες σε όλη την Αρκτική, η Γροιλανδία έχασε την Τετάρτη μια τεράστια ποσότητα πάγου, από το λιώσιμο του οποίου θα μπορούσε να καλυφθεί με νερό, σε ύψος 5 εκατοστών, ολόκληρη η Πολιτεία της Φλόριντα.

Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη απώλεια πάγου για τη Γροιλανδία μέσα σε μία

"ΧΛΩΜΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟ" Δρ, Δήμητρας Καμαριανού από την Θεατρική ομάδα Ευρωστίνης "Πειραματιστές" σε διασκευή και σκηνοθεσία Τερέζας Λουίζου

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή. Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


Ολυμπιακοί Αγώνες: Τι έκαναν οι Έλληνες την Παρασκευή 30 Ιουλίου / Οι ελληνικές συμμετοχές το Σάββατο 31/7 – Αναλυτικά οι ώρες

  

Το πρώτο μετάλλιό της στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες -και μάλιστα χρυσό- πανηγυρίζει η Ελλάδα. «Δράστης» αυτής της επιτυχίας είναι ο Στέφανος Ντούσκος που τερμάτισε πρώτος στον τελικό του απλού σκιφ με επίδοση 6:40.45, η οποία αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ, καθώς ο Έλληνας

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο ( Ξεπέρασαν στην Κορινθία τα 5.000). / 230 νέα κρούσματα σήμερα ( 48 στην Κορινθία - 84 στην Αχαΐα.)

 


Μικρή αύξηση (σε σχέση με χθες)  κρουσμάτων κορωνοϊού ( +7), καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά παρατηρήθηκαν 230 νέες μολύνσεις, εκ των οποίων  84 στην Αχαΐα, 48 στην Κορινθία, 35 στην Μεσσηνία, 29 στην Αργολίδα, 2 στην Αρκαδία, 13 στην Ηλεία και 9 στη Λακωνία.

Εκατόν εικοσιτρία (123) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 48 νέες μολύνσεις παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Κορινθίας , 35 στην Π. Ε. Μεσσηνίας και οι υπόλοιπες 40 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (29), Αρκαδίας (2) και Λακωνίας (9).

 Επίσης άλλα 97 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (84) και Ηλείας (13).  

Σήμερα  30 / 7 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 230 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 29.733 ( 13.448 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Παρασκευή 30 / 7 /21 ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (84),  Μεσσηνίας  (35 ) ,  Κορινθίας (48), Ηλείας (13), Αργολίδας (29), Αρκαδίας (2) και Λακωνίας (9)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                13.188

Π.Ε. Κορινθίας             5.031

Π.Ε. Ηλείας                  3.209

Π.Ε. Αργολίδας            2.751

Π.Ε. Αρκαδίας             2.390

Π.Ε. Μεσσηνίας          2.349 

Π.Ε. Λακωνίας            1.122