Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε το πόθεν έσχες του Κασσελάκη και των άλλων τεσσάρων υποψηφίων

 POTHEN_SYR_ARTHRO 


ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

protothema.gr

Νοσοκομείο Ρίου: 12χρονος Ρομά μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή και το έσκασε

 Νοσοκομείο Ρίου: 12χρονος Ρομά μεταφέρθηκε με εισαγγελική εντολή και το έσκασε 

Ένας 12χρονος Ρομά μεταφέρθηκε χθες, Δευτέρα (07.10.24) στο Νοσοκομείο του Ρίου μετά από εισαγγελική εντολή, κι ενώ εισήχθη στην παιδιατρική κλινική, με σκοπό να φιλοξενηθεί εκεί προσωρινά έως ότου βρεθεί η κατάλληλη προνοιακή δομή ανηλίκων για τη μεταφορά του, το έσκασε.

«Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι οι παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων, τα παιδιατρικά νοσοκομεία δεν προσφέρονται για πάρκινγκ παιδιών με εισαγγελική εντολή. Το’ σκάνε από τα

Ο Λιθόκερος και στη Λαμία – Φωτογραφία του σαρκοφάγου εντόμου με το επώδυνο δάγκωμα

 Ο Λιθόκερος και στη Λαμία – Φωτογραφία του σαρκοφάγου εντόμου με το επώδυνο δάγκωμα 

Την εμφάνισή του έκανε ο Λιθόκερος στη Λαμία. Ο λόγος για το σαρκοφάγο υδρόβιο έντομο, το μεγαλύτερο που υπάρχει στην Ευρώπη.

Ο Λιθόκερος,  απαθανατίστηκε από την κάμερα κινητού τηλεφώνου κατοίκου της Λαμίας.

Ο Λιθόκερος είναι το μεγαλύτερο έντομο στην Ευρώπη και έως τον Οκτώβριο του 2018 που πρωτοεμφανίστηκε έξω από το Δημαρχείο Λαμίας, αγνοούσαμε την ύπαρξή του στην Ελλάδα.

Από τότε, όμως, υπάρχουν συχνές αναφορές για εμφανίσεις του τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Το είδος του φτάνει και τα 12 εκατοστά, τρέφεται με μικρά ψαράκια, οστρακόδερμα ή και αμφίβια, αλλά το δάγκωμά του είναι αρκετά επώδυνο.

Αγγλία - Ελλάδα: Απέμειναν μόλις 300 εισιτήρια για τους Έλληνες φιλάθλους

6304457 

Πολύ μικρός είναι, πλέον, ο αριθμός των εισιτηρίων που έχουν μείνει απούλητα για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία, το βράδυ της Πέμπτης (10/10) στο «Γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League B του Nations League.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ περίπου 300 «μαγικά χαρτάκια» δεν έχουν βρει ακόμη τους κατόχους τους, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι την ημέρα του αγώνα αναμένεται να έχουν διατεθεί

Οι Έλληνες φίλαθλοι περιμένουν με αγωνία το μεγάλο παιχνίδι με τα «Τρία Λιοντάρια» στο θρυλικό γήπεδο του Λονδίνου, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την ανανεωμένη Εθνική ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι μεγάλη, με περισσότερους από 4.500 οπαδούς να έχουν ήδη κλείσει θέση στο «ναό του ποδοσφαίρου».

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι έχουν μείνει απούλητα μόλις 300 εισιτήρια, οπότε εκτός απρόοπτου και αυτά θα «εξαφανιστούν» μέσα στο επόμενο διήμερο.

 

Μέση Ανατολή: Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι εξουδετέρωσε και τον διάδοχο του Νασράλα

  

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του επιβεβαίωσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις κατάφεραν να εξουδετερώσουν τον διάδοχο του δολοφονηθέντος ηγέτη της Χεζμπολάχ, Σαγιέντ Χασάν Νασράλ.

«Το Ισραήλ απέκλεισε τον αντικαταστάτη του Νασράλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ενώ απευθυνόμενος στους πολίτες του Λιβάνου, είπε ότι «μια συμμορία τυράννων και τρομοκρατών» κατέστρεψε τη χώρα τους με το «χάος» και τον «πόλεμο» να ακολουθεί.

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu has released a Message to the Residents of Lebanon, calling for them to Rise-Up against Hezbollah and take back their Country, with him stating, “I say to you, Citizens of Lebanon: Free your Country from Hezbollah so that this War can… pic.twitter.com/1s2aYIExA4— OSINTdefender (@sentdefender) October 8, 2024

Παράλληλα, τα ισραηλινά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ συγκάλεσε έκτακτο