Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Συγκλονίζει ο πατέρας για την άγρια επίθεση αγέλης 15 σκυλιών στο Σουσάκι Κορινθίας– «Φοβήθηκα για τη ζωή μας»

  

Three British children are savaged by pack of up to 15 wild dogs during holiday in Athens

dailymail.co.uk
Three British children savaged by pack of wild dogs on Athens holiday
A family of British tourists and their Greek father and uncle were savagely mauled by a pack of wild dogs on a volcano in Greece in a life-changing horror attack. WARNING: GRAPHIC CONTENT 

Τις στιγμές της επίθεσης αγέλης 15 σκυλιών έξω από την Κόρινθο, ξετυλίγει ο Σταμάτης Καπετάνιος, 52 ετών. Οι πληγές που «κληρονόμησε» ο ίδιος και τα τρία μικρά παιδιά που είχε μαζί του ο ομογενής από τη Βρετανία, σοκάρουν.

Ο 52χρονος Σταμάτης Καπετάνιος, Έλληνας που ζει στη Βρετανία, είχε πάει με τα τρία ανήλικα κοντά στην Κόρινθο, στην περιοχή του ανενεργού ηφαιστείου Σουσάκι, στις 13 Αυγούστου.

Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, ο 9χρονος Ντάνι Καπετάνιος, ο πατέρας του Σταμάτης, 52 ετών, και η ξαδέρφη του μικρού, η Ρόξι, 11 χρόνων, δέχθηκαν άγρια επίθεση από αγέλη 15 σκύλων την προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου έξω από την Κόρινθο, όπου βρέθηκαν για διακοπές.

Ο άλλος ανιψιός του Σταμάτη, ο 9χρονος Τέντι, βρέθηκε κι αυτός περικυκλωμένος από τα άγρια ​​σκυλιά στο ηφαίστειο Σουσάκι, που βρίσκεται κοντά στην πόλη, αλλά αυτό το παιδί γλίτωσε χωρίς κάποιον τραυματισμό. 

Ο 52χρονος, περιγράφοντας στην τηλεόραση του Alpha τις στιγμές τρόμου, είπε πως ήταν τόσο άγρια η επίθεση από τα 15 σκυλιά που νόμισε ότι ζει τις τελευταίες του στιγμές.

Σοκαρισμένος ο Σταμάτης Καπετάνιος λέει πως μπήκε ο ίδιος ασπίδα για να μην κατασπαράξουν τον γιο και τα δύο του ανίψια, παρότι ο μικρός Ντάνι και η μικρή Ρόξι δεν απέφυγαν την επίθεση της αγέλης.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν, ο πατέρας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και σε δεκάδες ράμματα, με τα περισσότερα να γίνονται στο αριστερό του αυτί.