Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Οι Δημοτικές Φιλαρμονικές Ξυλοκάστρου & Δερβενίου παρούσες στη Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Βλασίου


 Με λαμπρότητα συμμετείχε η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου στη Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Βλασίου, το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2024.

Από την Μπάντα ακούστηκαν τα θρησκευτικά εμβατήρια "Άγιος Μηνάς" του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας, κ. Σπυρίδωνος Προσωπάρη,  "Παναγία Τρυπητή" του Αρχιμουσικού της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου, κ. Παναγιώτη Παναγάκου, και το κλασικό έργο του Hans Zimmer "Gladiator" σε διασκευή για Μπάντα του Αρχιμουσικού της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "Ιωάννης Κοκονέτσης" κ. Δημήτρη Μίχαλου, υπό τη διεύθυνση της Αρχιμουσικού κ. Μιρένας Βαβαρέτου.
 
Στη Λιτανεία συμμετείχε και η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου, οι οποία παιάνισε τα κλασικά έργα "Gladiator" του Hans Zimmer σε διασκευή για Μπάντα του Αρχιμουσικού της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "Ιωάννης Κοκονέτσης" κ. Δημήτρη Μίχαλου και το "Jupiter” (Ζεύς) του Gustav Holst σε διασκευή για Μπάντα του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Μεσολογγίου “Διονύσιος Σολωμός” κ. Μάκη Κουτσαγγέλη, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Παναγιώτη Παναγάκου.
 

Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου