Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Super League με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη Άρης - Παο / Στο Καραϊσκάκη στις 18:15 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Άρης – Παναθηναϊκός: Αποστολή με Ματέο Γκαρσία από Μάντζιο

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου (22/9) ανοίγει η αυλαία για την 3η, εμβόλιμη αγωνιστική της Super League με πέντε αναμετρήσεις σε Φάληρο, Ηράκλειο, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη και ΟΑΚΑ.

Στις 18:15 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καραϊσκάκης» , με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Ελ Αραμπί και Εμβιλά, ενώ συμπεριέλαβε τον Λαλά. Για «ελαφρά ταξιαρχία» ο Βέρχουλστ έμεινε εκτός, όπως και οι Φατιόν και Ράιλι. Οι Λαλά, Ανδρούτσος, Κούντε, Ρόνι Λόπες και Βρουσάι διεκδικούν φανέλα βασικού. Ακόμα και ο Ουσεϊνού Μπα! Δεν θα

ξεκινήσουν όλοι όσο αναφέρουμε, αλλά ορισμένοι από αυτούς που κάθονταν στον πάγκο στην Λαμία. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έχει καταθέσει τα... πνευμόνια του το τελευταίο 20ήμερο. Έχει παίξει έξι 90λεπτα σε διάστημα τριών εβδομάδων και αυτό είναι κάτι το οποίο σίγουρα βάζει σε κάποιες σκέψεις τον Μαρτίνς ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.Από τη στιγμή που ακολουθούν τρία πιο δύσκολα και υψηλότερου κινδύνου παιχνίδια όπως στην Τρίπολη, στην Κωνσταντινούπολη και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι λογικό να σκέφτεται να τον προφυλάξει για να τον έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκο στην δύσκολη τριάδα αγώνων που έπεται.

Κατά τα άλλα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκανε μία προπόνηση το βράδυ της Τρίτης (21/9) που θα έδινε στο πιάτο την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του. Κινήθηκε σε πιο ήπιους ρυθμούς, καθώς το συνηθίζει η αποθεραπεία των αγώνων να διαρκεί δύο μέρες.Δεν επιφύλαξε εκπλήξεις ο Πέδρο Μαρτίνς ως προς την ανακοίνωση της αποστολής Οι Ελ Αραμπί και Εμβιλά κρίθηκαν ανέτοιμοι, ο Μαρτίνς δεν πήρε κανένα ρίσκο και αποφάσισε να τους αφήσει εκτός αποστολής. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει ο Τικίνιο και μένει να φανούν οι επιλογές στα χαφ. Στου Ρέντη λοιπόν διανυκτέρευσαν οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκούρου, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Α. Μπα και Τικίνιο.

Τώρα  στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο μέχρι τώρα βασικός τερματοφύλακας του  Νταβίνο Βέρχουλστ αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» Βασικός τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Κωνσταντίνος Κότσαρης. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο τραυματίας Άντονι Φατιόν καθώς και ο Μαροκινός αμυντικός Αντίλ Ράιλι.Αναλυτικά, η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης: Κότσαρης, Κυρίτσης, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδης, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Κραγιόπουλος, Ματέι, Παπαγεωργίου, Σαλί, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδης, Τσιλούλης, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Την ίδια ώρα (18:15) ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Μαρινάκης, Τοράλ, Μεγιάδο, Στάικος και Τσιλιανίδης. Οι Αρκάδες θα παραταχθούν χωρίς τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα, Τιλίκα και Αλί Μπαμπά.

 Επίσης στις 18:15 ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής για τους Αγρινιώτες έμειναν οι Μελισσάς, Περέιρα, Λιάβας, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε ο Αποστολάκης. Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Καγκάβα και Ροντρίγκο. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Ίνγκασον.

 Στις 20:30 διεξάγεται στο Βικελίδης το ντέρμπι Άρης - Παναθηναϊκός. Η ήττα στην έδρα του ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν για τον Άρη που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του  τον Ματέο Γκαρσία. Στον αντίποδα, εκτός της 20μελής αποστολής των “κίτρινων” έμειναν οι Λούμορ, Χαΐροβιτς, αλλά και ο ο Κώστας Μήτρογλου (συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας από τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα με την Αστάνα). Η αποστολή του Άρη: Ντένις, Κουέστα, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Μπερτόγλιο, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Αλι, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μάνος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε τους ίδιους παίκτες στην 22άδα με μοναδική εξαίρεση τον Χριστογεώργο αντί του Ξενόπουλου. Εκτός έμειναν οι Μπουζούκης και Εγκαμπακοτό. Οι 22 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο “Βικελίδης”: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.


Τέλος, την ίδια ώρα (20:30) η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ από την οποία απουσιάζει το όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας, αλλά κι ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ & Τομπάγκο λόγω της αποβολής με τον ΟΦΗ. Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για το σημερινό (22/9) παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ο  τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Σκόνδρα, Τζανετόπουλο και Γκέντσογλου και τον ανέτοιμο Αραμπούλι..Στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, θα κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο της και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αναλυτικά, η 21άδα που επέλεξε ο Γρηγορίου: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Άνχελ Μαρτίνεθ, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μαργαρίτης, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.


Πρόγραμμα 3ης αγωνιστικής

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης (18:15)
Ολυμπιακός - Απόλλων (18:15)
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (18:15)
ΑΕΚ - Λαμία (20:30)
Άρης - Παναθηναϊκός (20:30)

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ιωνικός - ΠΑΣ (18:15)
Βόλος - Ατρόμητος (20:30)

 

Η βαθμολογία

( Επί 2 αγώνων)

1

Βόλος ΝΠΣ

5 - 2

6

2

ΠΑΣ Γιάννινα

2 - 0

6

3

ΑΕΚ

6 - 3

4

4

Ολυμπιακός

2 - 1

4

5

Παναιτωλικός

2 - 1

4

6

Παναθηναϊκός

4 - 1

3

7

ΠΑΟΚ

1 - 1

3

8

Ιωνικός

1 - 3

3

9

ΟΦΗ

3 - 3

2

10

Αστέρας Τριπ.

0 - 1

1

11

Ατρόμητος  

1 - 2

1

12

ΠΑΣ Λαμία

2 - 4

0

13

Απόλλων Σμ.

1 - 7

0

14

Άρης

0 - 1

-5