Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Super League 1: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της τρίτης αγωνιστικής

 Super League 1: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της τρίτης αγωνιστικής (highlights)

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής της Super League. 

Mε δύο νίκες και μία ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1, ενώ ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού με 2-1. Στην Κρήτη ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν τους βαθμούς, αφού έμειναν στο 0-0.

Η ΑΕΚ με γκολ του Αραούχο έκαμψε την αντίσταση της Λαμίας, ενώ με το ίδιο σκορ ο Άρης επικράτησε στη Θεσσαλονίκη του Παναθηναϊκού

Το προφίλ της 3ης αγωνιστικής της Super League:

Τετάρτη 22/9

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 4-1 (8' Μασούρας, 47', 72' Τικίνιο, 87' Βρουσάι - 79' Ντάουντα)

 ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-0 

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-2 (59’ Ντίας - 32’ Μιτρίτσα, 80' Σίντκλεϊ)

Άρης - Παναθηναϊκός 1-0 (10' Καμαρά)

ΑΕΚ - Λαμία 1-0 (67' Αραούχο)

Πέμπτη 23/9

 Με προπόνηση στο γήπεδο της Φυλής ολοκλήρωσε ο Ιωνικός την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο της Νεάπολης (Πέμπτη 23/9, 18:15, Cosmote Sport 2).

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, εκτός από τους Γκοτσούλια και Λένις, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, αντίστοιχα.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Κώστας Τσιριγώτης, Νίκος Βαφέας, Γιώργος Βαλεριάνος, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Μύγας, Σαλβαδόρ Σάντσεζ, Γιάννης Κιάκος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Αίας Άοσμαν, Ντάλσιο Γκόμες, Ντιντιέρ Ντελγάδο, Αλμπέρτο Μπουένο, Βασίλης Πογοσιάν, Βουλνέτ Μπάσα, Χοσέ Κάνιας, Αλεξίς Ρομαό, Γιώργος Μάναλης, Τζέρσον Καμπράλ, Λευτέρης Ματσούκας, Ροτζέριο Τουράμ.

Η ομάδα της Ηπείρου έκανε γνωστή την αποστολή της για τον αγώνα χωρίς να υπολογίζει στον τραυματία Πέδρο Κόντε που έχει υποστεί ρήξη χιαστών. Εκτός έμειναν και οι Καραγιάννης, Κύρκος, Ρίζος, Παναγιώτης και Αλέξης Τριάδης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλο, Καραχάλιο, Κάργα, Ντομίνγκεθ, Σιόντη, Μίνα, Γκαρντάβσκι, Λιάσο, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη, Μιλιντσεάνου και Περέα.

 

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την (23/9, 20:30) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Εκτός έμεινε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που λόγω ενός χτυπήματος στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, που υπέστη μια ελαφριά θλάση και θα κάνει αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση με τον Άρη. Επιπλέον, ο Γιώργος Νταβιώτης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και η επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων υπολογίζεται σε περίπου έναν μήνα.Ο Χάρης Χαρίσης, του οποίου η διαδικασία της επανόδου του μετά τον σοβαρό του τραυματισμό εξελίσσεται ομαλά, θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Άνχελ Λόπεθ, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία στελεχώνουν οι: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μουνίθ, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

 

 
18:15 Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 Βόλος - Ατρόμητος

 

Η βαθμολογία

1

Ολυμπιακός

3

6 - 2

7

2

ΑΕΚ

3

7 - 3

7

3

Βόλος ΝΠΣ

2

5 - 2

6

4

ΠΑΣ Γιάννινα

2

2 - 0

6

5

ΠΑΟΚ

3

3 - 2

6

6

Παναιτωλικός

3

3 - 3

4

7

Παναθηναϊκός

3

4 - 2

3

8

Ιωνικός

2

1 - 3

3

9

ΟΦΗ

3

3 - 3

3

10

Αστέρας Τριπ.

3

0 - 1

2

11

Ατρόμητος  

2

1 - 2

1

12

ΠΑΣ Λαμία

3

2 - 5

0

13

Απόλλων Σμ.

3

2 - 11

0

14

Άρης

3

1 - 1

-2