Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το «πόθεν έσχες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στέφανος Κασσελάκης Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ 

Στη δημοσιότητα έδωσε το Πόθεν Έσχες του, όπως είχε προαναγγείλει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής (9.6.24).

Ύστερα από μέρες πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσιοποίησε το πόθεν έσχες του και μαζί και την περιουσιακή κατάσταση του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ. 

Στο έγγραφο αναφέρεται πως το 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εισοδήματα ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ, καταθέσεις 20,1 χιλιάδες ευρώ, δανειακές υποχρεώσεις ύψους 1,69 εκατ. ευρώ, συμμετοχές σε επιχειρήσεις που αντιστοιχούν σε 670,9 χιλ.

Ενώ σε επενδυτικά προϊόντα έχει τοποθετημένα 2,8 εκατ. ευρώ. 

 

«Σας καταθέτω σήμερα την πιο βαθιά μου αλήθεια» σημείωσε και κάλεσε το γραφείο του να στείλει το Εxcel με τα εισοδήματά του για το 2023 στο Μαξίμου για να βρει τρόπο κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δείξει τα δικά του στοιχεία και να τα δημοσιοποιήσει πριν από τις ευρωεκλογές. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι τα περιουσιακά στοιχεία αφορούν και τον ίδιο και τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ.

«Το λέω για τα πληρωμένα πιστόλια του Μαξίμου που ετοιμάζονται να τον χτυπήσουν. Δεν πολιτεύεται. Δεν σας φταίει σε τίποτα. Εδώ χτυπήστε! Εδώ, εμένα», υπογράμμισε.

«Βλέπετε να έχω συμμετοχή σε δύο εταιρείες. Η μία από αυτές, η αλλοδαπή, μεταβιβάστηκε στις αρχές του 2024, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα ότι δεν μου επιτρέπει να κατέχω αλλοδαπή εταιρεία ο ελληνικός νόμος», επισήμανε.

«Η δική μου Αριστερά δεν είναι στο πορτοφόλι μου, είναι στην ψυχή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.