Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

H Loreen ξανά στη Eurovision και πάει για την πρωτιά! / Η αντίδραση της Κατερίνας Στικούδη για τη Loreen!

https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2023/03/loreen2023winner.jpghttps://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2023/03/stikoudi-loreen.jpg

Στο κατάμεστο Friends Arena της Στοκχόλμης, το Melodifestivalen 2023 ολοκληρώθηκε απόψε σε ένα άκρως γιορτινό κλίμα! Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Loreen η οποία επιβεβαιώνοντας όλα τα προγνωστικά κατάφερε να επικρατήσει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να είναι αυτή που θα ταξιδέψει τον Μάη στο Λίβερπουλ εκπροσωπώντας τη Σουηδία με το “Tattoo”. Να σημειώσουμε ότι η Σουηδία είναι ήδη πρώτη στον πίνακα των στοιχημάτων για νίκη στη Eurovision 2023!

Η κριτική επιτροπή κατέταξε τα αγαπημένα της τραγούδια απονέμοντας 1-8, 10 και 12 βαθμούς στο παραδοσιακό στυλ της Eurovision. Νικήτρια της διαδικασίας ψηφοφορίας της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής ήταν η Loreen η συμμετοχή της οποίας κατάφερε να αποσπάσει επτά από τα οχτώ δωδεκάρια!

Σην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής προσμετρήθηκε η ψηφοφορία του κοινού. Η ανακοίνωση έγινε σταδιά, βάσει των ηλικιακών ομάδων που ψήφιζαν. Συνδυαστικά, στη κορυφή του πίνακα επικράτησε η Loreen!

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://ogaegreece.com 

H Loreen αν και εμπορικά δεν έχει τρομερό αριθμό πωλήσεων, παραμένει μια αγαπητή “φιγούρα” Πανευρωπαϊκά τι κι αν έχουν περάσει έντεκα χρόνια από το “Euphoria”. Μία από τις fans της είναι και η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη η οποία, εν ώρα… εργασίας (βρίσκεται ζωντανά στο live του Just the 2 of Us) δεν παρέλειψε μέσω του Instagram της να ευχηθεί στη Loreen καλή επιτυχία για τον διαγωνισμό.

“Έμαθα τα νέα! Πολλή αγάπη κατευθείαν από την Ελλάδα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη κοπελιά (φίλη). Είμαστε τόσο έτοιμο για εσένα και το “Tattoo” σου.” έγραψε η Κατερίνα, ενώ ολοκλήρωσε τη φράση με ένα emoji καρδιάς. Δείτε το story εδώ.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί το 2019 στη Βιέννη (Αυστρία) όταν συμμετείχαν στο europride εκείνης της χρονιάς. Φαίνεται πως στα παρασκήνια είχαν την ευκαιρία να συστηθούν και να γνωριστούν κάπως καλύτερα.

Η Κατερίνα Στικούδη είχε ακουστεί έντονα το καλοκαίρι ως ένα από τα υποψήφια ονόματα για τη φετινή Eurovision με την Ελλάδα. Η υποψηφιότητά της μπορεί να μην επιβεβαιώθηκε επίσημα ωστόσο από όσο γνωρίζουμε ήταν σε αναζήτηση του κατάλληλου τραγουδιού. Για να δούμε αν με τη συμμετοχή της Loreen μήπως αρχίσει να το σκέφτεται πιο έντονα για του χρόνου!!

Διαβάστε εδώ: https://ogaegreece.com